Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"halálos tűzeset" cimkék:Negyvenheten szenvedtek füstmérgezést

2017. január 7. Győr-Moson-Sopron megye
TűzTűz ütött ki szombat délelőtt a táplánypusztai szociális otthon egyik egyszintes épületének ruharaktárában. A tűzben egy ember meghalt, negyvenheten füstmérgezést szenvedtek, közülük tizennégyet kellett kórházba vinni.

Ketten meghaltak egy békéscsabai sorházban

2016. december 5. Békés megye
LakástűzKigyulladt hétfő reggel egy békéscsabai sorház egyik, körülbelül 15 négyzetméteres helyisége. A tűz oltása közben az egységek két embert hoztak ki a lángok közül, róluk a mentők megállapították, hogy mindketten életüket vesztették.

Videó: Holttestet találtak a Csúcshegy oldalában leégett faházban

2016. december 3. Budapest
TűzKigyulladt egy 30 négyzetméteres faház a III. kerület hétvégi házas övezetében, az Őzsuta utcában. A fővárosi tűzoltók kiérkezésekor az épület teljes terjedelmében égett, a tűz már az aljnövényzetet és a környező fákat is megperzselte. Az épület a tűz miatt romba dőlt, a pincefödém beszakadt. Az átvizsgálás [...]

Halálos lakástűz Szigetszentmiklóson

2016. december 3. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 40 négyzetméteres épület szombat éjszaka Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók a romok átvizsgálása során egy megégett holttestet találtak.

Halálos műhelytűz Pomázon

2016. október 31. Pest megye
Ipari tűzHétfő kora este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy asztalos műhely Pomázon. A műhely egy része lakásnak volt kialakítva, innen a tűzoltók kihoztak egy megégett embert, életét azonban már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Halálos tűz a XVIII. kerületben

2016. szeptember 30. Budapest
Égő melléképületTűz ütött ki péntek késő este Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úton. Az oltási munkálatok során a tűzoltók egy 40 év körüli férfi holttestére bukkantak, rajta sajnos már nem lehetett segíteni.

Szomszédok hozták ki a kigyulladt házból az idős embert

2016. augusztus 9. Budapest
LakástűzTűz volt kedd este egy budapesti lakóházban, a XX. kerületi Szatmár utcában. A bejelentő azt közölte, amikor hazaérkezett, észlelte, hogy a szomszédban vélhetően tűz volt, és a lakásba benézve azt látta, hogy a 80 év feletti nő a földön fekszik.

Családi tragédia: négyen meghaltak a törökszentmiklósi lakástűzben

2016. július 4. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzTűz ütött ki hétfő hajnalban egy családi házban Törökszentmiklóson, a Nefelejcs utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház már teljes terjedelmében égett, a tragédiában három gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Kimentették az égő autóból, de egy másikban meghalt

2016. július 3. Bács-Kiskun megye
Égő járműEddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt egy személyautó az 5-ös főút melletti parkolóban. Az autóban tartózkodó sofőr segítségére sietett egy férfi, a kimentett sofőr azonban elhajtott és felborult segítője autójával.

Holttestet találtak a kigyulladt házban

2016. július 1. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz ütött ki péntek reggel Nyírbogáton, a Gyulaji utcában. Egy körülbelül 60 négyzetméteres lakóház több helyisége égett, a tető beszakadt. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók egy ember holttestét találták meg az épületben.

Ketten meghaltak egy lakástűzben Nagyvelegen

2016. június 22. Fejér megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett szerda délután egy 80 négyzetméteres családi ház a Fejér megyei Nagyvelegen. A tűz a lakótérből a tetőszerkezetre is átterjedt, a házban lakó két ember életét vesztette.

Lakástűzben meghalt egy ember Kőszegen

2016. június 3. Vas megye
LakástűzKigyulladt egy lakás péntek kora reggel Kőszegen, a Szombathelyi út egyik társasházában. A tűzoltók a lakás átvizsgálása során bukkantak rá egy ember holttestére.

Halálos lakástűz Kővágószőlősön

2016. május 22. Baranya megye
LakástűzLakástűzben meghalt egy ember vasárnap hajnalban Kővágószőlősön, az Újtelepen. A kigyulladt szobából a pécsi tűzoltók kihoztak egy embert, a mentők azonban sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

Egy ember meghalt az Aszódon kigyulladt lakásban

2016. április 11. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy lakás hétfőn hajnalban Aszódon, a Hunyadi utcában. Az oltás során a tűzoltók az egyik szobában egy férfi megégett holttestére bukkantak, aki vélhetően füstmérgezésben halt meg.

Videó: Halálos robbanás egy csepeli társasházban

2016. április 4. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Csepelen, egy II. Rákóczi Ferenc úti társasházban. A robbanás következtében az ötlakásos, földszintes épület egyik oldala mintegy tíz méter hosszan leomlott. A két méter magas törmelék alatt egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók.

Halálos robbanás egy csepeli társasházban

2016. április 4. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Csepelen, egy II. Rákóczi Ferenc úti társasházban. A robbanás következtében az ötlakásos, földszintes épület egyik oldala mintegy tíz méter hosszan leomlott. A két méter magas törmelék alatt egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók.

Egy nő meghalt, amikor felrobbant a kazán

2016. március 14. Hajdú-Bihar megye
RobbanásEgy vegyes tüzelésű kazán robbant fel hétfő délután Nagyhegyesen egy családi ház melléképületében. Az épület romjai alól már csak holtan tudtak kiemelni egy 51 éves nőt a tűzoltók.

Füstmérgezésben meghalt egy idős asszony

2016. február 19. Pest megye
TűzFeltehetően egy elektromos berendezés izzása miatt keletkezett füst okozta egy idős asszony halálát pénteken Veresegyházon. A gondozó a házból kiáramló füst miatt riasztotta a tűzoltókat.

Két holttestet találtak egy kiégett autóban

2016. február 5. Budapest
Égő járműPéntekre virradó éjjel kigyulladt egy személyautó Budapesten, a XV. kerületi Késmárk utcában. A helyszínre vonuló fővárosi tűzoltók két megégett holttestet találtak a kiégett gépkocsiban.

Videó: Holttestet találtak a kiégett házban

2016. január 23. Vas megye
TűzKigyulladt egy családi ház szombat késő este a Vas megyei Gersekaráton. A Dózsa György utcában álló földszintes családi ház három helyisége égett. A helyszínre riasztott körmendi hivatásos és vasvári önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzoltók az oltás után átvizsgálták [...]

Halálos lakástűz Budapesten

2016. január 19. Budapest
LakástűzA tűzoltókat kedd hajnalban riasztották a Jó szerencsét útra, ahol egy 40 négyzetméteres hétvégi ház teljes terjedelmében égett. Az utómunkálatok során a tűzoltók egy holttestet találtak az épületben.

Halálos tűzeset Ikladon

2016. január 17. Pest megye
LakástűzTűz ütött ki vasárnap hajnalban egy 100 négyzetméteres családi ház pincéjében Ikladon. A szomszédok még a tűzoltók érkezése előtt kihoztak egy középkorú férfit, akit a mentők többszöri újraélesztéssel sem tudtak megmenteni.

