Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

Baleseti információs híroldal

A Tűzoltóság.info-n csak azok a halálos balesetek jelennek meg, ahova a tűzoltók is kivonultak. További baleseti hírek a Balesetek.info-n!

Videó: Várandós nő vesztette életét a tömördi balesetben

2016. december 5. Vas megye
MentésHétfő reggel egy várandós nő Daewoo típusú autójával Tömörd felől tartott Szombathely irányába, amikor lehajtott az útról az útpadkára, visszarántotta a kormányt, aminek következtében áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező Ford típusú személygépkocsival.
A balesetet miatt az úton [...]

Halálos baleset az M5-ös autópályán

2016. november 30.
Teherautó hátuljába csapódott egy kisbusz szerda délelőtt az M5-ös autópályán, Inárcs közelében. A kisbuszban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult.

Ketten meghaltak a 4-es főúton

2016. november 3. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetCsütörtök hajnalban a 4-es főúton Karcag és Kisújszállás között a 157-es kilométernél ütközött egy teherautónak egy személyautó. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette, a harmadik utas megsérült.

Két gyerek meghalt szén-monoxid mérgezés következtében

2016. október 15. Pest megye
MérgezésSzüleik eszméletlen állapotban találtak rá a fürdőszobában a két tíz év körüli gyerekre. A gyerekeket hosszú időn át próbálták újraéleszteni a mentők, de nem jártak sikerrel, mindketten meghaltak.

Egy ember meghalt a fának ütköző autóban

2016. október 8. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEgy ember meghalt, három súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, miután autójukkal fának ütköztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Buj belterületén szombat reggel.

Súlyos tragédia Érsekvadkert közelében

2016. október 6. Nógrád megye
BalesetEgy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó ütközött össze csütörtök délután Érsekvadkert külterületén csütörtökön. Az ütközés következtében a busz az árokba csúszott, az autóban utazó két gyermek és édesanyjuk meghalt.

Ketten meghaltak az M5-ös autópályán

2016. szeptember 24. Pest megye
BalesetHárom személyautó ütközött össze szombat éjszaka az M5-ös autópályán Hernád közelében. A három autóban összesen nyolcan utaztak, közülük két ember a helyszínen meghalt, öten súlyosan megsérültek.

Három felnőtt és egy gyerek meghalt a légi balesetben

2016. szeptember 18. Pest megye
BalesetKét kisrepülőgép ütközött össze Gödöllő és Isaszeg térségében vasárnap reggel. Az egyik gépen két felnőtt és egy gyerek utazott, mindhárman életüket vesztették. Az másik roncsot a honvédség kutatóhelikoptere találta meg, a szerencsétlenül járt gépnek a pilótája nem élte túl a balesetet.

Halálos baleset Esztergomnál

2016. szeptember 17. Komárom-Esztergom megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor kamionnal ütközött egy személyautó az esztergomi Látóhegyi úton szombat délután. A személyautóba beszorult egy ember, akit a tűzoltók szabadítottak ki, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközésben, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ketten meghaltak a Nagykálló közelében történt buszbalesetben

2016. szeptember 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét ember meghalt, huszonhatan megsérültek, amikor összeütközött egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz Nagykálló és Geszteréd között, az érpataki elágazása közelében.

Egy 5 éves kisgyermek halt meg a balesetben

2016. augusztus 6. Tolna megye
BalesetPénzszállító autóval ütközött egy személyautó szombat délelőtt a 6-os úton, Szekszárd közelében. A frontális ütközés következtében a személyautóban utazó öt ember súlyos sérüléseket szenvedett, egy 5 éves kisgyermek a helyszínen életét vesztette.

Ketten meghaltak az 1-es úton történt balesetben

2016. augusztus 6. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét ember meghalt, egy pedig megsérült szombat délután az 1-es úton Mosonmagyaróvár és Kimle között, amikor két személyautó összeütközött.

Videó: Ketten meghaltak a XIV. kerületi balesetben

2016. augusztus 5. Budapest
MentésÖsszeütközött egy személyautó és egy villamos péntek délután Budapesten a XIV. kerületben. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt, a mellette utazó nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, a kórházba szállítást követően azonban sajnos ő is életét vesztette.

Meghalt a villamossal ütköző autó sofőrje

2016. augusztus 5. Budapest
BalesetÖsszeütközött egy személyautó és egy villamos péntek délután Budapesten a XIV. kerületben. A személyautót vezető férfi a helyszínen meghalt, a mellette utazó nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, életmentő beavatkozásokat hajtottak végre rajta, majd életveszélyes állapotban kórházba vitték.

Videó: Ketten meghaltak a csepeli balesetben

2016. július 9. Budapest
MentésVillanyoszlopnak ütközött, majd felborult egy személyautó szombatra virradóra Budapesten, a XXI. kerületi Hollandi úton. A járműben utazó mindkét férfi a helyszínen meghalt, holttestüket a tűzoltók szabadították ki a roncs alól.

Ketten meghaltak a csepeli balesetben

2016. július 9. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött, majd felborult egy személyautó szombatra virradóra Budapesten, a XXI. kerületi Hollandi úton. A járműben utazó mindkét férfi a helyszínen meghalt.

Oszlopnak, majd egy fának ütközött

2016. július 2. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt szombat este, miután autójával egy oszlopnak, majd egy fának ütközött Kiskunmajsa és Soltvadkert között. Az autó sofőrje az ütközés következtében kirepült a gépkocsiból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tűzszerészek haltak meg a hortobágyi robbanásban

2016. július 1. Hajdú-Bihar megye
RobbanásRobbanás történt péntek délután a Hortobágyi Nemzeti Parkban, az egykori bombázólőtér területén. A robbanás következtében négy tűzszerész életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült.

Meghalt a vonattal ütköző autó sofőrje

2016. június 30. Heves megye
BalesetSzemélyautó és egy motorvonat ütközött össze csütörtök délelőtt Erdőteleknél, a Rétföld utcai vasúti átjáróban. Az ütközés következtében az autót vezető 62 éves nő a helyszínen meghalt, a vonat utasai közül nem sérült meg senki.

Halálos vasúti baleset Táborfalván

2016. június 2. Pest megye
BalesetVonattal ütközött egy személyautó Táborfalván, a mozdony több méteren át tolta maga előtt az autót. Az autót vezető nő a helyszínen életét vesztette, a vele utazó 14 éves lányt a mentők kórházba szállították.

Halálos baleset történt Zsámbék és Páty között

2016. május 25. Pest megye
BalesetKét személyautó karambolozott szerda kora este Zsámbék és Páty között. A balesetben egy középkorú férfi életét vesztette, egy másik ember pedig súlyosan megsérült.

Meghalt a vonattal ütköző autó sofőrje

2016. május 22. Pest megye
BalesetA Lajosmizse és Budapest között közlekedő vonattal ütközött egy személyautó vasárnap hajnalban Dabas és Hernád között, az Öregországúti átjárónál. A szerelvény mintegy száz métert tolta maga előtt a gépkocsit. A baleset következtében az autó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Videó: Halálos baleset műszaki mentése Óbudán

2016. április 17. Budapest
MentésKét személyautó ütközött össze szombat éjjel Budapest III. kerületében, a Flórián téren. Az egyik járműben négyen utaztak, és az ütközést követően valamennyien beszorultak a roncsba, őket a fővárosi tűzoltók szabadították ki.

A tűzoltók feszítő-vágó segítségével eltávolították mindkét első ajtót, [...]

Súlyos baleset a III. kerületben

2016. április 17. Budapest
BalesetKét személyautó ütközött össze szombat éjjel Budapest III. kerületében, a Flórián téren. Az egyik járműben négyen utaztak, és az ütközést követően valamennyien beszorultak a roncsba, őket a fővárosi tűzoltók szabadították ki.

Halálos baleset Érden

2016. április 11. Pest megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő délelőtt Érden, a Velencei úton. Az autóban csak a sofőr utazott, akit a mentők a helyszínen hosszasan próbáltak újraéleszteni, de a 60 év körüli férfit nem sikerült megmenteni.

Videó: Egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült Szentgotthárdnál

2016. április 5. Vas megye
MentésEgy Audi típusú személyautó letért az útról és fékezés nélkül árokfalnak csapódott, majd felborult kedd hajnalban Szentgotthárd és Apátistvánfalva között. A balesetben egy férfi meghalt, egy 18 éves nő életveszélyes sérülésekkel került kórházba.
A holttestet a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak [...]

Ketten meghaltak a lezuhant kisrepülőgépen

2016. március 26. Pest megye
BalesetFedélzetén két emberrel eltűnt egy kisrepülőgép pénteken a kora esti órákban. A lezuhant repülőt a Magyar Honvédség kutató-mentő helikoptere segítségével találták meg szombat reggel Dány közelében. A gépen tartózkodó mindkét férfi a helyszínen életét vesztette.

Halálos vasúti baleset történt Pilisen

2016. március 9. Pest megye
BalesetGyorsvonat elé hajtott egy személyautó szerda délután Pilisen, egy fénysorompóval felszerelt vasúti átjáróban. A vonat maga alá gyűrte és több száz méteren keresztül tolta maga előtt a gépkocsit, amelynek sofőrje a baleset következtében a helyszínen meghalt.

Három gyerek megsérült a Nyírbátornál történt balesetben

2016. március 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét személyautó összeütközött vasárnap délután a Nyírbátor és Nyírcsászári közötti úton. A balesetben egy ember meghalt, hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek, a sérültek között van három gyerek is.

Két ember meghalt a 85-ös főúton történt balesetben

2016. február 28. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetSzombat éjjel két személyautó frontálisan összeütközött a 85-ös főúton, a veszkényi elágazás közelében. A balesetben két ember életét vesztette, egy személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Hárman meghaltak Derecske és Berettyóújfalu között

2016. február 27. Hajdú-Bihar megye
BalesetÖsszeütközött szombat este egy személyautó és egy kamion a 47-es főúton, Berettyóújfalu és Derecske között. A személygépkocsiban négyen utaztak, közülük hárman a helyszínen meghaltak, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Halálos baleset az M1-esen

2016. február 27. Pest megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szombat éjjel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 26-os kilométerénél. Az egyik gépkocsiban két felnőtt és egy gyermek utazott, akik közül az egyik felnőtt a helyszínen elhunyt, a másik felnőtt és a gyermek is súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy ember meghalt a szemétszállítóval ütköző gépkocsiban

2016. február 23. Baranya megye
BalesetÖsszeütközött kedd délelőtt egy konténerszállító teherautó és egy személyautó Komló Határtetőnél. A baleset következtében négy ember beszorult az összeroncsolódott személyautóba, egyikük a helyszínen elhunyt.

Halálos baleset az M1-esen

2016. február 20. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetÁtszakította a szalagkorlátot és a szemközti sávban összeütközött egy személyautóval egy kamion szombaton az M1-es autópályán Lébény térségében. A balesetben ember meghalt, egy pedig megsérült. Az M1-es Budapest felé vezető oldalát lezárták.

Halállal végződő hármas karambol a 10-es főúton

2016. február 19. Komárom-Esztergom megye
BalesetPéntek délután frontálisan összeütközött két személyautó a 10-es főúton, Dunaalmás közelében. A két roncsba egy harmadik jármű is beleütközött. Az egyik autóból egy ember kizuhant és a helyszínen meghalt.

Két ember meghalt a 4-es főúton történt balesetben

2016. február 18. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét személyautó és egy kamion ütközött össze csütörtök délután a 4-es főúton, a szolnoki elkerülőn. A személyautóban utazó két ember egyike az ütközéskor azonnal meghalt, a másik ember életéért hosszú percekig küzdöttek a mentők, de már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos baleset a 3-as főúton

2016. február 18. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetÖsszeütközött csütörtök délután egy személyautó és egy terepjáró Miskolcon, a 3-as főúton. A balesetben egy ember meghalt, egy másik pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki az egyik autóból.

Halálos mentőbaleset történt Kunhegyes és Kunmadaras között

2016. február 16. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetSzülő nőhöz riasztották kedd reggel a Kunhegyesi Mentőállomás mentőgépkocsiját. A megkülönböztető jelzésekkel vonuló Mercedes Sprinter eddig tisztázatlan körülmények között felborult a 34-es főút Kunhegyes és Kunmadaras közötti szakaszán.

Ketten meghaltak egy frontális ütközésben

2016. január 31. Bács-Kiskun megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó vasárnap az 5-ös főúton, Lajosmizse közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott, két utasa a roncsba szorult.

Videó: Halálos baleset a 6-os úton

2016. január 30. Budapest
MentésAutógumikat szállító kamion és egy személyautó ütközött össze szombat délután Budapest XXII. kerületben, a 6-os főút városból kivezető szakaszán. A baleset a nagytétényi városrészben, az ipari park területe melletti útszakaszon történt.
Az ütközés következtében a személyautót vezető középkorú férfi [...]

Ford Focus és kamion halálos balesete

2016. január 30. Budapest
BalesetAutógumikat szállító kamion és egy személyautó ütközött össze szombat délután Budapest XXII. kerületben, a 6-os főút városból kivezető szakaszán. Az ütközés következtében a személyautót vezető középkorú férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a fővárosi tűzoltók emelték ki a roncsból.

Halálos baleset Kecskeméten

2016. január 30. Bács-Kiskun megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szombaton Kecskeméten, az ütközés során az egyik gépkocsi egy villanyoszlopot is kidöntött. Az egyik sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Videó: Halálos frontális ütközés

2016. január 28. Vas megye
MentésCsütörtök délelőtt a Nagysimonyi és Tokorcs közötti úton egy Audi típusú személyautó áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a Sárvár felé haladó furgonnal. A balesetben az Audi utasa a helyszínen meghalt, a sofőrt mentőhelikopter szállította kórházba. Az áruszállítóban ketten súlyosan [...]

