Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"m2" cimkék:Összeütközött két metró a Pillangó utcánál

2016. december 5. Budapest
BalesetHétfő reggel az M2 vonalon a Déli pályaudvar felé vezető oldalon az egyik metrószerelvény utolérte a másikat, és hátulról "belekoccant". Mindkét jármű szállított utasokat, az ütközésben tízen megsérültek.

Helikopterrel vitték kórházba a frontális ütközésben megsérült gyereket

2016. július 2. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó szombat kora este az M2-es autóúton, a gödi lehajtónál. Az egyik autóban két felnőtt és két gyerek utazott, akik beszorultak a járműbe, őket a váci tűzoltók szabadították ki.

Videó: Egy ember bennégett a nitrogént szállító kamionnal ütköző autóban

2016. január 10. Pest megye
TűzCseppfolyós nitrogént szállító tartályautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt. A kamion az oldalára borult, tartálya leszakadt, fülkéje pedig lángba [...]

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

2016. január 10. Pest megye
BalesetTeherautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt.

Halálos baleset az M2-es autóúton

2014. december 4. Pest megye
BalesetSúlyos baleset történt csütörtök éjjel az M2-es autóút Katalinpuszta felé vezető oldalán, a kosdi csomópontnál. Két személyautó és egy kisteherautó ütközött, többen megsérültek, egy ember életét vesztette.

Három autó rohant egymásba Sződligetnél

2014. november 2. Pest megye
BalesetÖsszeütközött három személyautó vasárnap délután az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, a sződligeti lehajtónál. A balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Halálos baleset az M2-es autóúton

2013. október 5. Pest megye
BalesetSzombat délután 4 óra körül két személyautó ütközött össze az M2-es autóúton. A balesetben három felnőtt és három gyermek megsérült, egy 48 éves budapesti nő a helyszínen életét vesztette.

Videó: Halálos baleset az M2-es autópályán

2013. május 7. Budapest
MentésEgy személyautó és egy Mercedes típusú kisteherautó ütközött össze május 7.-én délután 5 óra körül az M2-es autóúton. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba hajtott, a balesetben két ember meghalt.

Ketten haltak meg az M2-es autóúton történt balesetben

2013. május 7. Pest megye
BalesetEgy személyautó és egy Mercedes típusú kisteherautó ütközött össze délután 5 óra körül az M2-es autóúton. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba hajtott, a balesetben két ember meghalt.

Súlyos baleset az M2-es autóúton

2013. április 13. Pest megye
BalesetDunakeszi közelében eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az M2-es autóútról egy személyautó szombat délután. A felborult járműből a tűzoltók egy súlyos és egy könnyű sérültet szabadítottak ki.