Holttestet találtak egy kiégett házban

2016. január 17. Zala megye
LakástűzKigyulladt vasárnap este egy 60 négyzetméteres családi ház és a hozzá tartozó melléképület tetőszerkezete a Zala megyei Bakon, a Kossuth utcában. Az oltást követően az épületben egy holttestre bukkantak a tűzoltók.

Videó: Halálos lakástűz a XVII. kerületben

2016. január 16. Budapest
TűzKigyulladt szombat délelőtt egy XVII. kerületi lakás egyik helyisége a Tarcsai úton. A tűzoltók egy 40 év körüli férfit eszméletlen állapotban kihoztak az égő épületből, a mentők azonban már nem tudtak segíteni rajta.

Lakástűzben meghalt egy ember a XVII. kerületben

2016. január 16. Budapest
LakástűzKigyulladt szombat délelőtt egy XVII. kerületi lakás egyik helyisége a Tarcsai úton. A tűzoltók egy 40 év körüli férfit eszméletlen állapotban kihoztak az égő épületből, a mentők azonban már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos lakástűz Nagykanizsán

2016. január 15. Zala megye
LakástűzTűz ütött ki szombatra virradó éjszaka egy nagykanizsai ötemeletes ház második emeleti lakásában. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, majd a lakás átvizsgálásakor egy füstmérgezésben elhunyt ember holttestére találtak.

Elszenesedett holttest a garázsban

2016. január 3. Pest megye
Égő melléképületVasárnap reggel kigyulladt egy 80 négyzetméteres családi ház garázsa Monoron, a Laposhegyen. A helyszínre riasztott monori tűzoltók egy elszenesedett holttestet találtak az épületben.

Lakástűzben meghalt egy idős férfi Noszlopon

2015. december 31. Veszprém megye
LakástűzTűz keletkezett az év utolsó napjának reggelén Noszlopon, az Ady Endre utcában egy lakóház pincéjében. A helyszínre riasztott ajkai tűzoltók az épület hőkamerás átvizsgálása során egy 78 éves férfi holttestét találták meg.

Két ember bennégett a Battonyán kigyulladt házban

2015. december 30. Békés megye
LakástűzTűz ütött ki szerda késő este Battonyán, a József Attila utcában. Egy családi ház négy szobája borult lángba, a tűz a közelben álló házakat is veszélyeztette. Az égő épületben két holttestet találtak a tűzoltók.

Idős ember halt meg a kigyulladt tanyán

2015. december 18. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzMeghalt egy ember péntek délelőtt Jászberény Tőtevény városrészén egy tanyán, amikor tűz ütött ki a 40 négyzetméteres lakóépületben. A tűz következtében beszakadt a tanyaépület födémje, egy gázpalack felrobbant.

Megégett holttestet találtak a törmelék alatt

2015. december 17. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 130 négyzetméter alapterületű parasztház egyik helyisége csütörtök kora este Szigetszentmiklóson. Az utómunkálatok során az egyik helyiségben a törmelékek alatt egy középkorú férfi megégett holttestét találtak.

Egy ember bennégett egy kigyulladt hétvégi házban

2015. december 14. Bács-Kiskun megye
TűzKigyulladt hétfő reggel egy 25 négyzetméter alapterületű hétvégi ház Kalocsa külterületén. A gyors tűzoltói beavatkozás ellenére az épület teljesen leégett.
A lángok megfékezése közben a tűzoltók egy holttestet találtak a hétvégi házban.

Halálos lakástűz Jánoshalmán

2015. december 13. Bács-Kiskun megye
LakástűzEddig ismeretlen okból kigyulladt egy 2 szintes családi ház vasárnap hajnalban Jánoshalmán. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók egy férfi holttestére bukkantak az épületben.

Lakástűzben meghalt egy férfi

2015. december 5. Nógrád megye
LakástűzKigyulladt egy 20 négyzetméteres lakóház szombaton Dejtáron, a Szabadság úton. Az épület szobája teljesen kiégett, a lángok a konyhát és az előszobát is érintették. A tűzben egy idős férfi életét vesztette.

Halottat találtak egy kiégett hétvégi házban Mezőfalván

2015. december 4. Fejér megye
LakástűzLeégett péntek reggel egy 25 négyzetméteres hétvégi ház Mezőfalván, a Pálinka soron. Az épület teteje beomlott, egyik oldalfala pedig kidőlt. A törmelék átvizsgáláskor a tűzoltók egy férfi holttestét találták meg.

Életveszélyesen megégett egy csecsemő Orosházán

2015. november 11. Békés megye
LakástűzTűz ütött ki szerda délután Orosházán, egy belvárosi lakóház egyik szobájában. Az eset során egy nyolc hónapos csecsemő életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

Videó: Egy ember meghalt a felrobbant melléképületben

2015. november 9. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Budapesten, a XXII. kerületi Árpád utcában. A detonáció romba döntött egy 50 négyzetméteres melléképület. A romok alól egy középkorú férfi holtteste került elő.

Egy ember meghalt a felrobbant melléképületben

2015. november 9. Budapest
RobbanásRobbanás történt hétfő délelőtt Budapesten, a XXII. kerületi Árpád utcában. A detonáció romba döntött egy 50 négyzetméteres melléképület. A romok alól egy középkorú férfi holtteste került elő.

Lakástűzben meghalt egy idős nő

2015. november 1. Heves megye
LakástűzTűz ütött ki vasárnapra virradó éjjel egy lakóház egyik szobájában a Heves megyei Erken, a Kossuth Lajos téren. A tűzeset következtében egy idős nő elhunyt, egy idős férfi pedig füstmérgezést szenvedett.

Egy ember meghalt a diósdi robbanásban

2015. október 28. Pest megye
RobbanásRobbanásban meghalt egy ember szerda reggel Diósdon. A férfi egy kigyulladt lakókocsiban felrobbant gázpalack miatt vesztette életét.

Videó: Elszenesedett holttestet találtak a csepeli raktártűz helyszínén

2015. szeptember 10. Budapest
TűzKigyulladt csütörtök hajnalban egy bútorlapokat raktározó épület Csepelen, a Fügefa utcában. A tűz egy mintegy 1000 négyzetméter alapterületű épületben keletkezett. Az utómunkálatok során a tűzoltók egy elhunyt embert találtak az épületben 

Bútorlapokat raktározó épület égett Csepelen

2015. szeptember 10. Budapest
Ipari tűzKigyulladt csütörtök hajnalban egy bútorlapokat raktározó épület Csepelen, a Fügefa utcában. A tűz egy mintegy 1000 négyzetméter alapterületű épületben keletkezett. Az utómunkálatok során a tűzoltók egy elhunyt embert találtak az épületben

Tűzhelyen felejtett étel miatt halt meg egy ember

2015. augusztus 30. Heves megye
LakástűzFüstmérgezés következtében elhunyt egy idős ember vasárnap kora délután a Heves megyei Bükkszenterzsébeten, amikor tűz keletkezett a családi házban. A lángok feltehetőleg a tűzhelyen hagyott étel miatt csaptak fel.