Szétszakadt a fának ütköző Mercedes

2016. január 24. Fejér megye
BalesetLesodródott az útról és egy fának csapódott vasárnap délelőtt egy Mercedes típusú személyautó Nagyvenyim és Mezőfalva között. Az ütközés erejétől a gépkocsi kettészakadt. A balesetben egy ember meghalt, egy másik megsérült.

Szabadnapos tűzoltó és rendőr mentette ki a kigyulladt autóból a vezetőt

2016. január 21. Somogy megye
BalesetLetért az útról és fának csapódott, majd kigyulladt egy személyautó csütörtök délután a 67-es út Kaposvár és Zselicszentpál közötti szakaszán. A gépkocsi vezetőjét egy szabadnapos tűzoltó és egy szolgálaton kívüli rendőr mentette ki a járműből.

A vezetőfülkére dőlt a rakomány

2016. január 17. Fejér megye
BalesetEgy út menti fának ütközött egy kisteherautó vasárnap délután Ercsiben, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A kisteherautó építőanyagot szállított, ami az ütközés következtében előremozdult és a vezetőfülkére dőlt.

Három ember meghalt a 83-as főúton történt balesetben

2016. január 15. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetPéntek este összeütközött négy személyautó a 83-as főúton Tét és Győrszemere között. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult, az utasok beszorultak a roncsba.

Videó: Egy ember bennégett a nitrogént szállító kamionnal ütköző autóban

2016. január 10. Pest megye
TűzCseppfolyós nitrogént szállító tartályautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt. A kamion az oldalára borult, tartálya leszakadt, fülkéje pedig lángba [...]

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

2016. január 10. Pest megye
BalesetTeherautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt.

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2016. január 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEgymásba rohant két személyautó a 41-es főúton szombat délelőtt Nyíregyháza és Napkor között. A frontális ütközés következtében egy ember a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset történt az M3-as autópályán

2016. január 4. Heves megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két kisbusz az M3-as autópályán, Hort térségében. A balesetben egy férfi életét vesztette, valamint többen megsérültek.

Ketten meghaltak a keszthelyi elkerülőn történt balesetben

2015. december 23. Zala megye
BalesetEgy nyergesvontató és egy személyautó ütközött össze szerda délelőtt a 71-es főút keszthelyi elkerülő szakaszán, a Hévízi úti csomópontban. A személyautóban ketten utaztak, az ütközés következtében mindketten életüket vesztették.

Szerelőaknába zuhant és meghalt egy férfi

2015. december 22. Budapest
MentésEgy 4 méter mély vízszerelő aknába zuhant kedd délután egy hatvan év körüli férfi a Budapest XII. kerületben, a Levendula utcában. A szerencsétlenül járt embert az I. kerületi tűzoltók alpin-technikai módszerrel hozták fel a társasház kertjében lévő aknából.

Egy gyerek meghalt a Kalocsa közelében történt balesetben

2015. december 20. Bács-Kiskun megye
BalesetSzombat délután lesodródott az útról és egy fának csapódott egy Peugeot típusú személyautó Kalocsa közelében, Öregcsertő határában. A járműben hárman utaztak, közülük ketten beszorultak a gépkocsiba.

Meghalt a Budaörsön fának csapódó autó sofőrje

2015. december 18. Pest megye
BalesetFának csapódott péntek reggel egy személyautó Budaörsön, a Kamaraerdei utcában. A roncsba szorult sofőr életét a többszöri újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni.

Halálos vasúti baleset Kecskeméten

2015. december 17. Bács-Kiskun megye
BalesetÖsszeütközött csütörtök reggel egy személyvonat és egy személygépkocsi Kecskemét külvárosában, a Vaspálya utcai vasúti átjáróban. Az elsődleges információink szerint a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Szerelés közben rázuhant a kamionfülke egy emberre

2015. december 17. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetMeghalt egy férfi, amikor rázuhant a szereléshez felbillentett kamionfülke egy parkolóban. A tűzoltók két oldalról feszítővágóval emelték meg a kamionfülkét, így fértek hozzá a baleset áldozatához.

Halálos baleset Biatorbágynál

2015. december 15. Pest megye
BalesetKét személyautó ütközött össze kedd délután az 1-es főúton Biatorbágynál. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódott, a benne utazó két nő beszorult a roncsba.

Ketten meghaltak a vonattal ütköző autóban Csornánál

2015. december 15. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét ember meghalt kedd este Csornánál, amikor autójuk összeütközött egy Budapest felé tartó Intercity vonattal az egyik vasúti átjáróban. A mozdony maga alá gyűrte az autót és mintegy háromszáz méteren tolta maga előtt.

Négy fiatal bennégett egy autóban Bicskénél

2015. december 14. Fejér megye
BalesetKét személyautó ütközött össze hétfő este az 1-es főúton Bicskénél, az M1-es autópálya lehajtójától pár száz méterre. Az ütközés következtében mindkét jármű kigyulladt, az egyik autóban négyen meghaltak.

Videó: Halálos baleset műszaki mentése az Üllői úton

2015. december 13. Budapest
MentésKét személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt Budapest IX. kerületében, az Üllői úton. A Pöttyös utca közelében történt balesetben egy ember meghalt, ketten a roncsokba szorultak.
Az egyik személyautóban egy gyermek és két felnőtt utazott. A férfit feszítővágó berendezés segítségével tudták a [...]

Halálos baleset az Üllői úton

2015. december 13. Budapest
BalesetKét személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt Budapest IX. kerületében, az Üllői úton. A Pöttyös utca közelében történt balesetben egy ember meghalt, ketten a roncsokba szorultak.

Kamion hátuljába rohant egy kisteherautó az M5-ösön

2015. december 13. Bács-Kiskun megye
BalesetVasárnap reggel egy kamion hátuljába rohant egy kisteherautó az M5-ös autópálya 74. kilométerénél. A balesetben egy ember meghalt, egy másik is súlyosan megsérült, őt a kecskeméti tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Videó: Kamion pótkocsija alá szorult egy autó

2015. december 2. Vas megye
MentésVasárut szállító tehergépkocsi hátuljába rohant egy személyautó szerdán nem sokkal tizenegy óra előtt a 8-as számú főúton, Jánosháza határában. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje beszorult a járművébe és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Brutális baleset a 8-as főúton

2015. december 2. Vas megye
BalesetVasárut szállító tehergépkocsi hátuljába rohant egy személyautó szerdán nem sokkal tizenegy óra előtt a 8-as számú főúton, Jánosháza határában. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje beszorult a járművébe és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2015. november 30. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó hétfő délelőtt a 85-ös úton, a fertőhomoki leágazónál. A 63-as kilométernél történt balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Három autó ütközött Egernél, egy ember meghalt

2015. november 23. Heves megye
BalesetÖsszeütközött két személyautó és egy terepjáró hétfő reggel a 25-ös főúton Eger közelében, a főút Kerecsend felé vezető oldalán. A balesetben egy ember életét vesztette, hárman pedig megsérültek.

Anya és kisgyermeke halálát okozta a szén-monoxid

2015. november 21. Bács-Kiskun megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották szombat reggel a kecskeméti tűzoltókat a városhoz közeli Szarkás tanyára. A 31 éves édesanya és 4 éves kisfia holttestére egy hozzátartozójuk talált rá a család otthonában.

Halálos baleset Kiskunfélegyházánál

2015. november 20. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor egy kisteherautó és egy személygépkocsi összeütközött pénteken hajnalban a 451-es számú úton Kiskunfélegyháza közelében. A személyautó vezetőjét a kiskunfélegyházi tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott járműből.

Buszra zuhant a kidőlt villanyoszlop vezetéke

2015. november 18. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött szerda reggel egy személyautó az 1-es főúton, Abda belterületén. A villanyoszlop kidőlt, kábelei az úttestre és egy arra haladó autóbuszra estek. A buszon utazók nem sérültek meg, az autó vezetője azonban a kórházba szállítás közben meghalt.

Videó: Meghalt a balesetben vétkes autó utasa

2015. november 16. Győr-Moson-Sopron megye
MentésFrontálisan ütközött és kigyulladt két autó, majd az egyik roncs eltalált egy harmadik autót is hétfő délelőtt a 84-es úton Nagycenknél. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. A tüzet egy szabadnapos tűzoltó oltotta el, a kocsiban utazó házaspárt a kiérkező soproni tűzoltók feszítővágóval [...]

Ketten meghaltak a Ceglédbercelnél történt balesetben

2015. november 3. Pest megye
BalesetKét kamion és egy személyautó karambolozott kedd reggel a 4-es úton, a ceglédberceli elágazás közelében. A személyautóban utazó két ember újraélesztése sajnos nem járt sikerrel, mindketten meghaltak.

Kukoricába fulladt egy 8 éves kisfiú

2015. november 3. Baranya megye
BalesetA Baranya megyei Somberek település közelébe riasztották a tűzoltókat, ahol egy 8 éves gyermek a több méter magasan felhalmozott kukoricaszemek közé esett és eltűnt.

Halálos borulás Jászberénynél

2015. november 1. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetEgy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek vasárnap délután a 31-es úton Jászberénynél, amikor árokba borult egy személyautó. A balesethez riasztott jászberényi tűzoltók áramtalanították a gépkocsit és biztosították a helyszínt.

Halálos baleset Lakiteleknél

2015. október 30. Bács-Kiskun megye
BalesetLakitelek külterületén három autó és egy kamion ütközött össze péntek délután. A balesetben egy fiú meghalt, többen megsérültek.

Videó: Rászakadt egy erdészház beton födémszerkezete egy emberre

2015. október 29. Budapest
MentésEgy nő életét vesztette Budapesten, a XII. kerületben csütörtök hajnalban, amikor beszakadt egy erdészeti pihenő teteje. A Normafától mintegy egy kilométerre található az erdőben egy félig földbe vájt, elhagyott erdészház födéme szakadt be.

Bennégett a sofőr az összeroncsolódott kamionban

2015. október 29. Vas megye
BalesetEgy Körmend felé tartó kamion ütközött frontálisan egy szembejövő kamionnal, majd a bebicskázott roncsokba beleszáguldott egy harmadik kamion is csütörtökön reggel a 86-os főút Egyházasrádóc és Körmend közötti szakaszán.

Egy ember meghalt, amikor beszakadt egy erdészeti pihenő teteje

2015. október 29. Budapest
OmlásEgy nő életét vesztette Budapesten, a XII. kerületben csütörtök hajnalban, amikor beszakadt egy erdészeti pihenő teteje. A Normafától mintegy egy kilométerre található az erdőben egy félig földbe vájt, elhagyott erdészház födéme szakadt be.

Halálos balesetet okozott a bedrogozott sofőr

2015. október 25. Csongrád megye
BalesetElvesztette uralmát a sofőr a jármű felett, és a gépkocsi a kerítést átszakítva egy lakóháznak ütközött, majd felborult szombat késő este Szeged határában, a Dorozsmai úton. A Fiat típusú személyautóban hatan ültek, közülük egy 17 éves szegedi fiú a helyszínen meghalt, négyen megsérültek.

Frontális ütközés a 4-es főúton

2015. október 22. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét teherautó frontálisan összeütközött csütörtök reggel a 4-es főúton Szolnok külterületén. Az egyik jármű vezetője beszorult a kamion összeroncsolódott fülkéjébe, őt a szolnoki tűzoltók szabadították ki feszítővágó segítségével

Súlyos mentőbaleset Nyíregyházán

2015. október 20. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetMentőautóval ütközött egy személygépkocsi kedd délután Nyíregyházán. A megkülönböztető jelzéssel vonuló mentőautó az ütközéskor ráborult a másik járműre, majd további két személygépkocsi csapódott a karambolozó autóknak. Négyen sérültek meg, egyiküket újra kellett éleszteni, ő azonban a kórházban életét [...]

Halálos baleset Leányfalun

2015. október 18. Pest megye
BalesetÉletét vesztette egy férfi vasárnap reggel, amikor autójával fának csapódott a leányfalui Alszegi Kálmán téren. A sofőr az autó roncsába szorult, a szentendrei tűzoltók feszítővágóval emelték ki a járműből.

Magyarországon évente tucatnyi ember veszti életét a mérges gáztól

2015. október 18.
MérgezésBár egyre több lakásban van már szén-monoxid-érzékelő, a tűzoltókat továbbra is gyakran riasztják mérgezéses esetekhez. Az elmúlt időszakban évente legalább egy tucat ember bele is halt a mérgezésbe.

A kórházban életét vesztette a karambolozó motoros

2015. október 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motorkerékpáros és egy személyautó Nyíregyházán. A motort egy 37 éves helyi férfi vezette, őt a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol azonban később sajnos életét vesztette.

Kamion és személyautó halálos balesete Téglás és Újfehértó között

2015. október 17. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy személygépkocsi és nyerges vontató eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött Téglás és Újfehértó között. Az ütközés következtében a személyautó 63 éves vezetője a helyszínen meghalt.

Meghalt az épületnek csapódó autó sofőrje

2015. október 17. Pest megye
BalesetKisodródott a kanyarban és épületnek csapódott egy személyautó szombat délután a Pest megyei Bugyi községben, az Ürbői úton. Az autó vezetője a kocsiba szorult, a roncsból a dabasi tűzoltók emelték ki.

Szakadékba zuhant és meghalt egy fiatal férfi a III. kerületben

2015. október 17. Budapest
MentésMeghalt szombat délután egy 20-25 év körüli férfi, aki szakadékba zuhant Budapest III. kerületében, a Rókahegyi kőbánya közelében.

Harminc métert repült az autó

2015. október 10. Pest megye
BalesetEgy nagy sebességgel közlekedő személyautó az útról lehajtott és vagy harminc métert repülhetett, majd nekicsapódott egy magasfeszültségű oszlopnak. Az autó sofőrje a járműből kizuhant és életét vesztette.

Hárman meghaltak a kamionnal ütköző taxiban

2015. október 2. Pest megye
BalesetKamion hátuljába rohant egy taxi péntek este a 4-es főút 24-es kilométerénél, Üllő közelében. A taxiban ülő mindkét utas és a gépkocsi vezetője is életét vesztette a balesetben.


