Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"karcag" cimkék:Ketten meghaltak a 4-es főúton

2016. november 3. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetCsütörtök hajnalban a 4-es főúton Karcag és Kisújszállás között a 157-es kilométernél ütközött egy teherautónak egy személyautó. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette, a harmadik utas megsérült.

Ketten meghaltak a kamionnal ütköző autóban

2016. január 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetÖsszeütközött egy kamion és egy személyautó péntek délután a 4-es főút karcagi elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében a személyautóban utazó két ember a helyszínen életét vesztette.

Sertéseket szállító kamion borult fel Karcagon

2015. november 2. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetÁrokba borult hétfő délelőtt egy sertéseket szállító kamion a 4-es főút karcagi szakaszán, a 165-ös kilométernél található körforgalomban. A teherautón utazó két ember megsérült a balesetben, egyiküket a karcagi tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből.

Kutya baja sem lett

2015. október 23. Jász-Nagykun-Szolnok megye
ÁllatmentésEgy közepes termetű kutya a lánccal együtt egy kb. két méter mély aknába zuhant Karcagon, a Vajda utcában. Vízben állt, nem tudott kimászni, míg végül egy jószívű ember megszánta, és hívta a tűzoltókat.

Kigyulladt a szeméttelep Karcagon

2015. június 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Ipari tűzVasárnap óta nagy területen lángol a szeméttelep Karcagon, a tűz eddig ismeretlen okból keletkezett. A lángok megfékezése várhatóan még hosszú időt vesz igénybe.

Halálos baleset történt Karcag és Kisújszállás között

2015. január 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét autó és egy rakomány nélküli kamion ütközött össze csütörtök reggel a 4-es főút Karcag és Kisújszállás közötti szakaszán. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

Robbanás Karcagon

2014. május 20. Jász-Nagykun-Szolnok megye
RobbanásKeddre virradó éjjel robbanás történt, majd tűz ütött ki egy 100 négyzetméteres lakóházban Karcagon, a Zrínyi utcában. A tűzoltók több háziállatot kimentettek, továbbá egy gázpalackot is épségben kihoztak az épületből.

Kiégett egy autó a 4-es főúton

2014. május 16. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Égő járműKigyulladt péntek reggel egy személyautó Karcagnál, a 4-es főút 169-es kilométerénél. A jármű teljesen kiégett, a lángokat a karcagi tűzoltók habbal oltották el.

Árokba borult egy Suzuki Karcagnál

2013. október 21. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetHétfő délután árokba borult egy Suzuki típusú személyautó Karcag közelében. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, a felborult autót a tűzoltók állították talpra.

Teherautó és kisbusz ütközött, egy terhes nő is megsérült

2013. július 24. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetTeherautó és kisbusz ütközött össze szerda délután a 4-es út 170-es kilométerénél, Karcagnál. A balesetben heten sérültek meg, két embert a tűzoltók szabadítottak ki.

Karcagon beizzott a takarmány

2013. április 30. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Ipari tűzEgy karcagi üzemben az egyik granuláló gépben megszorult az anyag, majd izzani, füstölni kezdett a több emelet magas épületben kedden reggel.

Gyanús tünetek egy karcagi patikában

2013. április 3. Jász-Nagykun-Szolnok megye
MentésMaró, irritáló szag miatt rosszul lettek a patikusok egy karcagi gyógyszertárban szerda délután. A tűzoltók a szomszédos orvosi rendelőt is kiürítették, helyszínre vonult a Katasztrófavédelmi Mobil Labor is.

Teljes útzár a 4-es főúton Kisújszállás és Karcag között

2013. március 12. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetBaleset történt a 4-es főúton Kisújszállás és Karcag között, ahol egy spanyol rendszámú kisbusz hátulról egy kamionnak ütközött.
A kisbuszban heten utaztak, közülük egy fő súlyosan, egy másik könnyebben sérült meg.

Románok baleseteztek

2013. február 9. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét román kamion érintőlegesen ütközött Karcag közelében a 4-es számú főúton, rakományuk szétszóródott, néhány flakon oldószer az úttestre folyt.
Polgárdinál egy román rendszámú nyerges vontató és egy ugyancsak román rendszámú VW Passat ütközött.