Lakástűzben meghalt egy nő Kaposszerdahelyen

2015. augusztus 28. Somogy megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház péntek hajnalban Kaposszerdahelyen, a Kapoli Antal utcában. Egy nőt a tűzoltók kihoztak a ház fürdőszobájából, de az életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Nagymama és unokája ugrottak ki az ablakon a lángok elöl

2015. július 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzKigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása péntek este Nyíregyházán a Petőfi utcában. Egy nagymama és unokája a lángok elöl menekülve kiugrottak a tűzzel érintett emeletről. A nő életét vesztette, a gyerek súlyosan megsérült.

Rablók gyújtották rá a házát az eszméletlen férfire

2015. június 30. Somogy megye
LakástűzRátámadtak, majd kirabolták és rágyújtották a házát az eszméletlenre vert idős férfira kedden, a Somogy megyei Pusztaszemesen. A férfi még élt, amikor a tűzoltók megtalálták, a mentők azonban már nem tudták megmenteni az életét.

Videó: Halálos tűz a XVI. kerületben

2015. június 27. Budapest
TűzEgy családi ház 24 négyzetméteres melléképületének tetőszerkezete gyulladt ki pénteken éjszaka Budapesten, a XVI. kerületi Dezsőfia utcában. A fővárosi tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat, az oltást követő felderítés közben egy elhunyt asszonyt találtak az épületben.

Lakástűzben életét vesztette két kisgyermek Galgahévízen

2015. június 27. Pest megye
LakástűzTűz ütött ki szombat délelőtt a Pest megyei Galgahévízen, a Szent István utcában. A kigyulladt épületben két eszméletlen kisgyermeket találtak, akiket a mentők megpróbáltak újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Halálos tűz Tiszanánán

2015. május 22. Heves megye
LakástűzTiszanánára, egy földszintes családi házban keletkezett tűzhöz riasztották péntek délután a helyi és a hevesi tűzoltókat, akik rövid időn belül eloltották a lángokat. A Mikszáth Kálmán úti épület átvizsgálása során egy holttestet találtak a tűzoltók.

Gázrobbanásban meghalt két ember

2015. április 21. Baranya megye
RobbanásEgy ember meghalt, egy másik pedig életveszélyesen megsérült, amikor felrobbant egy gázpalack kedden a Baranya megyei Nagykozárban. A detonáció egy negyven négyzetméter alapterületű épületben történt, amely a robbanást követően ki is gyulladt.

Bennégett házában egy férfi Táborfalván

2015. április 17. Pest megye
LakástűzTeljes terjedelmében égett egy 40 négyzetméteres ház a Pest megyei Táborfalván. A tűzoltók kihoztak az épületből egy férfit, aki azonban olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Két halottat találtak a leégett melléképületben

2015. április 17. Budapest
Égő melléképületKigyulladt egy 30 négyzetméteres melléképület pénteken Budapest XXI. kerületében, a Kapisztrán János utcában. A helyszínre kivonuló fővárosi tűzoltók a tűz eloltása után, az utómunkálatok során két ember holttestére találtak az épületben.

Halálos tűz a III. kerületben

2015. április 16. Budapest
TűzKigyulladt egy 5 négyzetméteres melléképület csütörtökön Budapest III. kerületében, az Ádám utcában. A helyszínre kivonuló fővárosi tűzoltók az oltás során egy 70 év körüli férfi holttestét találtak az épületben.

Halálos tűz Tiszaigaron

2015. április 7. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzTűz ütött ki kedd hajnalban Tiszaigaron, egy Rákóczi úti családi házban. A tűzoltók egy férfit hoztak ki az épületből, de a mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Ketten meghaltak egy székesfehérvári lakástűzben

2015. március 28. Fejér megye
LakástűzKigyulladt és teljes terjedelmében égett egy második emeleti lakás vasárnap hajnalban Székesfehérváron, a szedreskerti lakónegyedben. A harmadik emeletről két embert lehoztak a tűzoltók, őket a mentők megpróbálták újraéleszteni, ám mindketten életüket vesztették.

Halálos tűz Tatán

2015. március 22. Komárom-Esztergom megye
LakástűzTűz volt egy lakóépületben vasárnap dél körül Tatán, a Táncsics utcában. A leégett épület romjai között egy holttestet találtak a tűzoltók.

Két gyermek halálra égett

2015. március 16. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
TűzEgy taktakenézi családi ház udvarán lévő gödörben ismeretlen okból tűz keletkezett, melynek során egy hat éves kislány és egy négy éves kisfiú életét vesztette.

Halálos lakástűz Debrecenben

2015. március 1. Hajdú-Bihar megye
LakástűzVasárnap dél körül riasztották a debreceni tűzoltókat és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot a debreceni Százszorszép utcába, ahol egy 20 négyzetméteres lakóépületben keletkezett tűz. A tűz következtében egy ötven év körüli férfi életét vesztette.

Lakástűzben meghalt egy nő Balatonalmádiban

2015. február 26. Veszprém megye
LakástűzKiégett egy ház alsó szintje csütörtök délelőtt Balatonalmádiban, a Kürt utcában. A tűzben egy nő meghalt, három gázpalackot épségben hoztak ki a tűzoltók.

Videó: Halálos lakástűz a II. kerületben

2015. február 25. Budapest
TűzA II. kerületi Lövőház utcában, egy 80 négyzetméteres lakásban keletkezett tűz kedden, a kora reggeli órákban. Az egyik belső, 15 négyzetméteres szoba égett. A tűzoltók itt találtak rá egy idős asszony holttestére. A hatemeletes épületet nem kellett kiüríteni, a többi lakót a tűz és a füst nem veszélyeztette. [...]

Videó: Holttestet találtak a tűzoltók egy kiégett vasúti szerelvényben

2015. február 17. Budapest
TűzElszenesedett holttestet találtak a fővárosi tűzoltók egy kiégett vasúti szerelvényben, miután eloltották a lángokat. A tűzoltókat kedden hajnalban riasztották a X. kerületbe, ahol egy vasúti szerelvényhez kapcsolt lakókocsi több méteres lángokkal égett.

Holttest egy kiégett vasúti szerelvényben

2015. február 17. Budapest
TűzElszenesedett holttestet találtak a fővárosi tűzoltók egy kiégett vasúti szerelvényben, miután eloltották a lángokat. A tűzoltókat kedden hajnalban riasztották a X. kerületbe, ahol egy vasúti szerelvényhez kapcsolt lakókocsi több méteres lángokkal égett.

Füstmérgezésben meghalt egy ember Kálmánházán

2015. február 12. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök este egy 60 négyzetméteres házban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kálmánházán. A szomszédok a házból egy középkorú férfit kihoztak, aki füstmérgezés következtében életét vesztette.

Lakástűz áldozata lett egy férfi Székesfehérváron

2015. február 3. Fejér megye
LakástűzEgy családi ház egyik szobájában keletkezett tűz kedd délelőtt Székesfehérváron, a Károly János utcában. A kiérkező székesfehérvári tűzoltók a tűz eloltását követően találtak rá az elhunyt férfira.

Halálos pincetűz Miskolcon

2015. január 28. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
TűzBerendezési tárgyak, szemét és hulladék égett szerda délelőtt egy családi ház 15 négyzetméteres pincéjében Miskolcon, a Szentistványi utcában. A szomszédok egy embert kihoztak a helyiségből még a tűzoltók kiérkezése előtt, ám a mentők megállapítása szerint a férfi elhunyt.