Halálos baleset az M3-ason

2015. szeptember 29. Heves megye
BalesetA szalagkorlátot átszakítva lehajtott az M3-as autópályáról, majd az út menti árokba borulva állt meg egy személyautó kedd este a Kál és Füzesabony közötti szakaszon, a Miskolc felé vezető oldalon. A gépjárművet vezető férfi a helyszínen meghalt.

Halott sofőr ütközött egy traktornak

2015. szeptember 23. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetTraktorba hajtott egy személygépkocsi kedd este Jászberény közelében, a 31-es főúton. A mentők megállapítása szerint a személyautó sofőrje már az ütközés előtt életét vesztette, halálát nem a baleset okozta.

Meghalt a fának ütköző autó sofőrje

2015. szeptember 22. Bács-Kiskun megye
BalesetA helyszínen meghalt az a férfi, aki járművével egy fának csapódott kedden az 51-es úton Dusnok közelében. Az összeroncsolódott autóból a kalocsai tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével emelték ki a sofőr holttestét.

Árokba borult egy olajszállító kamion Százhalombattánál

2015. szeptember 21. Pest megye
BalesetÁrokba borult hétfő reggel egy több ezer liter nyersolajat szállító tartálykocsi Százhalombattánál. A felborult tartályautóból 200-300 liternyi olaj folyt ki az árokba. A balesetben a jármű sofőrje életét vesztette, holttestét a tűzoltók emelték ki a vezetőfülkéből.

Halálos karambol az 51-es úton

2015. szeptember 18. Pest megye
BalesetVélhetően rosszul lett, emiatt autójával szalagkorlátnak ütközött és egy teherautóval karambolozott egy férfi péntek kora reggel az 51-es út taksonyi szakaszán. A balesetben meghalt férfi holttestét a tűzoltók emelték ki a gépkocsiból.

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy férfi Budapesten

2015. szeptember 18. Budapest
MérgezésA tűzoltókat a Grassalkovich útra egy lakóházhoz riasztották, amelynek a pincéjéből egy halott férfit hoztak ki. A pincében egy benzinmotoros aggregátort találtak.

Életüket vesztették a járművekből kirepülő emberek

2015. szeptember 12. Vas megye
BalesetÁrokba csapódott egy személyautó szombatra virradó éjszaka Csepreg és Horvátzsidány között. Az autóból egy ember kirepült és a helyszínen életét vesztette, egy másik pedig beszorult a roncsba. Szombat reggel árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Encs és Gibárt között. A hátsó ülésen utazó férfi [...]

Hárman vesztették életüket a busszal ütköző autóban

2015. szeptember 11. Fejér megye
BalesetAutóbusszal ütközött egy személyautó péntek este a 81-es út 34-es kilométerénél, Bakonysárkány közelében. A gépkocsiban utazó három emberből ketten a helyszínen életüket vesztették, a harmadik utas a kórházban halt meg.

Videó: Totálkáros nyergesvontató műszaki mentése

2015. szeptember 9. Vas megye
MentésEgy Opel típusú személyautó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és nagy sebességgel frontálisan ütközött a szemből érkező nyergesvontatóval. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott személyautó az árokba csapódott és kigyulladt. Vezetője bent égett a roncsban, de valószínűleg már az ütközés [...]

Egy ember meghalt a balesetben kigyulladt autóban

2015. szeptember 8. Veszprém megye
BalesetSzemélyautó és nyergesvontató ütközött össze kedden délután a 8-as főút 76-os kilométerszelvényénél, Kislőd térségében. A személyautó az ütközés következtében az árokba borult és kigyulladt.

Videó: Egy ember meghalt, hárman megsérültek Sárvár közelében

2015. szeptember 4. Vas megye
MentésFrontálisan ütközött egy Fiat és egy Mercedes típusú személygépkocsi pénteken este a 84-es számú főúton Sárvár közelében. A balesetben hárman megsérültek, a Fiat anyósülésén utazó asszony életét vesztette. A főutat a baleseti helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A két autóban összesen [...]

Halálos baleset történt Óbudán

2015. augusztus 30. Budapest
BalesetOszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap kora hajnalban a főváros III. kerületében, a Váradi utca és Bécsi út kereszteződésénél. A baleset következtében az autó vezetője életét vesztette, utasát a tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott járműből.

Halálos szén-monoxid-mérgezés a fővárosban

2015. augusztus 29. Budapest
MérgezésSzombat este a XI. kerületi Hegyalja útra riasztották a fővárosi tűzoltókat és a gázszolgáltató szakembereit, mert egy társasház földszinti lakásában halálos kimenetelű szén-monoxid-mérgezés történt.

Halálos baleset Budapesten

2015. augusztus 13. Budapest
BalesetCsütörtök éjjel Budapesten egy VW nekiütközött két másik személyautónak, majd elgázolt egy zebránál várakozó fiatalembert, aki azonnal meghalt. A VW-be egy ember beszorult, őt a fővárosi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Anya és lánya halt meg motorbalesetben

2015. augusztus 9. Pest megye
BalesetSzemélyautó és motorkerékpár ütközött össze vasárnap késő délután az 51-es főút majosházai szakaszán. A két jármű olyan erővel csapódott egymásnak, hogy az autó árokba borult, a motor pedig kigyulladt.

Videó: Sérült személy mentése munkagödörből

2015. augusztus 4. Budapest
MentésKedd délután Budapesten, a Sasadi úton építkezés közben leomlott az épület. A balesetben egy ember meghalt, két sérültet a mentők kórházba vittek. A fővárosi tűzoltók négy embert hoztak ki a házból, az egyik sérültet egy munkagödörből emelték ki.

Építkezés közben leomlott egy épület a Sasadi úton

2015. augusztus 4. Budapest
OmlásKedd délután Budapesten, a Sasadi út 174. alatt, építkezés közben leomlott az épület. A balesetben egy ember meghalt, két sérültet a mentők kórházba vittek. A fővárosi tűzoltók négy embert hoztak ki a házból.

Súlyos baleset az M2-es autóúton

2015. augusztus 2. Pest megye
BalesetÖsszeütközött három személyautó vasárnap dél előtt az M2-es autóút 27-es kilométerénél, Dunakeszi közelében. A balesetben egy ember meghalt, további hét pedig megsérült. A sérültek között két gyermek is van.

Két ember meghalt a 6-os főúton történt motoros balesetben

2015. július 24. Baranya megye
BalesetEgy motor és személyautó ütközött össze péntek délelőtt a 6-os főúton, Pécsvárad közelében. Az ütközés következtében az autó az árokba csapódott, vezetője beszorult a roncsok közé. A balesetben a motor vezetője és utasa is életét vesztette.

Négy halott a csornai vasúti balesetben

2015. július 23. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetSzemélyvonattal ütközött egy autó csütörtök délelőtt Csornán, a 86-os úttal párhuzamos mellékút vasúti átjárójában. Az ütközés után a vonat mintegy kétszáz méteren keresztül tolta maga előtt az autót. A gépkocsiban utazó három felnőtt és egy gyermek a helyszínen életét vesztette.

Mindkét beszorult sérült meghalt

2015. július 18. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetKamionnal ütközött egy személyautó szombat reggel a 37-es számú főúton Bodrogolaszi és Sárospatak között. A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a személyautóba szorult két embert, életüket azonban nem sikerült megmenteni, a balesetben mindketten meghaltak.

Frontális ütközés Tiszaföldvár közelében

2015. július 18. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó szombat reggel Martfű és Tiszaföldvár között, a 442-es főúton. A balesetben egy 26 éves debreceni nő életét vesztette, további öt ember megsérült, egyikük életveszélyesen.

Négyen meghaltak a 66-os főúton történt balesetben

2015. július 18. Somogy megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szombat este a 66-os főúton Sántos és Szentbalázs között. A balesetben a négy felnőtt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, a gyermeket a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Halálos baleset Tolna megyében

2015. július 17. Tolna megye
BalesetEgy ember meghalt, egy pedig megsérült Tolna megyében, az M6-os autópálya és Szedres közötti úton, ahol két személygépkocsi ütközött péntek este. Az egyik autóban utazó férfi a helyszínen meghalt, egy nő a kórházba szállítást követően hunyt el.

Kamion és személyautó halálos balesete

2015. július 17. Bács-Kiskun megye
BalesetPéntek délután eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személyautó és egy tehergépjármű az 53-as számú főúton, Akasztó térségében. A baleset következtében a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Videó: Halálos vasúti baleset műszaki mentése

2015. július 16. Vas megye
MentésA Peugeot Boxer vezetője későn vette észre a fénysorompó tilos jelzését és a vonatot Külsővat közelében, a 834-es főúton. Vészfékezett, de nekicsúszott a szerelvény második kocsijának. A sofőr fejsérülésébe a helyszínen belehalt.

Két ember meghalt az M15-ösön történt balesetben

2015. július 16. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét ember meghalt, egy megsérült az M15-ös autóúton, 4-es kilométernél történt balesetben csütörtök reggel. Hegyeshalom és Rajka között egy terepjáró és kamion ütközött össze, az ütközés következtében a kamion kigyulladt, majd teljesen lángba borult.

Meghalt a vonattal ütköző autó sofőrje

2015. július 16. Vas megye
BalesetSzemélyvonatnak ütközött egy kisteherautó csütörtök délután Vas és Veszprém megye határán, Vinár és Celldömölk között. A sofőr az ütközés következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, az orvosi ellátás közben belehalt sérüléseibe.

Egy ember meghalt, többen megsérültek egy balesetben a 6-os úton

2015. június 26. Tolna megye
BalesetKét személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt Dunaföldváron. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, a mentők egy súlyos és négy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Egy ember meghalt az M5-ös autópályán

2015. június 17. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember a helyszínen meghalt, ketten megsérültek, amikor egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött szerda este az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében.

Hármas karambol halálos áldozattal

2015. június 17. Somogy megye
BalesetKét autó frontálisan összeütközött, majd egy harmadik beléjük hajtott Juta és Várda között, a 6701-es úton. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Halálos baleset a 44-es főúton

2015. június 10. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor kamion és személygépkocsi ütközött kedden éjszaka a 44-es számú főúton Kecskemét és Nyárlőrinc között. A két jármű nem sokkal éjfél előtt egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze a főút 12-es kilométerszelvényében.

Halálos baleset Százhalombatta és Ercsi között

2015. június 8. Pest megye
BalesetKisteherautó és személygépkocsi karambolozott hétfő reggel a 6-os főúton Százhalombatta és Ercsi között. A kisteherautót vezető férfi kirepült a járműből, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személyautó női vezetője beszorult a gépkocsiba, őt a tűzoltók feszítővágóval [...]

Tartálykocsi borult fel Makónál

2015. június 8. Csongrád megye
Veszélyes anyagFelborult egy tartálykocsi hétfő kora este az M43-as autópálya makói lehajtója közelében. A jármű vezetője a gépkocsi alá szorult, őt a makói tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, mentőhelikopter érkezett érte.

Három halott a villanyoszlopnak ütköző autóban

2015. június 6. Somogy megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szombat hajnalban Siófokon, a 7-es főút Posta utcai szakaszán. Az oszlopot kidöntő autóban öten utaztak, közülük hárman a helyszínen életüket vesztették.

Ketten meghaltak egy balesetben a 37-es főúton

2015. június 4. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetEgy személygépkocsi hátulról egy traktorba hajtott, majd a szemközti sávba átsodródva kamionnak ütközött és kigyulladt. A teljesen kiégett autóban két személy életét vesztette.

Útfenntartó autóba rohant egy kisteherautó az M7-esen

2015. június 4. Pest megye
BalesetAz M7-esen dolgozó útfenntartó munkások éppen be akartak szállni a járművükbe, amikor egy kisteherautó hátulról belerohant a kocsijukba. Többen megsérültek, egyikük később életét vesztette.

Két ember meghalt a Nagykőrös közelében történt balesetben

2015. május 29. Pest megye
BalesetEddig ismeretlen körülmények között az oldalára borult egy személyautó péntek délelőtt a 441-es úton Nagykőrös és Kecskemét között. A járműben hatan utaztak, közülük ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy életüket vesztették.

Meghalt a kigyulladt kamion sofőrje

2015. május 27. Pest megye
Égő járműKigyulladt egy élő állatot szállító kamion pótkocsija szerda hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Biatorbágy közelében. A szállított csirkék fele a tűz következtében elpusztult, a másik része a ketreceiből kiszabadult.

Bennégett a sofőr a roncsban

2015. május 23. Hajdú-Bihar megye
BalesetÉletét vesztette egy személyautó vezetője szombat délelőtt, amikor járműve kamionnal ütközött Hajdúszoboszló közelében. A kamion vezetője nem sérült meg.

Halálos baleset Csobánka és Pilisvörösvár között

2015. május 23. Pest megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szombaton dél körül Csobánka és Pilisvörösvár között. Egy sérültet a tűzoltók szabadítottak ki az egyik kocsiból, egy másikat a mentők próbáltak újraéleszteni. A balesetben két gyerek is megsérült.

Három halott a lajosmizsei balesetben

2015. május 21. Bács-Kiskun megye
BalesetHárman meghaltak egy közlekedési balesetben Lajosmizse közelében csütörtök délután, amikor összeütközött két személyautó. A baleset miatt az 5-ös főutat a 64-es kilométernél lezárták, a környéken jelentős torlódás várható.

Teherautó és személyautó halálos balesete a 44-esen

2015. május 20. Bács-Kiskun megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó és egy teherautó ütközött össze szerda reggel Kecskemét közelében, a 44-es számú főúton. A baleset következtében egy ember a helyszínen életét vesztette, hárman megsérültek.

Ketten meghaltak az M6-oson

2015. május 17. Tolna megye
BalesetKét ember meghalt, hárman megsérültek a Tolna megyei Szedres közelében vasárnap, amikor két személygépkocsi összeütközött az M6-os autópálya lehajtójánál. Az egyik jármű két utasa, egy férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset történt Solymáron

2015. május 16. Pest megye
BalesetKét személyautó frontálisan összeütközött szombat este Solymár belterületén, a Mély utcában. Mindkét autóban csak a sofőr utazott, egyikük a helyszínen meghalt. Az egyik sérültet a solymári önkéntes tűzoltók emelték ki a roncsból, majd átadták a mentőknek.

Három fiatal halt meg a fának csapódó autóban

2015. május 10. Veszprém megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és fának csapódott, majd szétszakadt egy személyautó vasárnapra virradó hajnalban Nemesszalók közelében. Az autóban utazó öt fiatal közül hárman életüket vesztették a balesetben.

Hárman meghaltak az M7-esen Martonvásárnál

2015. május 7. Fejér megye
BalesetEgy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba zuhant csütörtök éjjel az M7-es autópályán, a Martonvásári kihajtó előtt. A balesetben három ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült.

A tűzoltóság kerítésének csapódott egy autó

2015. május 1. Pest megye
BalesetA Szigetszentmiklósi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság épületének kerítésébe csapódott egy személyautó péntek hajnalban. Az ütközés következtében a gépkocsiban utazó fiatal nő a helyszínen életét vesztette, a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

Motorbalesetben meghalt a Veszprém megyei katasztrófavédelmi igazgató

2015. április 26. Veszprém megye
BalesetA 77-es úton, Monostorapáti és Kapolcs között vasárnap délután egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött. A motort Németh Tamás ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója vezette, aki belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset Cece közelében

2015. április 13. Fejér megye
BalesetHárman utaztak abban a kisbuszban, amelyik árokba hajtott, egy fatuskónak ütközött és az oldalára borult hétfő este a 6231-es úton Cece és Németkér között. Az utasok közül egy ember saját erejéből kimászott, két embert viszont a sárbogárdi tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

Két személyautó és egy troli karambolozott a VIII. kerületben

2015. április 4. Budapest
BalesetÖsszeütközött két személyautó és egy trolibusz szombat este a főváros VIII. kerületében, a Baross utcánál. Az ütközés következtében az egyik személyautóban egy ember meghalt, holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsokból.

Egy ember meghalt Keszthely és Várvölgy között történt balesetben

2015. április 3. Zala megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó péntek este Keszthely és Várvölgy között. A balesetben egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, de további három sérültje is van a balesetnek.

Halálos baleset Ecser és Vecsés között

2015. március 19. Pest megye
BalesetKét autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Pest megyében, az Ecser és Vecsés közötti úton. A balesetben egy 60 év körüli nő a helyszínen életét vesztette, négy sérültet kórházba vittek.

Meghalt az árokba csapódó autó vezetője

2015. február 22. Békés megye
BalesetEgy vasúti átjáró közelében árokba sodródott és egy fának csapódva állt meg egy személyautó az Orosháza és Gádoros közötti úton vasárnap kora délután. Az autóban ülők közül egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

Két rendőr meghalt az Üllői úti balesetben

2015. február 7. Budapest
BalesetKözlekedési balesetben életét vesztette két rendőr szombaton hajnalban Budapesten. A főváros XVIII. kerületében, az Üllői úton három autó ütközött, az egyik egy rendőrségi szolgálati gépkocsi volt.

Halálra égett autójában egy ember a 3-as főúton

2015. február 7. Pest megye
BalesetLesodródott az útról, egy fának ütközött, majd kigyulladt egy személyautó szombat hajnalban a 3-as főúton Bagnál. A gépkocsi vezetője a járműbe szorult és halálra égett.

Ketten vesztették életüket az 5-ös főúton

2015. február 7. Bács-Kiskun megye
BalesetLesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó szombat reggel az 5-ös főút Kecskemét és Lajosmizse közötti szakaszán. Az autóban öten utaztak, közülük ketten a helyszínen életüket vesztették, három embert a mentők kórházba vittek.

Halálos baleset történt Bonyhádnál

2015. február 7. Tolna megye
BalesetÖsszeütközött két autó szombat délelőtt a 6-os úton, Bonyhád határában, a Széptölgyes városrészben. A balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Ketten meghaltak a kerítésre csavarodott bogárhátúban

2015. február 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKét férfi meghalt Nyíregyházán péntek hajnalban, amikor autójuk lesodródott az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd kerítésnek csapódva állt meg. A tűzoltók szabadították ki őket a roncsból, segíteni azonban már nem lehetett rajtuk.

Megölt egy embert a szén-monoxid a VII. kerületben

2015. február 3. Budapest
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés következtében meghalt egy férfi hétfő este Budapest VII. kerületében, egy Dob utcai lakásban. A mentők és a légzőkészülékben felderítő fővárosi hivatásos tűzoltók is magas gázkoncentrációt mértek a lakásban.

Ketten meghaltak egy balesetben a 49-es főúton

2015. február 2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetAlkatrészeket szállító, román rendszámú teherautó és egy személyautó ütközött össze hétfő este a 49-es főút Győrtelek és Ököritófülpös közötti szakaszán. Az ütközés következtében a személyautóban utazó férfi és nő a helyszínen életét vesztette.

Két ember meghalt az M1-esen történt balesetben

2015. január 28. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetSzemélyautó, kisteherautó és busz ütközött szerda reggel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Lébénynél. Az ütközés következtében a személyautóban utazók közül ketten meghaltak, ketten megsérültek.

Kettészakadt egy autó, ketten meghaltak

2015. január 20. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött és kettészakadt egy személyautó kedden hajnalban 26-os út 9-es kilométerénél, Sajókeresztúr közelében. Az autó darabjai egymástól tíz méterre repültek, ketten a helyszínen meghaltak.

Meghalt a felboruló autó alá került sofőr

2015. január 20. Pest megye
BalesetA Pilisvörösvárt Csobánkával összekötő útra riasztották a pomázi tűzoltókat kedd délután, ahol egy személyautó az árokba csapódott, majd a tetejére borult. Az autó sofőrje a jármű alá került és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy fiatal nő meghalt a balesetben

2015. január 17. Pest megye
BalesetÖsszeütközött két autó szombat délután az 5-ös számú főúton Alsónémedi határában, egy körforgalomnál. Az ütközés következtében egy 21 éves nő meghalt, egy másik utas beszorult a roncsba, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével tudták csak kiszabadítani.

Halálos baleset Kecskemét közelében

2015. január 14. Bács-Kiskun megye
BalesetÖsszeütközött szerda este egy tehergépkocsi és egy személyautó az 52-es úton, Kecskemét közelében. Az ütközés következtében minkét jármű árokba borult, a személyautó utasai közül egy férfi a helyszínen meghalt.

Négy autó ütközött, egy ember meghalt a 4-es főúton

2015. január 10. Pest megye
BalesetNégy személyautó rohant egymásba szombat délután a 4-es főút Ceglédet Ceglédbercellel összekötő szakaszán. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, egy súlyos sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Halálos baleset történt Karcag és Kisújszállás között

2015. január 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét autó és egy rakomány nélküli kamion ütközött össze csütörtök reggel a 4-es főút Karcag és Kisújszállás közötti szakaszán. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

Gázolt a metró a Nyugatinál

2015. január 8. Budapest
BalesetElgázolt egy embert a 3-as metró csütörtök délután a Nyugati térnél, a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon. Az elsődleges információk szerint a sérült nem élte túl a balesetet.

Egy ember meghalt a 74-es főúton árokba csapódó autóban

2015. január 7. Zala megye
BalesetElőször a jobb oldali útpadkára hajtott, majd onnan a bal oldali vízelvezető árokba csapódott egy személyautó Egervár és Zalaegerszeg között. Az autóban ketten utaztak, mindketten kirepültek az autóból, egyikük meghalt.

Balesetsorozat az M3-ason az ónos eső miatt

2015. január 2. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetHárom autó ütközött össze péntek este az M3-as autópálya 137-es kilométerénél Mezőkeresztes és Mezőnagymihály között, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. Ezt követően újabb balesetek történtek.

Videó: Halálos buszbaleset Pécsen

2014. december 30. Baranya megye
MentésÖsszeütközött egy Toyota típusú személyautó és egy helyi járatú busz kedd délután Pécs Kertváros városrészén. Az ütközés következtében az autó egyik utasa a helyszínen meghalt, a sofőr és a másik utas súlyosan megsérült. A buszon utazók közül hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Halálos buszbaleset Pécsen

2014. december 30. Baranya megye
BalesetÖsszeütközött egy Toyota típusú személyautó és egy helyi járatú busz kedd délután Pécs Kertváros városrészén. Az ütközés következtében az autó egyik utasa a helyszínen meghalt, a sofőr és a másik utas súlyosan megsérült. A buszon utazók közül hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Ketten meghaltak Cegléd és Ceglédbercel között

2014. december 29. Pest megye
BalesetHárom személygépautó rohant egymásba hétfő délelőtt a 4-es úton Cegléd és Ceglédbercel között. A balesetben két 50 év körüli sofőr a helyszínen meghalt, egy kisfiú súlyosan megsérült.

Tragikus baleset a 6-os főúton

2014. december 21. Pest megye
BalesetEgy motoros és egy személyautó ütközött össze vasárnap délután a 6-os főúton, Százhalombatta közelében. A balesetben a motoros, illetve a személyautóban utazó gyermek a helyszínen meghalt, az autó vezetője megsérült.

Baleset miatt feltorlódott sorban történt halálos baleset

2014. december 12. Fejér megye
BalesetEgy személygépkocsi és egy román rendszámú busz ütközött péntek reggel az M7-es autópályán, a baracskai lehajtó után. A balesetnél feltorlódott sorban egy kisteherautó nekiütközött egy másiknak, amit az előtte álló nyergesvontató alá lökött. A balesetben a vétlen jármű sofőrje életét vesztette.

Halálos baleset Dombóváron

2014. december 11. Tolna megye
BalesetSzemélyautó és kisteherautó karambolozott csütörtök reggel Dombóváron, az Erkel Ferenc utca és a Radnóti Miklós utca kereszteződésénél. A balesetben a személyautó utasa a helyszínen életét vesztette, egy ember súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

Súlyos baleset a 3-as úton

2014. december 11. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetCsuklós autóbusz és pékárut szállító kisteherautó ütközött össze csütörtök reggel a 3-as úton, a Borsod megyei Mályi belterületén. A buszon öten sérültek meg, a kisteherautó vezetője a mentőben belehalt sérüléseibe.

Munkagép temetett maga alá két embert

2014. december 11. Somogy megye
BalesetFarakodás közben beszakadt egy erőgép alatt a betonfedlap csütörtök este a Somogy megyei Tapsonyban. A munkagép a farakományával együtt felborult és maga alá temetett két embert.

Halálos baleset a 4-es főúton

2014. december 6. Pest megye
BalesetSzemélyautó ütközött traktorral szombat este a 4-es főúton, az újszászi leágazásnál. Az autóban ketten utaztak, a balesetben a jármű utasa életét vesztette, a sofőr megsérült.

Halálos baleset az M2-es autóúton

2014. december 4. Pest megye
BalesetSúlyos baleset történt csütörtök éjjel az M2-es autóút Katalinpuszta felé vezető oldalán, a kosdi csomópontnál. Két személyautó és egy kisteherautó ütközött, többen megsérültek, egy ember életét vesztette.

Halálos szén-monoxid-mérgezés Szegeden

2014. december 1. Csongrád megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezés miatt riasztották a mentőket és a tűzoltókat Szegedre, a Szentháromság utcába. Egy idős házaspár férfi tagja olyan súlyos mérgezést szenvedett, hogy életét vesztette, feleségét pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Betegszállító és kisteherautó ütközött

2014. november 27. Veszprém megye
BalesetÖsszeütközött egy kisteherautó és egy betegszállító jármű csütörtök kora reggel Balatonalmádi és Balatonfűzfő között. A balesetben több ember megsérült, egy ember az elsődleges információk szerint olyan súlyosan, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset Nyíregyháza és Nyírtelek között

2014. november 27. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetFrontálisan ütközött egy teherautó és egy személyautó csütörtök hajnalban a 38-as számú főút Nyíregyháza és Füzesbokor közötti szakaszán. A személygépkocsit vezető 33 éves férfi a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Fának ütközött és kigyulladt egy autó

2014. november 21. Bács-Kiskun megye
BalesetPéntek délután fának ütközött és kigyulladt egy személyautó Kiskunhalas közelében. Az ütközés következtében az autó 18 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Meghalt a kisteherautóval ütköző gépkocsi sofőrje

2014. november 21. Pest megye
BalesetKisteherautó ütközött össze személyautóval péntek délután a Pest megyei Kartal belterületén. Az ütközés következtében a személyautó vezetője életét vesztette, a kisteherautóban utazó két embernek nem esett baja.

Halálos baleset miatt lezárták az M6-ost

2014. november 21. Fejér megye
BalesetSúlyos baleset történt péntek este az M6-os autópálya 56-os kilométerénél, Adony és Kulcs között. A Pécs felé vezető oldalon egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, majd még egy autó belecsapódott. Az egyik kirepülő utast halálra gázolták.

Hárman meghaltak a Rakamaz és Nyírtelek között történt balesetben

2014. november 14. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó péntek reggel a 38-as főúton, Rakamaz és Nyírtelek között, a Virányos-tanyai szakaszon. A balesetben az autókban ülő mindhárom férfi a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset a 4-es főúton Abonynál

2014. november 14. Pest megye
BalesetEgy étolajat szállító tartályos kamion és egy személyautó ütközött össze péntek délután a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében a kamion felborult, étolaj és gázolaj ömlött az úttestre.A személyautó vezetője a helyszínen meghalt.