Ketten meghaltak egy romos épület leégésekor

2015. január 24. Pest megye
TűzEgy férfi és egy nő holttestét találták meg szombaton Sülysápon, egy romos épületben. A pár vélhetően tűz okozta füstmérgezésben vesztette életét mintegy két héttel ezelőtt.

Holttestet találtak egy kigyulladt házban Miskolcon

2015. január 23. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzPéntek hajnalban, a nagyavasi Felső-soron egy hétvégi ház gyulladt ki. Az épület tetőszerkezete és felső szintje is teljes terjedelmében égett. A holttestre az épület átvizsgálásakor találtak rá.

Lakástűzben meghalt egy férfi Pásztón

2015. január 15. Nógrád megye
LakástűzFüstmérgezésben életét vesztette egy férfi csütörtök reggel a Nógrád megyei Pásztón, amikor tűz keletkezett a házában.

Tanyatűzben meghalt egy ember Mórahalmon

2015. január 13. Csongrád megye
LakástűzEgy ember meghalt Mórahalmon keddre virradó hajnalban, amikor leégett egy vályogból épült tanya. A szegedi tűzoltókat hajnali öt óra előtt riasztották, hogy lángol az épület, amelyben egy férfi és 41 éves fia élt.

Holttestet találtak a kigyulladt házban

2015. január 10. Komárom-Esztergom megye
LakástűzKigyulladt egy 120 négyzetméteres ház tetőtere és tetőszerkezete szombat délután Tatabányán, a Hegyalja úton. Az oltás során a tűzoltók átvizsgálták az épületet, egy halott embert hoztak ki az égő házból.

Nem sikerült újraéleszteni a kigyulladt házból kimentett férfit

2015. január 9. Békés megye
LakástűzKigyulladt egy 100 négyzetméteres családi ház péntek éjjel a Békés megyei Medgyesegyházán, a Damjanich utcában. A tűzoltók egy eszméletlen férfit találtak az épületben, akit azonnal kihoztak és átadtak a mentőknek. A férfit sajnos többszöri kísérletre sem sikerült újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette. [...]

Egy ember meghalt az égő parasztházban

2015. január 4. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzKigyulladt egy 140 négyzetméteres parasztház vasárnap reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Füzéren. A helyi lakosok kihoztak az épületből egy 63 éves férfit, életét azonban sajnos nem lehetett megmenteni.

Videó: Lakástűzben meghalt egy néni a VII. kerületben

2015. január 1. Budapest
TűzTűz ütött ki csütörtök este Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában. A tűzoltók egy idős nőt eszméletlen állapotban hoztak ki a lakásból. Ellátását a Doktorszolgálat azonnal megkezdte, de életét nem tudták megmenteni.

Halálos tűz Újév napján

2015. január 1. Győr-Moson-Sopron megye
TűzEgyelőre ismeretlen okból tűz keletkezett csütörtök hajnalban Kapuváron, egy családi házban. A helyszínre riasztott kapuvári tűzoltók egy holttestet hoztak ki az épületből.

Lakástűzben meghalt egy néni a VII. kerületben

2015. január 1. Budapest
LakástűzTűz ütött ki csütörtök este Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában. A tűzoltók egy idős nőt eszméletlen állapotban hoztak ki a lakásból. Ellátását a Doktorszolgálat azonnal megkezdte, de életét nem tudták megmenteni.

Lakástűzben meghalt egy ember Budaörsön

2014. december 29. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház Budaörsön, egy ember meghalt. Az épületből hét gázpalackot is ki kellett hozni.

Halálos tűz Balatonbogláron

2014. december 28. Somogy megye
Égő melléképületKigyulladt egy családi ház 50 négyzetméteres melléképülete vasárnap hajnalban Balatonboglár szőlőskislaki településrészen. A melléképület padlásán egy holttestre bukkantak a tűzoltók.

Füstmérgezésben meghalt egy ember

2014. december 26. Baranya megye
LakástűzKigyulladt karácsony másnapján egy családi ház Vajszlón. Egy családi házban keletkezett tűz, a lángok több helyiségre is átterjedtek.

Halálos lakástűz Veresegyházán

2014. december 19. Pest megye
LakástűzA szomszédok eszméletlen állapotban hozták ki péntek este a kigyulladt házból az idős férfit, és megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Meghalt egy ember lakástűzben Szákszenden

2014. december 12. Komárom-Esztergom megye
BalesetPéntek este a Komárom-Esztergom megyei Szákszenden, a Csillag utcában kigyulladt egy 150 négyzetméteres családi ház. A tűzben egy ember meghalt, egy 11,5 kilogrammos gázpalack is felrobbant.

Videó: Halálos lakástűz a IX. kerületben

2014. december 11. Budapest
MentésBudapest IX. kerületében, a Ferenc körúton egy több emeletes régi bérház első emeleti lakásában csaptak fel a lángok csütörtök hajnalban. A kiérkező tűzoltóknak föl kellett feszíteni a bejárati ajtót, majd a sűrű füstben a lakás egyik belső szobájában találtak rá az idős lakóra. A férfit kihozták, de [...]

Meghalt egy férfi a IX. kerületi lakástűzben

2014. december 11. Budapest
LakástűzKigyulladt egy lakás szerdáról csütörtökre virradó éjjel Budapest IX. kerületében, a Ferenc körút Corvin-negyedhez közeli szakaszán. A tűzoltók az ajtót felfeszítve jutottak be a lakásba, ahonnan egy idős férfit hoztak ki, segíteni azonban sajnos már nem tudtak rajta.

Felmentette a bíróság a miskolci tűzoltókat

2014. december 5. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzTöbb ember halálát okozó foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult büntetőeljárás az avasi paneltűznél beavatkozó tűzoltók ellen. A tűzben egy édesanya két gyermekével meghalt, az egyedül maradt apa pótmagánvádas eljárást indított, miután az ügyészség nem emelt vádat.

Lakástűzben meghalt egy nő Magyaregresen

2014. november 17. Somogy megye
LakástűzTűz ütött ki hétfő reggel Magyaregresen, a Dózsa György utca egyik családi házában. A 70 négyzetméteres épület egyik szobájában az ágy és a bútorok gyulladtak meg.

Lakástűzben meghalt egy ember Mendén

2014. november 8. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy melléképület, majd a vele egy telken lévő családi ház is szombat délután a Pest megyei Mende településen. A melléképületben tartózkodó 80 év körüli férfi olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy sajnos nem lehetett rajta segíteni.

Tűzhalál Zámolyon

2014. november 2. Fejér megye
LakástűzEgy lakóháznak használt melléképület gyulladt ki vasárnap kora hajnalban Zámolyon, a Táncsics Mihály utcában. A tűz eloltása után a tűzoltók egy megégett holttestet találtak az épület romjai alatt.

Videó: Halálos lakástűz a IV. kerületben

2014. október 28. Budapest
TűzLángba borult egy kétszintes családi ház kedden hajnalban Budapest IV. kerületében, a Mikszáth Kálmán utcában. A fővárosi tűzoltók helyszínre érkezésekor mindkét szint lángokban áll, a belső födémszerkezet leszakadt. A házban két ember holttestét találták a tűzoltók.