Videó: Halálos vasúti baleset Körmendnél

2014. november 13. Vas megye
MentésA helyszínen meghalt annak az osztrák rendszámú személyautónak a vezetője, amelyik a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott és összeütközött a Szombathelyről Szentgotthárdra közlekedő Flirt személyvonattal.

Halálos vasúti baleset Körmendnél

2014. november 13. Vas megye
BalesetEgy ember meghalt csütörtök délelőtt a 8-as főúton Körmend-Horvátnádaljánál, amikor összeütközött egy személygépkocsi a Szombathelyről Szentgotthárdra közlekedő személyvonattal.

Ketten meghaltak a 4-es főúton Debrecen és Ebes között

2014. november 12. Hajdú-Bihar megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személygépkocsi szerda délután a 4-es főút Debrecen és Ebes közötti szakaszán, Ebes keleti határánál. A járművekben csak a sofőrök utaztak, az ütközés következtében mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Meghalt a balesetet szenvedett mozdony vezetője

2014. november 11. Tolna megye
BalesetEgy kukoricát szállító pótkocsis teherautó a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott a Mórágy és Hidas közötti vasúti átjáróban. A tehergépkocsi összeütközött a Bajáról Máza-Szászvárig közlekedő személyvonattal, melynek következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott, a mozdonyvezető [...]

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2014. november 9. Zala megye
BalesetVasárnap hajnalban egy személyautó és egy kamion frontálisan ütközött a 76-os főúton, Nagykapornak belterületén. A balesetben egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült.

Halálos baleset a Helsinki úton

2014. november 8. Budapest
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között felborult egy személyautó Budapest XX. kerületében, a Helsinki úton szombat este. A Csepeli átjáró alatt történt balesetben a jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Meghalt a villanyoszlopnak ütköző autó sofőrje

2014. november 7. Pest megye
BalesetEddig tisztázatlan okból fának csapódott egy személyautó péntekre virradó éjjel Zsámbékon, a Mányi út és a Rózsa utca kereszteződésében. Az ütközés következtében a gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

Meghalt a busszal ütköző autó sofőrje

2014. november 3. Csongrád megye
BalesetEgy személygépkocsi eddig ismeretlen okokból átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a szemből érkező menetrend szerinti autóbusszal a 47-es úton, Hódmezővásárhely közelében. A személyautót vezető 47 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a buszon három ember könnyebben megsérült. [...]

Halálos baleset az M1-es autópályán

2014. november 2. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetSzalagkorlátnak ütközött és felborult, majd a pályatest közepére csúszott vasárnap hajnalban egy osztrák rendszámú személyautó az M1-es autópályán Lébénynél. A roncsba belehajtott egy szerb rendszámú autóbusz is.

Három autó rohant egymásba Sződligetnél

2014. november 2. Pest megye
BalesetÖsszeütközött három személyautó vasárnap délután az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, a sződligeti lehajtónál. A balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Teherautó hátuljába csapódott egy személyautó

2014. november 2. Zala megye
BalesetAz úttesten álló teherautóba hajtott egy személyautó vasárnap délután a Zalakomár és Nagykanizsa közötti összekötő úton, a Rigó-hegyi bejárónál. Az autó sofőrje csak könnyebben sérült meg az ütközéskor, a mellette utazó 71 éves nő azonban a helyszínen életét vesztette.

Négyen meghaltak a Nagyvenyimnél történt balesetben

2014. november 1. Fejér megye
BalesetSzabálytalan előzés miatt két személyautó és egy helyközi járatú autóbusz ütközött össze szombat este Nagyvenyim és Mezőfalva között. Az egyik autóban két felnőtt és egy gyermek a helyszínen meghalt, egy másik gyereket életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

Halálos baleset Dunaújvárosban

2014. október 26. Fejér megye
BalesetLetért az útról, kidöntött egy villanyoszlopot és árokfalnak hajtott egy személyautó vasárnap hajnalban Dunaújvárosban. Az autóban csak a sofőr volt, aki az ütközés következtében életét vesztette.

Halálos ütközés Kiszombornál

2014. október 21. Csongrád megye
BalesetKét személyautó ütközött kedd délelőtt a 43-as főúton Kiszombornál. A baleset következtében egy ember meghalt, többen a járművekbe szorultak.

Halálos baleset a 4-es főúton

2014. október 21. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetA helyszínen életét vesztette annak a furgonnak a vezetője, amely frontálisan ütközött egy tartályos kamionnal kedd délelőtt a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében a kamion felborult, tartálya elzárta az utat.

Autóbusz ütközött vonattal Tatabányán

2014. október 20. Komárom-Esztergom megye
BalesetAutóbusz és személyvonat ütközött össze hétfő délelőtt Tatabányán, az Erőműi vasúti átjáróban. A balesetben tizenegyen megsérültek, többen súlyosan. Az egyik súlyos sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.

Felborult autója alá szorult a sofőr

2014. október 19. Fejér megye
BalesetVasárnap kora reggel lesodródott az útról egy kisáruszállító gépjármű Pusztaszabolcs és Iváncsa között. Az autóban egyedül volt a sofőr, aki az árokba borult jármű alá szorult és életét vesztette.

Autóbusz és személyautó ütközött

2014. október 15. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetEgy személyautó és egy helyközi járatos autóbusz ütközött össze szerda kora reggel a 85-ös számú főúton Csorna és Kóny között. A balesetben a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítását követően életét vesztette.

Három beszorult sérült a pécsi balesetben

2014. október 13. Baranya megye
BalesetEgy VW típusú személyautó vezetője egy szabályosan közlekedő Nissan elé kanyarodott. A Nissan vezetője nem tudta elkerülni az ütközést és a VW oldalába hajtott. A balesetben négyen sérültek meg.

Egy várandós nő meghalt a frontális ütközésben

2014. október 11. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött egy kisteherautó és egy személyautó Szadán, az ipari park közelében szombat este. A személygépkocsit egy várandós nő vezette, aki az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette.

Meghalt a vonattal ütköző busz sofőrje

2014. október 10. Fejér megye
BalesetÖsszeütközött péntek reggel az Alba Volán autóbusza egy személyvonattal Nagylók állomásnál, a vasúti átjáróban. A busz az ütközés erejétől kettészakadt, sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Solymár közelében

2014. október 9. Pest megye
BalesetMarkológépnek ütközött egy személyautó csütörtök kora este a 10-es úton Solymár közelében. A személyautóban egyedül ülő középkorú férfi a roncsba szorult és a helyszínen életét vesztette.

Halálos balesetek szombat éjjel

2014. október 4. Bács-Kiskun megye
BalesetKét halálos kimenetelű közúti baleset is történt szombat éjjel: Méntelek és Tiszafüred külterületén fának ütközött egy-egy személyautó. Mindkét járműben csak a sofőr utazott, egyikük sem élte túl a balesetet.

Ketten meghaltak az 51-es úton Majosházánál

2014. október 3. Pest megye
BalesetVélhetően az elsőbbség meg nem adása miatt ütközött össze egy kamion és személyautó pénteken késő este az 51-es út majosházi elágazásánál. A balesetben a személyautóban ülő két fiatal férfi életét vesztette.

Fa tetejéről kellett leemelni az elgázolt kerékpárost

2014. szeptember 28. Pest megye
BalesetVasárnap délben egy VW típusú személyautó ütközött kerékpárral Isaszeg és Dány között. Az ütközés következtében a kerékpáros a kerékpárjával együtt az út menti fára repült, két méter magasságba.

Ketten meghaltak a X. kerületben történt balesetben

2014. szeptember 20. Budapest
BalesetÖsszeütközött egy Opel és egy Audi típusú személyautó szombat este a főváros X. kerületében, a Gyömrői és a Kada utca kereszteződésében. Az Opelben egy idős férfi és egy idős nő utazott, a baleset következtében mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Két ember életét vesztette a balesetben

2014. szeptember 10. Veszprém megye
BalesetKét ember meghalt, amikor egy személygépkocsi kisteherautónak ütközött szerda délután a Veszprém megyei Noszlop és Bakonygyepes között.

Ketten meghaltak Tóalmás közelében

2014. szeptember 7. Pest megye
BalesetKét személyautó frontálisan összeütközött vasárnap délelőtt a Tóalmást Szentmártonkátával összekötő úton. Az egyik autóban egy fiatal lány és egy férfi meghalt, egy fiatal férfi és egy nő pedig súlyosan megsérült. A másik kocsiban hárman utaztak, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Meghalt a cementszállítóval karambolozó autó sofőrje

2014. szeptember 5. Vas megye
BalesetEgy cementet szállító kamion és egy személyautó ütközött össze péntek délelőtt a 87-es főúton Szombathely közelében. Az ütközés erejétől a személygépkocsi az árokba csapódott, vezetője a balesetben életét vesztette.

Kukatűz miatt nem volt áram egy társasházban

2014. szeptember 3. Budapest
BalesetElgázolt egy embert szerda reggel az M3-as metró Újpest irányába haladó szerelvénye a Nyugati pályaudvar állomáson. A harminc év körüli férfi a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset az M0-s csomópontjánál

2014. szeptember 3. Pest megye
BalesetSzerda délután eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó nekiütközött az előtte közlekedő kamionnak az M0-s autóút és az 51-es számú főút csomópontjánál. A kisteherautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Meghalt egy gyermek Jászfényszarun

2014. szeptember 2. Jász-Nagykun-Szolnok megye
OmlásEgy gyermek meghalt, egy másik súlyosan megsérült kedd este Jászfényszarun, amikor homok omlott rájuk egy gödörben. Egyikük újraélesztését a mentők a helyszínen megkezdték, de erőfeszítéseik ellenére a 6 éves kisfiú életét vesztette.

Meghalt a tartálykocsi tartályába zuhanó sofőr

2014. szeptember 1. Csongrád megye
Veszélyes anyagEgy szén-hidrogén származékot szállító tartálykocsi tartályába esett a jármű sofőrje Algyőn, az ipari park előtti szervizúton. A tűzoltók légzőkészülékben kimentették a tartályból férfit, a mentők azonban sajnos már nem tudták újraéleszteni a sofőrt, a helyszínen életét vesztette.

Ketten meghaltak a 7-es főúton történt balesetben

2014. augusztus 26. Somogy megye
BalesetLetért az útról, egy betonhídfőnek ütközött és az árokban állt meg egy személyautó kedd délután a 7-es főúton, Balatonfenyves területén. Az ütközés következtében a jármű vezetője és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen mindketten életüket vesztették. Az autó harmadik utasa súlyosan [...]

Ketten meghaltak a Vácnál történt balesetben

2014. augusztus 23. Pest megye
BalesetEgy Honda és egy Audi típusú személyautó ütközött össze szombat délután a 2-es főúton, a szobi leágazástól mintegy 500 méterre. A balesetben ketten meghaltak, hárman súlyosan megsérültek. A tűzoltók egy gyereket és egy felnőttet feszítővágóval szabadítottak ki a roncsból.

Két gyalogost gázolt el a 105-ös busz

2014. augusztus 19. Budapest
BalesetKét embert is elgázolt kedd délelőtt a 105-ös busz Budapest I. kerületében, az Alagút utca és az Attila út kereszteződésében. Egyikük a busz alá szorult, a kiszabadításához meg kell emelni a járművet.

Súlyos baleset Makó közelében

2014. augusztus 16. Csongrád megye
BalesetKetten meghaltak, ketten pedig megsérültek, amikor egy román rendszámú autóbusz, egy szerb rendszámú személygépkocsi és egy kamion összeütközött Makó határában szombat délelőtt.

Meghalt a partfalnak csapódó autó sofőrje

2014. augusztus 16. Fejér megye
BalesetMeghalt annak a személyautó vezetője, amelyik az út menti partfalnak csapódott szombaton Iváncsán, a Római Katolikus Temető utcában.

Halálra gázolt egy embert a HÉV

2014. augusztus 15. Budapest
BalesetPéntek délelőtt eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázolt egy embert a gödöllői HÉV a XVI. kerületben, a Veres Péter úton. Az elhunytat a tűzoltók emelik ki a szerelvény alól.

Három ember meghalt a 4-es főúton történt balesetben

2014. augusztus 14. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy teherautó és egy személykocsi ütközött össze csütörtök délután, a 4-es számú főúton Hajdúszoboszló és Ebes között. A baleset következtében a személygépkocsiban hárman életüket vesztették, a teherautó sofőrje könnyebben sérült meg.

Az ütközéstől szétszakadt a VW

2014. augusztus 14. Csongrád megye
BalesetEgy Renault típusú kisteherautó és egy VW Jetta személygépkocsi frontálisan ütközött csütörtök délben a 43-as úton Desz és Klárafalva között. A baleset következtében a személyautót vezető fiatal férfi a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Halálos vasúti baleset Gyömrőnél

2014. augusztus 13. Pest megye
BalesetA jól működő fény- és félsorompó tiltó jelzése ellenére a sínekre hajtott egy személyautó Gyömrőnél, a Mendei úti vasúti átjáróban. A Szolnokról Budapestre tartó személyvonat az autónak ütközött, ami egy kertbe csapódott. A balesetben egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült.

Ráborult egy traktor egy emberre

2014. augusztus 13. Baranya megye
BalesetA diósviszlói szőlőhegyre riasztották a mentőket és a siklósi tűzoltókat szerda délután, ahol egy felborult traktor alá szorult egy ember. Segíteni sajnos már nem tudtak rajta, a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset Simontornyánál

2014. augusztus 13. Fejér megye
BalesetEgy ember meghalt, egy súlyosan megsérült szerda délután a 61-es úton Simontornya határában, ahol összeütközött egy személyautó és egy kisáruszállító jármű. Mindkét sofőr beszorult a roncsokba, a tűzoltók szabadították ki őket.

Ketten meghaltak az M5-ös autópályán Újhartyánnál

2014. augusztus 11. Pest megye
BalesetKét ember meghalt, többen megsérültek hétfő délelőtt az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Újhartyán térségében. Egy bolgár rendszámú kisteherautó többször megpördült, majd a szalagkorlátot átszakítva az oldalára borult.