Ketten meghaltak az újpesti lakástűzben

2014. október 28. Budapest
LakástűzLángba borult egy kétszintes családi ház kedden hajnalban Budapest IV. kerületében, a Mikszáth Kálmán utcában. A fővárosi tűzoltók helyszínre érkezésekor mindkét szint lángokban állt, a belső födémszerkezet leszakadt. A házban két ember holttestét találták a tűzoltók.

Halálos tűzeset Baján

2014. október 28. Bács-Kiskun megye
LakástűzKigyulladt kedden hajnalban egy körülbelül 25 négyzetméteres faépület Baján, a Vadrózsa utcában. Az épület padlásán egy ember holttestét találták a tűzoltók.

Halálra égett egy ember az elektromos biciklin

2014. szeptember 23. Csongrád megye
TűzA Csongrád megyei Zákányszékre riasztották a tűzoltókat kedden kora délután, ahol egy égő elektromos kerékpárt és mellette egy megégett embert találtak. A tűzoltók megfékezték a tüzet, a kerékpáros életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Életét vesztette egy idős nő Dányon

2014. szeptember 23. Pest megye
LakástűzKigyulladt kedd délután egy 120 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Dányon, a Széchenyi utcában. A szomszédok még a tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak a házból egy ott lakó idős nőt, de már nem tudtak rajta segíteni.

Lakástűzben meghalt egy mezőberényi nő

2014. szeptember 18. Békés megye
LakástűzTűz keletkezett csütörtök reggel egy mezőberényi családi házban, a Gyomai úton. A cserépkályha közelében tárolt éghető anyagok kaptak lángra, majd a tűz átterjedt a szoba ajtajára és a parkettára is.

Lakástűzben meghalt egy férfi

2014. augusztus 20. Jász-Nagykun-Szolnok megye
LakástűzSzerdára virradó éjjel kigyulladt egy lakóház Fegyverneken, a Martinovics utcában. A tűzoltók az épület egyik szobájából kimentettek egy férfit, de a mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Lakástűzben meghalt egy ember Pécsen

2014. augusztus 19. Baranya megye
LakástűzTűz ütött ki kedd hajnalban a Pécshez tartozó Vasas városrész M. utcájában. Az önkormányzati tulajdonú sorházi lakásban az ágy és a berendezési tárgyak égtek, a tűz a lakás más helyiségeire nem terjedt át.

Meghalt a Hajdúdorogon kigyulladt ház tulajdonosa

2014. augusztus 10. Hajdú-Bihar megye
LakástűzKigyulladt egy 50 négyzetméteres családi ház vasárnap hajnalban Hajdúdorogon. A vályogfalú épület tetőszerkezetéről a lángok átterjedtek az egész házra.

Összeégett holttestet találtak Vácon

2014. augusztus 1. Pest megye
TűzEgy elhagyatott vastelep 80 négyzetméteres melléképületének két helyiségében gyulladt ki az összehordott szemét. A helyszínre vonuló váci tűzoltók az oltás közben egy férfi összeégett holttestére bukkantak.

Videó: Tragikus tűzeset a VIII. kerületben

2014. július 12. Budapest
TűzHajléktalanok bódéja gyulladt ki szombatra virradó éjjel a főváros VIII. kerületében, a Bérkocsis utcában. A tűz veszélyeztetett két közeli lakóházat, valamint három parkoló autóban is kár keletkezett. A romok átkutatása során egy felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak a tűzoltók.

Holttestet találtak a kigyulladt épületben

2014. július 12. Budapest
TűzHajléktalanok bódéja gyulladt ki szombatra virradó éjjel a főváros VIII. kerületében, a Bérkocsis utcában. A tűz veszélyeztetett két közeli lakóházat, valamint három parkoló autóban is kár keletkezett.

Lakástűzben meghalt egy idős bácsi

2014. június 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzEddig ismeretlen okból lángra kaptak a berendezési tárgyak szerda délelőtt egy családi házban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírgyulajban. A helyszínre riasztott tűzoltók az égő házból kihoztak egy idős férfit, aki azonban olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Felrobbant egy gázpalack, egy ember meghalt

2014. június 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzKigyulladt szerda este egy 100 négyzetméteres családi ház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pap településen. A Dózsa György utcai épületben két szoba teljesen kiégett, egy gázpalack felrobbant, a falak kidőltek.

Videó: Lakástűzben meghalt egy nő a XVIII. kerületben

2014. június 1. Budapest
TűzTűz ütött ki vasárnap hajnalban Budapesten, a XVIII. kerületi Dolgozó úton egy társasház ötödik emeleti lakásban. A tűzoltók egy idős asszonyt találtak a lakás belső szobájában, segíteni azonban sajnos már nem tudtak rajta.

Lakástűzben meghalt egy nő a XVIII. kerületben

2014. június 1. Budapest
LakástűzTűz ütött ki vasárnap hajnalban Budapesten, a XVIII. kerületi Dolgozó úton egy társasház ötödik emeleti lakásban. A tűzoltók egy idős asszonyt találtak a lakás belső szobájában, segíteni azonban sajnos már nem tudtak rajta.

Holttestet találtak egy kiégett autóban

2014. május 31. Győr-Moson-Sopron megye
Égő járműÉgő autóhoz riasztották a győri tűzoltókat szombaton. A 83-as számú főúton egy bevásárlóközpont közelében az út szélén álló gépkocsi teljes terjedelmében égett. A tűzoltók egy holttestet találtak a kiégett személyautóban.

Holttestet találtak egy kigyulladt családi házban

2014. május 27. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház kedden Dunaharasztiban, a Károlyi Mihály utcában. A házban berendezési tárgyak izzottak, a tűzoltók holtan találtak egy embert, aki a mentők megállapítása szerint órákkal korábban halt meg.

Videó: Bennégett egy ember egy lakókocsiban

2014. május 22. Pest megye
TűzDunakeszire riasztották csütörtök délután a fővárosi tűzoltókat, mert a vasútállomáson teljes terjedelmében égett egy lakókocsi. A lángokat rövid időn belül eloltották, a romok közt egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók.

Bennégett egy ember egy lakókocsiban

2014. május 22. Pest megye
Égő járműDunakeszire riasztották csütörtök délután a fővárosi tűzoltókat, mert a vasútállomáson teljes terjedelmében égett egy lakókocsi. A lángokat rövid időn belül eloltották, a romok közt egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók.

Lakástűzben életét vesztette egy nő Neszmélyen

2014. május 19. Komárom-Esztergom megye
LakástűzTűz keletkezett hétfő reggel Neszmélyen, a Vízimolnár utcában egy kétszintes családi ház tetőszerkezetében. A tűzoltók egy nőt kihoztak az épület felső szintjéről és azonnal megkezdték az újraélesztését, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Két holttest egy érdi lakástűzben

2014. május 16. Pest megye
LakástűzKigyulladt péntek hajnalban egy családi ház tetőszerkezete Érden a Szilfa utcában. Az épületben egy férfi és egy nő holttestére találtak a tűzoltók. Az orvos szakértő szerint a két embert meggyilkolták.