Halálos buszbaleset Dunakeszin

2014. augusztus 8. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő 126-os busz péntek délután a Dunakeszi határán található bevásárlóközpont szervizútján. Az ütközés következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Miskolc korábbi alpolgármestere és felesége halt meg a balesetben

2014. augusztus 7. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetFrontálisan ütközött egy személyautó és egy kamion a 3-as út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Szikszó és a felsőzsolcai körforgalom között. A személyautót vezető 52 éves férfi a helyszínen életét vesztette, feleségét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol belehalt sérüléseibe.

Halálos baleset a 42-es úton Berettyóújfalunál

2014. augusztus 6. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy kisteherautó és egy autószállító tréler ütközött össze Hajdú-Bihar megyében, a 42-es út 35. kilométerénél. Az ütközés következtében az egyik jármű vezetője életét vesztette, utasa súlyosan megsérült.

Családi tragédia a 13-as úton

2014. augusztus 3. Komárom-Esztergom megye
BalesetVasárnap reggel egy Komárom irányába haladó személyautó eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és egy út melletti fának csapódott a 13-as úton Nagyigmánd határában. Két felnőtt a roncsba szorult, az édesanya életét sajnos már nem lehetett megmenteni.

Halálos baleset az M5-ös autópályán

2014. augusztus 3. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy olasz és egy román rendszámú gépkocsi ütközött össze vasárnap reggel az M5-ös autópálya 80-as és 82-es kilométerszelvénye között, Kecskemét térségében. A balesetben egy ember életét vesztette, ketten súlyosan, egy ember könnyebben sérült meg.

Egy ember meghalt, hatan megsérültek a 6-os úton

2014. augusztus 2. Baranya megye
BalesetEgy kisteherautó és egy személyautó összeütközött szombat délután a 6-os úton Pécsváradnál, a martonfai elágazásnál. A balesetben a kisteherautó vezetője életét vesztette, hatan megsérültek.

Elgázolt egy embert a villamos

2014. augusztus 1. Budapest
BalesetElgázolt egy embert a 4-6-os villamos vonalán közlekedő Combino villamos pénteken Budapest II. kerületében, a Margit híd budai hídfőjénél, a Budapest felé vezető pályaoldalon. Az idős nőt egy férfi lökte a villamos elé, a néni nem élte túl a balesetet.

Videó: Égő kamion oltása habbal

2014. július 30. Zala megye
TűzFelborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-es autópályán szerda délelőtt a táskai pihenőhelynél. A kamion sofőrje a helyszínen életét vesztette, az M7-es autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták.

Videó: A Készenléti Rendőrség légifelvétele

2014. július 30. Somogy megye
TűzHelikopterről készítettek felvételt a rendőrök az M7-es autópályán felborult és kigyulladt kamion oltásáról és a kialakult torlódásról. A balesetben a kamionsofőr életét vesztette.

Meghalt az M7-esen kigyulladt kamion sofőrje

2014. július 30. Somogy megye
BalesetFelborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-es autópályán szerda délelőtt a táskai pihenőhelynél. A kamion sofőrje a helyszínen életét vesztette, az M7-es autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták.

Súlyos baleset Gyömrőn

2014. július 30. Pest megye
BalesetSzemélyautó és kisteherautó karambolozott szerda délután Gyömrőn, az Üllői úton. A balesetben egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból.

Halálos előzés Mesterszállásnál

2014. július 30. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor autójával fának csapódott a Mezőhék és Mesterszállás közötti útszakaszon. A személyautó vezetője egy másik jármű előzésébe kezdett, a manővert azonban nem tudta befejezni, letért az útról és egy fának csapódott.

Halálra gázolták a jazzdobost, amikor segíteni akart

2014. július 27. Heves megye
BalesetEgy személyautó és két mikrobusz ütközött össze vasárnap hajnalban az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyútnál. A balesetben négyen könnyebben, egy ember súlyosan sérült meg.

Halálos baleset az M3-as autópályán

2014. július 26. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetSzalagkorlátnak ütközött egy francia rendszámú személyautó szombat délután az M3-as autópályán, Hejőkürtnél. Az autóban öten utaztak, egyikük a helyszínen életét vesztette, egy ember súlyos, három könnyű sérülést szenvedett.

Súlyos baleset a 61-es főúton

2014. július 23. Somogy megye
BalesetEgy ember meghalt, heten megsérültek szerda délután a 61-es főút Böhönye és Nagybajom közötti szakaszán, amikor egy kisbusz és egy személyautó frontálisan összeütközött. Hárman beszorultak a roncsokba, őket a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Megfulladt a patakba borult autó utasa

2014. július 20. Zala megye
BalesetA Széhíz patak hídfőjének ütközött, majd fejjel lefelé a patakba borult egy autó vasárnapra virradó éjjel a 75-ös főúton, Pölöske és Zalaszentmihály között. Az arra járók csak a reggeli órákban vették észre, hogy baleset történt, azonban ekkorra már az autó sofőrje a vízbe fulladt.

Két ember meghalt, hatan megsérültek a 4-es főúton

2014. július 19. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét autó ütközött össze szombaton dél után a 4-es főút 132-es kilométerszelvényében, Fegyvernek és Kisújszállás között. Az egyik autóba négyen szorultak be, őket a tűzoltók szabadították ki.

Egy felnőtt és egy gyerek meghalt a Dégnél történt balesetben

2014. július 17. Fejér megye
BalesetKamion, személyautó és kisbusz ütközött össze csütörtök délután a 64-es főúton Dég és Mezőszilas között. A balesetben a személyautót vezető nő és egy gyerek a helyszínen meghalt, további két gyerek súlyosan megsérült.

Halálos baleset Vecsésen

2014. július 13. Pest megye
BalesetFának ütközött egy külföldi rendszámú személyautó vasárnap reggel Vecsésen, a Fő úton. A személyautót vezető középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Ketten meghaltak a 3-as főúton Aszódnál

2014. július 13. Pest megye
BalesetKét személyautó frontálisan ütközött vasárnap a 3-as főúton Aszód és Hatvan között. A balesetben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. Az egyik sérültet a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Halálos baleset a XIII. kerületben

2014. július 13. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap este a főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton. A baleset következtében egy ember meghalt, egy nő és egy kisgyerek megsérült.

Halálos baleset Zalaegerszegnél

2014. július 10. Zala megye
BalesetSzemélyautó ütközött egy kisteherautóval csütörtök reggel a 74-es főúton Zalaegerszeg közelében. A személyautót vezető életéért fél órán át küzdöttek a mentők, de sajnos nem sikerült megmenteni, a férfi a helyszínen meghalt.

Videó: A Dunába fulladt egy 20 év körüli fiatalember

2014. július 8. Budapest
MentésHétfő este riasztották a fővárosi tűzoltókat az északi összekötő vasúti híd pesti lábához, ahol egy 20 év körüli férfi bement fürdeni a Dunába, de nem jött ki. A helyszínre a tűzoltó búvárok, a Szent Flórián tűzoltó hajó, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, az FKI doktorszolgálata és egy tűzoltó [...]

Meghalt egy motoros rendőr az 5-ös főúton

2014. július 7. Csongrád megye
BalesetEgy Renault típusú személyautó és egy rendőr motoros ütközött össze hétfő délután az 5-ös úton, Balástyánál. A motorosért mentőhelikopter érkezett a helyszínre, de életét sajnos nem tudták megmenteni. Az ütközést követően a személyautó kigyulladt, a tűz átterjedt a motorra és mind a két jármű kiégett. [...]

Meghalt a fának csapódó autó sofőrje

2014. július 5. Pest megye
BalesetMeghalt egy 21 éves férfi, amikor autójával lesodródott az útról, majd fának csapódott szombat reggel az 5-ös főúton Budapest és Alsónémedi között. A tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból a sofőrt, de sajnos már nem lehetett rajta segíteni.

Halálos baleset Nyírkércsen

2014. július 3. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetKidöntött egy telefonoszlopot, nekiütközött két lakóház kerítésének, majd árokba borult egy személyautó csütörtökre virradóra a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírkércsen. Az autóban utazó két ember kirepült a gépkocsiból, egyikük a helyszínen életét vesztette, másikuk súlyos sérüléseket szenvedett.

Videó: Két halálos áldozat a frontális karambolban Devecsernél

2014. július 2. Veszprém megye
MentésKét személyautó ütközött össze szerda délután a 8-as főúton, Devecsernél. A balesetben két ember meghalt, egy sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Teljes szélességében lezárták a 8-as számú főutat.

Ketten meghaltak a Devecsernél történt balesetben

2014. július 2. Veszprém megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szerda délután a 8-as főúton, Devecsernél. A balesetben két ember meghalt, egy sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Teljes szélességében lezárták a 8-as számú főutat.

Halálos baleset az M5-ös autópályán

2014. június 30. Pest megye
BalesetEgy kisbusz és egy utánfutón méheket szállító személyautó ütközött össze hétfő hajnalban az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. A személyautóban négyen utaztak, egyikük a baleset során életét vesztette.

Halálos karambol Kiskunfélegyháza közelében

2014. június 30. Bács-Kiskun megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy teherautó és egy személyautó hétfő délelőtt a 451-es számú úton, Gátér és Kiskunfélegyháza között. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Nemzetközi gyorsvonattal ütközött egy autó

2014. június 30. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetA tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott egy személyautó hétfő délután Balf és Kópháza között, az Akácfa sori vasúti átjáróban. A Budapestről Sopron irányába közlekedő nemzetközi gyorsvonat összeütközött a gépkocsival.

Kettős tragédia Kiskunlacházán

2014. június 29. Pest megye
MentésA Kiskunlacháza és Dömsöd közötti csatornába fulladt egy 51 éves férfi és a vele együtt horgászó hat éves kisfia. Az apa és fia szombat délután tűntek el, holttestüket vasárnap délelőtt találták meg.

Gázpalackokat szállító autó halálos balesete

2014. június 28. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetÁrokba hajtott és fának ütközött szombat délután egy gázpalackokat szállító gépkocsi Győr-Moson-Sopron megyében. A baleset következtében a gépkocsi vezetője életét vesztette.

Vonattal ütközött egy teherautó Kecskeméten

2014. június 24. Bács-Kiskun megye
BalesetSzemélyvonattal ütközött egy konténert szállító teherautó kedd délelőtt Kecskeméten, az alsóúrréti vasúti átjárónál. A teherautó vezetője kiesett a járműből, sérüléseibe a helyszínen belehalt.

Kamion és terepjáró halálos karambolja

2014. június 24. Fejér megye
BalesetÜveggöngyöleget szállító kamion és egy Mazda típusú terepjáró ütközött össze frontálisan kedd délután a 6-os úton Adonynál. A terepjárót vezető 59 éves férfi az ütközés során életét vesztette, a tehergépkocsi vezetőjét könnyű sérülésekkel a dunaújvárosi kórházba szállították a mentők.

A sofőr könnyebben sérült, utasa azonban meghalt

2014. június 24. Tolna megye
BalesetKedden nem sokkal dél után egy Varsád irányába tartó személyautó eddig tisztázatlan okok miatt kisodródott a kukoricaföldre és egy fának ütközött. A baleset következtében a gépkocsi sofőrje könnyebben megsérült, utasa azonban életét vesztette.

Megfulladt egy 18 éves fiú

2014. június 22. Baranya megye
MentésFürdőzés közben elmerült vasárnap délután a szigetvári csónakázótóban egy 18 éves fiatalember. A mentésére érkező tűzoltók hamar megtalálták, de a mentők már nem tudták újraéleszteni.

Meghalt a lengyel kamionnal ütköző autó utasa

2014. június 19. Csongrád megye
BalesetEgy lengyel rendszámú kamion meg akart fordulni a 45-ös számú főúton, amikor belecsapódott egy VW típusú személyautó. A balesetben egy 20 éves fiatalember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

Videó: Beszorult sérültek mentése a 10-es úton

2014. június 18. Pest megye
MentésKét személyautó frontálisan összeütközött szerda kora este a 10-es főút Pilisvörösvár és Piliscsaba közötti szakaszán. A balesetben négyen sérültek meg, közülük ketten az egyik roncsba szorultak, a tűzoltók szabadították ki őket. Egyikük a mentőautóban életét vesztette.

Beszorult sérültek a 10-es főúton

2014. június 18. Pest megye
BalesetKét személyautó frontálisan összeütközött szerda kora este a 10-es főút Pilisvörösvár és Piliscsaba közötti szakaszán. A balesetben négyen sérültek meg, közülük ketten az egyik roncsba szorultak, a tűzoltók szabadították ki őket.

Halálos motoros balesetek

2014. június 16. Budapest
BalesetHétfőn két alkalommal kellett tragédiával végződő motorbalesethez kivonulniuk a tűzoltóknak. A balesetekben egy 28 és egy 50 éves motoros vesztette életét.

Beszorult a roncsba és meghalt egy ember a 6-os főúton

2014. június 16. Baranya megye
BalesetEddig tisztázatlan okok miatt összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a 6-os főúton Pécsvárad és Csokoládépuszta között hétfőn, nem sokkal dél előtt. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a személyautó vezetője beszorult a roncsok közé és a helyszínen meghalt.

Ketten azonnal meghaltak az ütközésben

2014. június 13. Vas megye
BalesetKét ember meghalt abban a Ladában, amelyik egy Opel típusú személyautóval ütközött össze péntek 13-án Sárvár közelében, a 84-es út és a 88-as út kereszteződésében. Az Opel fékezés nélkül rohant bele a Lada oldalába.

Frontális ütközés Szentesnél

2014. június 11. Csongrád megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó szerda délután Szentes külterületén, a Csongrádi úton. A balesetben négyen - köztük egy gyermek - megsérültek, ketten a roncsokba szorultak. Az egyik utas a kórházba szállítást követően meghalt.

Gyerek is meghalt a villanyoszlopnak ütköző autóban

2014. június 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő kora reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biri településen. A balesetben egy 13 éves gyerek, valamint a járművet vezető édesanyja meghalt, két másik utas szintén megsérült.

Öten haltak meg a szabolcsi balesetben

2014. június 8. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetÖt ember meghalt vasárnap hajnalban a 49-es úton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrtelek belterületén. Egy autóbusz, egy román rendszámú kisbusz és egy lengyel rendszámú személyautó ütközött össze. A személyautóban öten utaztak - köztük egy gyermek -, és mindannyian életüket vesztették.

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2014. június 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetSzemélyautó és teherautó ütközött össze csütörtök reggel a 38-as főúton Nyíregyháza és Nyírtelek között. A frontális ütközés erejétől mindkét jármű az árokba csapódott. A balesetben a személyautó vezetője életét vesztette, a teherautó sofőrje is megsérült.

Videó: Halálos baleset Budapesten

2014. június 2. Budapest
MentésFrontálisan összeütközött két személyautó hétfő délután Budapesten, a Szentlőrinci úton. Az ütközés következtében az egyik autóban egy idős férfi meghalt, a másik járműbe egy harminc év körüli férfi beszorult, őt a tűzoltók szabadítottak ki.

Egy ember meghalt a frontális ütközésben

2014. június 2. Budapest
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó hétfő délután Budapesten, a Szentlőrinci úton. Az ütközés következtében az egyik autóban egy idős férfi meghalt, a másik járműbe egy harminc év körüli férfi beszorult, őt a tűzoltók szabadítottak ki.

Lezuhant egy kisrepülőgép

2014. május 29. Fejér megye
BalesetLezuhant szerda este egy kisrepülőgép a Fejér megyei Kisapostag és Baracs között. A gép a sportrepülőtérhez közeli kukoricásba csapódott a földbe, a balesetben ketten meghaltak.

Egy ember meghalt a Suzuki és teherautó karamboljában

2014. május 29. Vas megye
BalesetFrontálisan összeütközött egy Suzuki típusú személyautó és egy teherautó csütörtökön a 84-es főút Káld és Sárvár közötti szakaszán, Gérce közelében. A baleseteben a Suzuki sofőrje életét vesztette, holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból.

Halálos baleset Monor mellett

2014. május 25. Pest megye
BalesetEddig tisztázatlan okból letért az útról, fának csapódott és felborult egy személyautó vasárnap hajnalban a 3111-es számú úton Monor és Péteri között. Az autót vezető 43 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Kirepült és meghalt a Porsche sofőrje

2014. május 25. Baranya megye
BalesetVasárnap délután eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és átszakította a szalagkorlátot egy Porsche típusú személyautó az M6-os autópálya 177-es kilométerszelvényénél, Szűr közelében. A baleset következtében a jármű vezetője kirepült az autóból.

Halálos baleset az 55-ös főúton

2014. május 25. Bács-Kiskun megye
BalesetSzemélyautó és kisbusz ütközött össze vasárnap délután az 55-ös főúton, Baja és Csávoly között. A kisbusz egyik utasa könnyebben megsérült, a személyautó vezetője azonban életét vesztette.

Egy ember meghalt, négyen megsérültek az 52-es főúton

2014. május 25. Bács-Kiskun megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személyautó az 52-es számú főút 47-es kilométerénél, Solt közelében. Az egyik gépkocsiban öten utaztak, mindannyian megsérültek, egyikük a helyszínen életét vesztette.

Videó: Halálos baleset a 10-es úton

2014. május 16. Pest megye
MentésEddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött egy kamion és egy személyautó péntek délelőtt a 10-es úton Piliscsabánál. Az ütközés következtében a személyautó a nyerges vontató alá szorult és kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt.

Brutális ütközés Piliscsabánál

2014. május 16. Pest megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött egy kamion és egy személyautó péntek délelőtt a 10-es úton Piliscsabánál. Az ütközés következtében a személyautó a nyerges vontató alá szorult és kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt.

Vonat ütközött személyautóval Veresegyházánál

2014. május 7. Pest megye
BalesetSzemélyvonattal ütközött egy személyautó szerdán kora reggel Veresegyházán, a Wesselényi Miklós utcai vasúti átjáróban. Az ütközésben a gépkocsit vezető fiatal férfi életét vesztette, holttestét a gödöllői tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Halálos baleset a Zagyva-hídnál

2014. május 6. Nógrád megye
BalesetA Zagyva-híd korlátjának ütközött, majd az árokba csúszott egy személyautó kedd reggel Tarnál, a Szondy György úton. Az autóban utazó három ember közül egyikük életét vesztette, a másik két utas megsérült.

Meghalt egy motoros Pörbölynél

2014. április 30. Tolna megye
BalesetTeherautóval ütközött egy motoros szerda délelőtt az 55-ös főúton, a pörbölyi vasúti átjárójánál. A motoron ketten ültek, az utas életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de az újraélesztés sajnos nem járt sikerrel.

Halálos baleset a Budakeszi úton

2014. április 25. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött péntekre virradó éjjel egy személyautó a XII. kerületi Budakeszi úton, a Korányi szanatórium közelében. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt és rázuhant az árokba csapódó autóra.

Munkásokra zuhant a gyárépület födémje

2014. április 25. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
OmlásEgy régi gyárépület betonfödémje rázuhant a bent dolgozó munkásokra pénteken Kisvárdán. Az eddigi információk szerint négyen tartózkodtak épületben, amikor a födém eddig tisztázatlan körülmények között leszakadt.

Halálos kamionbaleset Sajószöged és Tiszaújváros között

2014. április 24. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetÖsszeütközött egy kamion és egy személyautó csütörtök reggel Sajószöged és Tiszaújváros között, a 35-ös számú főúton. A baleset következtében a személyautó az út menti árokba csapódott, vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Halálra gázolt egy embert a gödöllői HÉV

2014. április 15. Budapest
BalesetElgázolt kedd reggel egy embert a HÉV Budapesten, a XVI. kerületben az Imre utca és a Veres Péter út kereszteződésénél. A balesetet szenvedett férfi a helyszínen életét vesztette.

Kamionba rohant egy személyautó

2014. április 11. Pest megye
BalesetEgy kamionba rohant bele hátulról egy Opel típusú személyautó az M7 autópálya 20-as kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon péntek kora hajnalban. A gépkocsiban négyen utaztak, közülük egy 45 éves férfi a balesetben életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsérült.

Halálos baleset Kerecsenden

2014. április 11. Heves megye
BalesetHalálos baleset történt péntekre virradó éjjel a Heves megyei Kerecsend határában, a 25-ös főúton. Egy Eger felé haladó személyautó eddig tisztázatlan körülmények miatt az árokba csapódott, a baleset következtében a sofőr életét vesztette.

Videó: Meghalt a fának csapódó Renault sofőrje

2014. április 10. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
MentésCsütörtök reggel Kölcse felől Túristvándi irányába haladt egy Renault típusú személyautó, amikor egy jobbra ívelő kanyarban a jármű lesodródott az úttestről, egy fának ütközött, majd a tetejére borult. Az autót vezető 35 éves debreceni férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A felborult [...]

Súlyos baleset Hódmezővásárhely közelében

2014. április 7. Csongrád megye
BalesetKetten meghaltak és négyen megsérültek, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött Hódmezővásárhely közelében hétfőn reggel.

Ketten meghaltak Újhartyán közelében

2014. április 6. Pest megye
BalesetKét személyautó ütközött össze vasárnap délután a Pest megyei Újhartyánnál, a 405-ös számú főúton. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba borult, a benne utazó két ember a helyszínen életét vesztette.

Meghalt a busszal ütköző autó sofőrje

2014. április 6. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetMenetrend szerinti autóbusszal ütközött egy személyautó vasárnap Hejőszalonta és Hejőkeresztúr között. Az ütközés következtében a gépkocsi vezetője meghalt, a buszon utazó nyolc ember közül ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

Traktor alá szorult egy férfi Hajdúböszörményben

2014. április 6. Hajdú-Bihar megye
BalesetFelborult egy traktor vasárnap este Hajdúböszörményben, a Kossuth szőlő kertben. A traktor vezetője a jármű alá szorult, és olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

Tehervonattal ütközött egy autó Kecskeméten

2014. március 26. Bács-Kiskun megye
BalesetA jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére a sínekre hajtott egy személyautó Kecskeméten, majd összeütközött egy Lajosmizse irányába tartó tehervonattal. A balesetben hárman sérültek meg, egyikük életéért sajnos már hiába küzdöttek a mentők és a tűzoltók.

Halálos baleset Lakiteleknél

2014. március 24. Bács-Kiskun megye
BalesetKét személyautó karambolozott hétfő délelőtt a 44-es főúton Lakitelek közelében. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.

Egy macska miatt halt meg a sofőr

2014. március 18. Csongrád megye
BalesetEgy macska miatt a sofőr meghalt, amikor autójával fának ütközött Csongrád megyében, a régi ötös úton, Balástya és Szatymaz között. Az 53 éves férfi holttestét csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni a szegedi tűzoltók a felismerhetetlenségig összetört autóból.

Fékezés nélkül belerohant a kamionba

2014. március 14. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetPéntek reggel 7 óra körül egy nagy sebességgel közlekedő személyautó fékezés nélkül belerohant az előtte szabályosan közlekedő kamion hátuljába az M3-as autópálya 162-es kilométer szelvényében. A balesetben egy ember meghalt, majd pár órával később hasonló halálos baleset történt a közelben.

Halálos mérgezés egy vasúti járműjavító műhelyben

2014. március 13. Hajdú-Bihar megye
MérgezésEgy ember meghalt, ketten életveszélyesen, hárman könnyebben megsérültek csütörtök reggel egy vasúti tartálykocsi karbantartásakor a Debrecenhez közeli Apafán. A korábban pentán tárolásra használt tartálykocsiba négyen mentek be dolgozni, és mindannyian eszméletüket veszítették.

Két ember meghalt a 41-es főúton

2014. március 8. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetSzombat reggel eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó megcsúszott és az árokba csapódott a 41-es főúton, Apagy külterületén. Az autóban hárman utaztak, a baleset következtében egy férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette.

Halálos borulás Horton

2014. március 8. Heves megye
BalesetAz útpadkának ütközött, majd felborult egy személygépkocsi Horton, az Ecsédi úton szombat reggel hét óra után. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.

Halálos karambol a 33-as főúton

2014. március 1. Heves megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor két autó összeütközött szombat délelőtt a 33-as főúton Poroszló közelében. A balesetnek egy könnyebb és egy súlyos sérültje is van.

Súlyos baleset a 3-as főúton

2014. február 21. Pest megye
BalesetEddig ismeretlen okból frontálisan összeütközött egy személyautó és egy kisbusz péntek délután a 3-as főúton Gödöllő és Aszód között, a bagi elágazásánál. A baleset következtében három ember életét vesztette, tizenketten megsérültek.

Két ember meghalt az 55-ös úton történt balesetben

2014. február 21. Tolna megye
BalesetKét személyautó ütközött össze péntek este az 55-ös úton, az alsónyéki leágazásnál. Az egyik járműbe több utas is beszorult, közülük ketten a helyszínen életüket vesztették.

Két fiatal meghalt a fának csapódott autóban

2014. február 16. Bács-Kiskun megye
BalesetHárom kisszállási fiatal tartott Mélykút felől Kisszállás irányába, amikor autójukkal eddig tisztázatlan körülmények között egy út menti fának csapódtak. Az ütközés következtében az autó vezetője, illetve a mellette ülő fiatal a helyszínen meghalt, ahátsó ülésen utazó társuk életveszélyesen megsérült. [...]

Halálos baleset az 5-ös úton

2014. február 16. Pest megye
BalesetHárom személyautó ütközött össze vasárnap este az 5-ös főúton Táborfalva és Örkény között. Az egyik járműbe két ember beszorult, őket a dabasi tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiszabadítani.

Ráborult az autó egy fiatalemberre

2014. február 16. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetKerítésnek ütközött vasárnap este egy személyautó a Borsod megyei Ricse településen. Az autó utasa kirepült a járműből, a gépkocsi azonban ráborult. Az autó alá szorult fiatalember a helyszínen életét vesztette.

Súlyos baleset történt Berettyóújfalu közelében

2014. február 15. Hajdú-Bihar megye
BalesetKét kamion és egy személyautó ütközött össze szombat délelőtt a 47-es főút 30-as kilométerszelvénynél, Berettyóújfalu közelében. A személyautóban ülő két ember életét vesztette, az egyik kamionsofőrt feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsból.

Ketten meghaltak a 63-as úton történt balesetben

2014. február 13. Tolna megye
BalesetKét személyautó frontálisan ütközött csütörtök reggel a 63-as úton, Szekszárd közelében. Az egyik gépkocsi kigyulladt, a benne utazó két utas életét vesztette. A balesetben egy ember súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg.

Szolgálatból hazatérő rendőr halt meg

2014. február 13. Bács-Kiskun megye
BalesetFának csapódott egy személyautó csütörtök délelőtt az 5312-es úton Mélykút és Jánoshalma között. Az autóban egyedül utazó 30 éves jánoshalmi férfi a balesetben életét vesztette.

Halálos baleset Jászberény közelében

2014. február 12. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetEgy teherautó és egy kisteherautó ütközött össze szerda kora délután Jászberény közelében a 31-es főúton. A kisteherautó utasát a tűzoltók holtan emelték ki a a járműből.

Kamion és kisteherautó ütközött Enying közelében

2014. február 11. Fejér megye
BalesetMeghalt annak a kisteherautónak a sofőrje, amelyik egy acélt szállító kamionnal ütközött kedden Enying külterületén. A kisteherautóban egy másik személy súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Hárman meghaltak a 25-ös főúton történt balesetben

2014. február 5. Heves megye
BalesetKét személyautó ütközött össze szerda kora este a 25-ös főút Eger és Kerecsend közötti szakaszán. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette, egy harmadik a kórházban halt meg.