Videó: Halálos lakástűz a XII kerületben

2014. május 7. Budapest
TűzBudapesten, a XII. kerületi Hertelendi utcában keletkezett tűz szerda délután egy földszinti, 25 négyzetméteres lakásban. A lakás egyik szobája teljesen kiégett. A fővárosi tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek, oltás közben találtak rá 50 év körüli férfi holttestére. A konyhában, ahová a tűz nem [...]

Lakástűzben meghalt egy ember Budapesten

2014. május 1. Budapest
LakástűzTűz ütött ki csütörtök este Budapest XIII. kerületében a Lehel úton, egy ötszintes társasház második emeleti lakásában. A fővárosi tűzoltók az égő lakásból kimentettek egy eszméletlen férfit, de a mentők hiába próbálták újraéleszteni, a helyszínen elhunyt.

Lakástűzben meghalt egy férfi Ócsán

2014. április 27. Pest megye
LakástűzKigyulladt vasárnap hajnalban egy családi ház Ócsán. A 100 négyzetméteres ház egyik szobájában keletkezett a tűz, a lakásban élő középkorú férfi életét vesztette.

Tűz a III. kerületben

2014. április 19. Budapest
LakástűzBudapesten, a III. kerületi Toboz utcába hívták a tűzoltókat szombat reggel, ahol egy háromemeletes épület második emeleti lakásából füst áramlott ki.
A helyszínre kivonuló fővárosi tűzoltók egy embert találtak lakásban, életét azonban nem sikerült megmenteni.

Lakástűzben meghalt egy ember Izsákon

2014. április 19. Bács-Kiskun megye
LakástűzTűz ütött ki szombat délelőtt egy 60 négyzetméteres családi házban a Bács-Kiskun megyei Izsákon. A Béke utcai épületből két gázpalackot hoztak ki a tűzoltók.
A tűz eloltása és az épület átszellőztetése után egy ember holtestét találták a romok között.

Egy ember meghalt a nyíregyházi robbanásban

2014. április 17. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
RobbanásRobbanás történt csütörtök hajnalban Nyíregyházán, egy Kert utcai négyemeletes társasház földszinti lakásában. A robbanásban egy ember meghalt, egy gyermeket füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak a mentők.

Halálos lakástűz Debrecenben

2014. április 15. Hajdú-Bihar megye
LakástűzLakástűzben meghalt egy idős asszony kedd reggel Debrecenben. Az ágyban fekvő 92 éves asszony a füstmérgezésbe, illetve égési sérüléseibe belehalt.

Bennégett a házban egy férfi Dunaföldváron

2014. április 14. Tolna megye
LakástűzLángra kapott egy ötven négyzetméteres családi ház hétfőn Dunaföldváron. A tűz keletkezésekor egy mozgássérült ember tartózkodott a házban. A tűzoltók próbálták őt megkeresni, de csak a lángok eloltása után találtak rá a hatvanéves férfi holttestére.

Robbanásban meghalt egy ember Sajóbábonyban

2014. március 25. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
RobbanásEgy ember meghalt, ketten súlyosan, egy fő pedig könnyebben megsérült Sajóbábonyban egy ipartelepen történt robbanásban kedd hajnalban. Egy tartály robbant fel egy műhelyben, ennek következtében tűzveszélyes anyag került a levegőbe.

Videó: Lakástűzben meghalt egy idős ember a VI. kerületben

2014. március 14.
TűzTűz ütött ki péntek délután egy négy emeletes épület első emeleti lakásában Budapesten, a VI. kerületi Szinyei Merse Pál utcában. A lakásban egy hetven év körüli férfit találtak, életét azonban nem sikerült megmenteni. Az elsődleges vizsgálatok szerint a füst okozhatta az idős ember halálát.

Lakástűzben meghalt egy idős ember a VI. kerületben

2014. március 14. Budapest
LakástűzTűz ütött ki péntek délután egy négy emeletes épület első emeleti lakásában Budapesten, a VI. kerületi Szinyei Merse Pál utcában. A lakásban egy hetven év körüli férfit találtak, életét azonban nem sikerült megmenteni. Az elsődleges vizsgálatok szerint a füst okozhatta az idős ember halálát.

Két holttest az égő bódéban

2014. március 7. Baranya megye
Égő melléképületKigyulladt egy huszonöt négyzetméteres fabódé pénteken Pécsen, a Liget utcában. A helyszínre érkező tűzoltók az építmény egyik helyiségében két ember holttestére bukkantak.

Ketten meghaltak a Dombóváron kigyulladt házban

2014. március 1. Tolna megye
LakástűzTűz ütött ki egy elhagyott lakóházban szombat reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. A kigyulladt épületben a tűzoltók két férfi összeégett holttestét találták meg.

Felrobbant egy családi ház Bátonyterenyén

2014. február 28. Nógrád megye
RobbanásEddig ismeretlen okból felrobbant egy családi ház pénteken Bátonyterenyén, a Tátra úton. A detonációt követően az épület kigyulladt és a tűzoltók kiérkezésekor már teljes terjedelmében égett.

Lakástűzben meghalt egy ember

2014. február 21. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzPéntekre virradó éjszaka kigyulladt egy 150 négyzetméteres családi ház a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Papon. A tűzoltók kiérkezésekor az épület tetőszerkezete és egyik szobája teljes terjedelmében égett.

Lakástűzben meghalt egy néni Jánoshalmán

2014. február 17. Bács-Kiskun megye
LakástűzKigyulladt egy 120 négyzetméteres családi ház hétfőn Jánoshalmán, a József Attila utcában. A tűz oltása közben az egyik szobában egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók.

Lakástűzben meghalt egy ember Székesfehérváron

2014. február 12. Fejér megye
LakástűzEgy körülbelül 60 négyzetméter alapterületű lakóház égett szerda hajnalban Székesfehérváron, a Zimonyi utcában. A tűz eloltását követően a tűzoltók egy megégett holttestet találtak a romok között.

Lakástűzben meghalt egy nő Táborfalván

2014. február 8. Pest megye
LakástűzEddig ismeretlen okból lángra kapott a heverő szombaton kora délután egy táborfalvai családi ház egyik szobájában. A Fogarasi utcai földszintes házhoz a mentők érkeztek ki elsőként, ők találtak rá a középkorú nő holttestére.

Lakástűzben meghalt egy férfi Bodajkon

2014. február 4. Fejér megye
LakástűzKigyulladt egy lakás kedden a Fejér megyei Bodajkon. A tűzben egy mozgáskorlátozott idős férfi életét vesztette.

Bennégett egy ember a Mélykúton kigyulladt családi házban

2014. január 16. Bács-Kiskun megye
LakástűzEgy 80 négyzetméteres családi ház gyulladt ki csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Mélykúton. A házban két ember lakott, egyiknek sikerült kimenekülnie az égő épületből. A másik lakóra a tűzoltók holtan találtak rá oltás közben.

Lakástűzben meghalt egy idős néni Dunavecsén

2014. január 9. Bács-Kiskun megye
LakástűzEgy családi házban keletkezett tűz csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Dunavecsén.
A kiérkező tűzoltók egy idős hölgy holttestét találták meg az épületben.

Holttest egy kigyulladt családi házban

2014. január 4. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzTűz keletkezett szombaton egy családi házban a Borsod megyei Kisgyőrben. A helyszínre riasztott miskolci tűzoltók a Rákóczi utcai ház oltása közben találtak rá a holttestre.

Lakástűzben meghalt egy nő Nyíregyházán

2014. január 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzEgy négyemeletes ház földszinti lakásában a berendezési tárgyak kaptak lángra csütörtök este Nyíregyházán, a Szent István utcában. A tűzoltók egy nőt hoztak ki a lakásból, a mentők azonban sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

Rágyújtották az idős nénire a házat

2013. december 31. Pest megye
TűzEszméletlenre vert szilveszterkor egy férfi egy 78 éves asszonyt, majd a kályhából hozott parázzsal meggyújtotta a földön fekvő néni körül az ágyneműt. Az idős nő füstmérgezésben meghalt, a rendőrök elfogták az elkövetőt.

Halálos lakástűz Pest megyében

2013. december 27. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház egyik szobája a Pest megyei Ikladon péntek délután. A füsttel telítődött épületben a tűzoltók oltás közben egy elhunyt embert találtak a szobában.

Lakástűzben meghalt egy ember Fehérgyarmaton

2013. december 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzSzerda este nyolc óra körül tűz ütött ki Fehérgyarmaton egy háromszintes társasház egyik első emeleti lakásában. A tűzben egy ember meghalt, egy másik lakót a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállítottak.

Halálos lakástűz Adácson

2013. december 11. Heves megye
LakástűzSzerda reggel kigyulladt egy családi ház a Heves megyei Adácson. Még a tűzoltók kiérkezése előtt egy személyt és egy propán-bután gázpalackot kihoztak az épületből, egy nő azonban a helyszínen életét vesztette.

Füstmérgezésben meghalt egy néni a X. kerületben

2013. december 3. Budapest
LakástűzTűz ütött ki hétfőről keddre virradó éjjel a X. kerületi Csilla utca egyik társasházában. A kigyulladt földszinti lakásban eszméletlen állapotban találtak egy idős nőt. A Doktorszolgálat megkezdte az asszony újraélesztését, de már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos lakástűz Mélykúton

2013. november 30. Bács-Kiskun megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház szombat reggel a Bács-Kiskun megyei Mélykúton. Az égő ház oltása közben a tűzoltók egy halottat találtak az épületben.

Halálos tűzeset Vaszaron

2013. október 31. Veszprém megye
Égő melléképületCsütörtök reggel a Vaszaron, a József Attila utcában két raktárépület között egy körülbelül 20 négyzetméteres szociális helyiség gyulladt ki, majd a tűz átterjedt az egyik raktár tetőszerkezetére. A raktárban a pápai tűzoltók holtan találtak egy 63 éves férfit, aki valószínűleg füstmérgezést kapott.

Lakástűzben meghalt egy ember Pécsen

2013. október 19. Baranya megye
LakástűzEgy háromemeletes társasház első emeleti lakása gyulladt ki péntek éjjel Pécsen, az Apáca utcában. A tűzben egy ember meghalt, egy másik lakó pedig elsőfokú égési sérüléseket szenvedett.

Két ember meghalt egy farmosi tanyán

2013. október 13. Pest megye
LakástűzVasárnap délelőtt 10 óra körül értesítették a tűzoltókat, hogy leégett egy tanya Farmos külterületén. A 40 négyzetméter alapterületű tanyaépület már jóval korábban kigyulladhatott, délelőttre az épület szinte teljesen kiégett. A romok közt emberi maradványokat találtak.

Robbanásban meghalt egy nő a XVI. kerületben

2013. október 10. Budapest
RobbanásCsütörtök hajnalban eddig ismeretlen okból robbanás történt Budapesten egy XVI. kerületi családi házban. Az épület egyik fala kidőlt, ablakai kitörtek. A robbanás következtében a tetőszerkezet teljes terjedelmében lángra kapott.

Raktártűzben meghalt egy férfi

2013. október 7. Hajdú-Bihar megye
Égő melléképületHétfő hajnalban egy konyári raktárépülethez riasztották a berettyóújfalui tűzoltókat, ahol egy közel 700 négyzetméteres raktár 5×4 méteres helyisége égett. A tűzoltók kiérkezésekor lánggal való égés már nem volt, a mentők egy holttestet hoztak ki az épületből.

Lakástűzben meghalt egy ember Berzencén

2013. október 6. Somogy megye
LakástűzTűz ütött ki vasárnap reggel egy berzencei családi házban. A lángok átterjedtek a 60 négyzetméteres épület tetőszerkezetére is. A házból a tűzoltók kihoztak egy embert, aki azonban olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Egy ember meghalt a Csabdin kigyulladt hétvégi házban

2013. október 4. Fejér megye
LakástűzKigyulladt péntek délután egy hétvégi ház a Fejér megyei Csabdin. A lángokat alig fél órán belül sikerült megfékezni, az épületben egy férfi holtestét találták a tűzoltók.

Halálos lakástűz Baján

2013. október 2. Bács-Kiskun megye
LakástűzKigyulladt szerda délelőtt egy családi ház Baján, a Mérleg utcában. Egy körülbelül 70 négyzetméteres lakóépület különálló, nagyjából húsz négyzetméteres lakrésze égett.

Lakástűzben meghalt egy nő Budapesten

2013. szeptember 18. Budapest
LakástűzLakástűzben meghalt egy idős asszony a főváros V. kerületében, egy Régiposta utcai házban. A négyemeletes épületben felgyülemlett sűrű füst miatt további lakásokból négy embert az utcára kísértek a tűzoltók.

Meghalt a családfő a bucsai lakástűzben

2013. szeptember 6. Békés megye
LakástűzLeégett egy családi ház a Békés megyei Bucsán pénteken kora délután. A házban egy négytagú család lakott, a tűzben egy férfi meghalt, a nő és két gyermek elhelyezéséről gondoskodni kell.

Lakástűzben meghalt egy mozgáskorlátozott Rábapordányban

2013. augusztus 19. Győr-Moson-Sopron megye
LakástűzTűz ütött ki hétfőn kora reggel Rábapordányban, egy Kossuth utcai családi házban. A házban lakó mozgáskorlátozott embert a tűzoltók kimenekítették a lángok közül, életét azonban már nem sikerült megmenteni.

Videó: Tűz egy panelház nyolcadik emeletén

2013. augusztus 6. Budapest
TűzEgy tízemeletes panelház nyolcadik emeleti lakásában tűz ütött ki, a bent tartózkodó idős ember vélhetően a lángok elől menekülve az kivetette magát az ablakon, de a zuhanást nem élte túl.

Tűz elől ugrott ki egy ember a nyolcadikról

2013. augusztus 6. Budapest
LakástűzA XIV. kerületi Zsivora parkban az egyik tízemeletes panelház nyolcadik emeleti lakásában keletkezett tűz. Az ott lakó a lángok elől kiugrott az ablakon és meghalt.

Egy idős nő meghalt a Boldván kigyulladt házban

2013. június 22. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzSzombatra virradó hajnalban riasztották a tűzoltókat Boldvára, ahol egy Mátyás király utcai családi ház teljes terjedelmében égett. Az utómunkálatok során egy idős nő holtestére találtak a tűzoltók.

Halálos autótűz Öcs mellett

2013. június 12. Veszprém megye
Égő járműSzerda reggel eddig ismeretlen körülmények között kigyulladt egy Fiat típusú személygépkocsi Öcs és Padrag között az út melletti mezőn. Az ajkai tűzoltók kiérkezésekor a jármű már teljes terjedelmében égett.

Tűzoltók a vádlottak padján

2013. június 4. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Az avasi paneltűz kapcsán egyrendbeli, több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vádjával indult büntetőeljárás hét tűzoltó ellen hétfőn a Miskolci Járásbíróságon.

Meghalt a fenékpusztai sorházrobbanás legsúlyosabb sérültje

2013. május 13. Zala megye
LakástűzSzinte reménytelen volt annak a férfinak az életben maradása, aki a múlt szerdai, fenékpusztai sorházrobbanásban sérült meg. A férfi testfelületének a legnagyobb része megégett, de a légutak is mélyen károsodtak. A győri kórházba szállított férfi hétfőn hunyt el.

Bennégett egy ember a hajdúnánási lovardában

2013. május 11. Hajdú-Bihar megye
TűzHajdúnánáson egy lovarda épületének 400 négyzetméteres része égett szombat este.
Egy embert holtan találtak a romok közt, egy tűzoltó pedig égési sérülést szenvedett.

Lakástűzben meghalt egy férfi Géderlakon

2013. május 4. Bács-Kiskun megye
LakástűzSzombat éjjel tűz ütött ki Géderlakon, egy Magyar utcai családi ház fürdőszobájában. A tűzoltók egy férfit kihoztak az épületből, életét azonban nem sikerült megmenteni.

Lakástűzben meghalt egy férfi Lovászpatonán

2013. április 24. Veszprém megye
LakástűzEgy 80 négyzetméteres családi házban keletkezett tűz szerda reggel Lovászpatonán, a Zalka Máté utcában. A tűzoltók egy 60 év körüli férfit hoztak ki az épületből, aki a tűz miatt életét vesztette.

Egy ember meghalt a kigyulladt lakókocsiban

2013. április 21. Hajdú-Bihar megye
Égő járműÉjjel 11 óra után riasztották a tűzoltókat Hajdúszovátra, ahol egy lakókocsi teljes terjedelmében égett.
A kiérkező hajdúszoboszlói tűzoltók a tűz oltása közben egy férfit találtak a lakókocsiban.

Egy idős ember meghalt a kigyulladt tanyáján

2013. április 15. Bács-Kiskun megye
LakástűzEgy 24 négyzetméteres vályogból készült épület kapott lángra hétfő reggel. Az tűzoltók egy 82 éves bácsit hoztak ki az épületből, életét azonban már nem sikerült megmenteni.

Napokkal később találták meg a tűzben meghalt férfit

2013. április 5. Bács-Kiskun megye
TűzA Rendőrség kérésére vonultak a tűzoltók Kalocsa külterületén egy lakatlannak vélt, 15 négyzetméteres épülethez, amelyben egy középkorú hajléktalan férfi holttestére bukkantak.

Családi ház égett Dorogházán

2013. április 1. Nógrád megye
LakástűzKigyulladt egy 50 négyzetméteres családi ház húsvét hétfőn a Nógrád megyei Dorogházán. A tűzben egy ember életét vesztette.

Holttestet találtak a kigyulladt melléképületben

2013. március 31. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Égő melléképületEgy lakás céljára szolgáló melléképületében keletkezett tűz vasárnap reggel Borsodszentgyörgyön. A tűzoltók egy 60 év körüli férfi holtestére bukkantak az épületben.

Lakástűzben meghalt egy fekvőbeteg ember Gencsapátiban

2013. március 28. Vas megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház a Vas megyei Gencsapátiban csütörtök délután.
A két szintes lakóépületből egy személyt hoztak ki a tűzoltók, életét azonban nem sikerült megmenteni.

Elszenesedett holttestet találtak Letenyén

2013. március 22. Zala megye
LakástűzEgy idős férfi halt meg a Zala megyei Letenyén, amikor tűz ütött ki családi házának konyhájában. Az ötven négyzetméteres épületben vélhetően dohányzás miatt csaptak fel a lángok péntek dél körül.

Egy házaspár halt meg lakástűzben Tokajban

2013. március 21. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
LakástűzKigyulladt egy ikerház Tokajban szerda este. Az égő épületből egy 56 éves férfit és egy 46 éves nőt hoztak ki a tűzoltók, a házaspár mindkét tagja életét vesztette.

Lakástűzben vesztette életét egy férfi Budapesten

2013. március 21. Budapest
LakástűzKigyulladt egy XII. kerületi lakás csütörtök reggel. A fővárosi tűzoltók egy eszméletlen, 60 év körüli férfit hoztak ki a lakásból, aki a helyszínen életét vesztette.

Halálos lakástűz Pécsudvardon

2013. március 17. Baranya megye
LakástűzHoltan találtak egy idős nőt a tűzoltók Pécsudvardon, ahol egy családi ház gyulladt ki vasárnap délelőtt.
A körülbelül 80 négyzetméteres ház szinte teljesen kiégett.

Lakástűzben meghalt egy ember Nagyvelegen

2013. március 14. Fejér megye
LakástűzÉjjel egy óra előtt kigyulladt egy kis alapterületű lakóépület a Fejér megyei Nagyvelegen.
A házban lakók vették észre a kiáramló füstöt, majd porral oltókkal és vízzel eloltották a tüzet.

Egy ember meghalt lakástűzben

2013. március 8. Békés megye
LakástűzTűz keletkezett egy családi ház konyhájában a Békés megyei Hunya településen.
A kigyulladt Rákóczi úti lakóházban egy férfi életét vesztette.

Bennégett lakásában egy férfi Ócsán

2013. február 28. Pest megye
LakástűzValószínűleg ágyban dohányzott az a mozgássérült férfi, aki bennégett ócsai családi házában csütörtök reggel.
A házban egyedül lakó férfi olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Holttest a romok között

2013. február 28. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
LakástűzHolttestet találtak a tűzoltók egy romos ház oltása közben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon. Az ötven négyzetméteres pincében az ott felhalmozott szemét és ruhanemű eddig ismeretlen okból gyulladt ki.

Halálos lakástűz Szirákon

2013. február 16. Nógrád megye
LakástűzA Dengelegi úton gyulladt ki egy 36 négyzetméter alapterületű családi ház. Az épület teljesen kiégett, a födém leomlott, a házban lakó középkorú nő életét vesztette.

Lakástűzben meghalt egy idős férfi

2013. február 15. Budapest
LakástűzBudapesten, a XXI. kerületben egy családi ház udvarán álló 40 négyzetméteres lakóépületben ütött ki a tűz, amelyet az ott lakó idős férfi megpróbált eloltani.

Halálos lakástűz Válon

2013. február 9. Fejér megye
LakástűzEgy ember életét vesztette szombat este Válon, a Petőfi Sándor utca egyik családi házában keletkezett lakástűzben.
Este fél 9 előtt lettek riasztva az érdi hivatásos és a váli önkormányzati tűzoltók a helyszínre, ők találtak rá oltás közben az áldozatra.