Szolgálaton kívüli rendőrök szenvedtek balesetet

2014. február 1. Budapest
BalesetOszlopnak csapódott egy Opel típusú személyautó szombat délelőtt Budapesten. Az autóban ülők közül két szolgálaton kívüli rendőr megsérült, egy fiatal lány életét vesztette a balesetben.

Halálos baleset Tiszaföldvár és Homok között

2014. január 16. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó csütörtök reggel a 442-es úton Tiszaföldvár és Homok között. Az egyik járműben kettő, a másikban egy ember szorult be. A baleset következtében egy ember a helyszínen meghalt, ketten életveszélyesen megsérültek.

Halálos baleset Kozármislenynél

2014. január 16. Baranya megye
BalesetKét személyautó frontálisan ütközött Kozármisleny elkerülő útján csütörtök dél körül. A helyszínre riasztott pécsi tűzoltók egy nőt feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból.

Halálos baleset a Bécsi úton

2014. január 13. Budapest
BalesetEgy teherautó és egy kisteherautó ütközött Budapesten, a III. kerületi Bécsi úton. A kisteherautó sofőrje a járműbe szorult, őt a fővárosi tűzoltók szabadították ki. A baleset következtében a fiatalember életét vesztette, a teherautó sofőrje nem sérült meg.

Egy fiatalember meghalt a Pápánál történt frontális balesetben

2014. január 11. Veszprém megye
BalesetFrontálisan ütközött két autó szombat este Pápa és Pápakovácsi között, a 8402-es számú úton. A balesetben egy 21 éves férfi súlyos végtagtöréseket szenvedett, egy 15 éves lány a fején sérült meg súlyosan. A harmadik utas életéért sajnos hiába küzdöttek a mentők.

Súlyos baleset Hajdú-Bihar megyében

2014. január 7. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy ember meghalt, öten megsérültek a 42-es úton Berettyóújfalu és Mezőpeterd között kedd reggel, amikor egy osztrák rendszámú személyautó és egy magyar kisteherautó összeütközött. A balesetben egy ember meghalt

Három autó ütközött az M5-ösön

2013. december 26. Csongrád megye
BalesetCsütörtök este egy ©koda típusú személyautó haladt az M5-ös autópályán, amikor Balástya közelében egy Audi utolérte és a ©koda hátuljának ütközött. Az álló gépkocsiba egy Mercedes is belerohant, az ütközéstől a ©koda kettészakadt, a balesetben egy ember meghalt.

Négy autó ütközött, két ember meghalt

2013. december 23. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetEgy pótkocsis traktor haladt hétfő reggel az 1-es főúton Abda felől Öttevény irányába, mikor egy előzni próbáló Renault típusú személygépkocsi frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő pénzszállítóval. A balesetben ketten meghaltak.

Súlyos baleset a 6-os főúton

2013. december 23. Baranya megye
BalesetÖt autó és egy busz ütközött össze hétfő este a 6-os főúton Pécs határában. A balesetben egy ember meghalt, heten megsérültek. A sérültek között két gyermek van.

Halálra gázolt egy bácsit a 2-es villamos

2013. december 21. Budapest
BalesetSzombat délelőtt elgázolt a 2-es villamos egy idős férfit Budapesten, a Boráros téri megálló közelében. A fővárosi tűzoltók kiszabadították a szerelvény alól a 73 éves budapesti férfit, aki azonban a mentők minden erőfeszítései ellenére a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Meghalt az M3-as szalagkorlátjának csapódó autó vezetője

2013. december 20. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetPéntek délután az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult egy személyautó Nyíregyháza közelében. A gépkocsi vezetőjét a tűzoltók kiemelték a roncsból, életét azonban sajnos már nem lehetett megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Tragikus baleset a 62-es úton

2013. december 20. Fejér megye
BalesetA helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a sofőrje, amelyik kamionnal ütközött a 62-es számú főúton Székesfehérvár közelében. A személyautó eleje a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a sofőr beszorult a vezetőülésbe.

Személyautót gyűrt maga alá egy tehergépkocsi

2013. december 19. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetCsütörtök kora este egy Ford típusú személyautó haladt Szentistván felé, amikor egy alsóbbrendű útról az oldalába hajtott egy tehergépkocsi. A teherautó az árokba tolta, majd maga alá gyűrte a feje tetejére borult személyautót. A balesetben egy ember meghalt.

Meghalt a balesetben kigyulladt autó vezetője

2013. december 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetVitka és Nagydobos között lesodródott az úttestről és árokba csúszott egy személyautó szerda este. A jármű kigyulladt, és a gyors tűzoltói beavatkozás ellenére a sofőr életét vesztette.

Ismét beomló munkagödörben halt meg egy ember

2013. december 11. Budapest
OmlásA főváros XVII. kerületében, a Pásztortűz utcában két férfi csatornaépítést végzett, amikor a munkagödör egyik oldala rájuk omlott. A tűzoltók kézi szerszámmal az egyik férfit kiszabadították a föld alól, de társát már csak holtan tudták kiemelni.

Halálos vasúti baleset Polgárdiban

2013. december 7. Fejér megye
BalesetSzombat reggel 9 óra után egy személygépkocsi ütközött gyorsvonattal Polgárdiban, a Vasút utcai vasúti átjáróban. A gépkocsit vezető férfi azonnal meghalt, az autóban utazó másik férfi és egy nő mentését a rendőrök kezdték meg.

Halálos baleset a 4-es főúton

2013. december 6. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetÚjfehértó és Nyíregyháza között egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze péntek reggel. A személyautóba beszorult sofőrt a tűzoltók kimentették, a mentők azonban már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos ütközés Dunaújváros közelében

2013. december 2. Fejér megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó hétfőn délelőtt a 6221-es úton Dunaújváros és Baracs között. Az egyik gépkocsi sofőrje beszorult a roncsba, őt a dunaújvárosi tűzoltók szabadították ki, a 80 éves baracsi férfi azonban a helyszínen meghalt.

Meghalt egy teherautóval ütköző motoros

2013. december 1. Baranya megye
BalesetÁttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy szemből érkező pótkocsis teherautóval egy motoros Újpetre határában. Az ütközés következtében a motoros a helyszínen meghalt.

Fának csapódott és meghalt egy férfi Hatvan és Lőrinci között

2013. november 22. Heves megye
BalesetPéntek reggel letért az útról és fának ütközött egy személyautó a 21-es úton Hatvan és Lőrinci között. A balesetben az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Halálra gázolt a villamos egy gyereket

2013. november 20. Budapest
BalesetKedden kora délután elgázolt a 4-6-os villamos a József körúton a Baross utcai kereszteződésnél egy tíz év körüli gyermeket. A tűzoltók és a mentők mindent megtettek a gyermek megmentéséért, azonban minden erőfeszítés ellenére a fiú a helyszínen életét vesztette.

Videó: Halálos baleset az Üllői úton

2013. november 10. Budapest
MentésSzombat este két autó ütközött össze Budapest IX. kerületében az Üllői úton, a népligeti felüljárón. A balesetben egy ember meghalt, négyen megsérültek. Két embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

Ketten meghaltak a szétszakadt Volvóban

2013. november 10. Bács-Kiskun megye
BalesetVasárnapra virradó éjjel egy személyautó letért az útról, fának csapódott és felborult az 54-es főúton Bócsa és Jakabszállás között. A balesetben két ember a helyszínen meghalt.

Halálos baleset Martonfán

2013. november 9. Baranya megye
BalesetAutójával egy lakóház kerítésének csapódott és meghalt egy férfi szombat este Martonfán, a Köztársaság utcában. Az ütközés következtében a gépkocsi felborult, a sofőr a gépjárműbe szorult.

Autóbalesetben meghalt egy szabadnapos tűzoltó

2013. november 9. Fejér megye
A 41 éves nádasdladányi tűzoltót szombat este 10 óra után egy Mercedes típusú személyautó halálra gázolta a 81-es főúton Székesfehérvár és Sárkeresztes között.

Halálos baleset Jászárokszállás és Jászberény között

2013. november 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetPéntek reggel Jászárokszállás és Jászberény között a 3203-as úton egy ©koda típusú személygépkocsi fának csapódott. Az autóban csak a sofőr utazott, ő az ütközés következtében a helyszínen meghalt.

Halálos kamionbaleset Debrecennél

2013. november 5. Hajdú-Bihar megye
BalesetÁrokba borult és egy fának csapódott egy fűrészárut szállító ukrán rendszámú kamion a 4-es főutat Hajdúszováttal összekötő alsóbbrendű úton. A vezetőfülkébe beszorult két embert a tűzoltóknak kellett kivágniuk.

Halálos baleset az M1-esen

2013. november 5. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKedd este egy autószállító tréler, egy kisbusz és egy kamion szenvedett balesetet az M1-es autópálya 155-ös kilométernél a Budapest felé vezető oldalon. Az egyik utas kirepült a járműből, ő a helyszínen életét vesztette.

A Csorna-Foktői csatornába csúszott egy autó

2013. november 3. Bács-Kiskun megye
BalesetVasárnap délután eddig ismeretlen okból a Csorna-Foktői-csatornába csúszott egy autó Foktő település közelében. A gépkocsiból egy holttestet emeltek ki a tűzoltók.

Mentés közben a Rám-szakadékba zuhant és meghalt egy tűzoltó

2013. november 1. Komárom-Esztergom megye
BalesetDobogókő és Pilismarót között szakadékba zuhant egy ember péntek kora este. A mentésére induló tűzoltók egyike megcsúszott és körülbelül 20 métert zuhant. Kollégánk olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Meghalt az M3-ason felborult autó vezetője

2013. október 31. Pest megye
BalesetÁtszakította az autópálya szalagkorlátját, és az út melletti 3 méter mély vízelvezető árokba borult egy személyautó csütörtök éjjel az M3-ason. Az autóban csak a vezető utazott, aki a balesetben életét vesztette.

Halálos baleset: gallyazás közben ütötték el

2013. október 30. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetEgy férfi gallyazási munkát végzett Tószegen egy fán, amikor egy személyautó a fának rohant. A gallyazó férfi leesett a fáról és súlyosan megsérült, a gépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt.

Halálos baleset Nyíradonyban

2013. október 30. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEddig tisztázatlan körülmények között felborult egy Opel típusú személyautó Nyíradonyban, egy vasúti átjáró közelében. A balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

Meghalt egy motoros Alsószentivánnál

2013. október 27. Fejér megye
BalesetVasárnap délután árokba hajtott egy motoros a 61-es úton Alsószentivánnál. A Cece felé közlekedő motoros egy bal kanyarban lehajtott az útról, majd az árokba csapódott. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
A 6-os főúton szintén balesetet szenvedett egy motoros, ő súlyosan [...]

Halálos baleset a 3-as főúton

2013. október 26. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetSzombat reggel 8 óra körül két autó frontálisan összeütközött a 3-as főút Nyékládháza és Mályi közötti szakaszán. A balesetben egy ember meghalt, öten - köztük két gyerek - könnyebben megsérültek.

Három autó ütközött, ketten meghaltak a 8-as főúton

2013. október 24. Vas megye
BalesetKét ember meghalt, ketten megsérültek Csákánydoroszló és Körmend között csütörtök délután, amikor két személygépkocsi és egy kisáruszállító összeütközött. A tűzoltók két beszorult sérültet feszítővágó segítségével emeltek ki a roncsokból.

Halálos buszbaleset a 47-es főúton

2013. október 21. Hajdú-Bihar megye
BalesetMenetrend szerinti autóbusz és egy Opel típusú személyautó frontálisan összeütközött hétfő délután a 47-es főúton Csökmő belterületén. A személyautóban egy ember életét vesztette, holttestét a tűzoltóknak kellett kiemelniük.

Két fiatal lány halt meg a ceglédi balesetben

2013. október 20. Pest megye
BalesetVasárnap hajnalban előzés közben elvesztette uralmát egy sofőr az autó felett, és villanyoszlopnak ütközött Cegléden, a Méhész utcában. A balesetben ketten meghaltak, hárman megsérültek.

Ketten meghaltak a 84-es főúton történt balesetben

2013. október 18. Veszprém megye
BalesetKét személyautó frontálisan összeütközött péntek éjjel a 84-es számú főúton Sümeg és Zalagyömörő között. Az ütközésben az egyik gépjármű vezetője, valamint a másik autó egyik utasa a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Szerencs és Bekecs között

2013. október 17. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
BalesetCsütörtök délután két autó ütközött össze a 37-es számú főút Szerencs és Bekecs közötti szakaszán. A balesetben az egyik autó vezetője, egy 43 éves tarcali férfi a helyszínen meghalt, másik sofőrt súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba.

Négy autó ütközött a 4-esen, egy ember meghalt

2013. október 13. Pest megye
BalesetEddig ismeretlen körülmények között három személyautó és egy tejterméket szállító teherautó ütközött össze vasárnap hajnalban a 4-es számú főút Üllőt elkerülő szakaszán. Az ütközés következtében az egyik személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Kamion és személyautó halálos ütközése az 51-esen

2013. október 12. Pest megye
BalesetHalálos baleset történt szombat hajnalban az 51-es főúton Áporkától 1 kilométerre Budapest irányába. Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion és egy személygépjármű ütközött össze. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen meghalt.

Halálos baleset Nyírmihálydinál

2013. október 12. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetSzemélyautó ütközött kisbusszal a 471-es főút Nyírmihálydi és Nyírgelse közötti szakaszán szombat reggel. A balesetben egy ember meghalt, két ember súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Halálos baleset Iregszemcse és Nagyszokoly között

2013. október 11. Tolna megye
BalesetPéntekre virradó éjjel egy balra ívelő kanyarban letért az úttestről és egy fának csapódott egy személyautó a 6407-es mellékúton. Az autót vezető fiatal férfi azonnal meghalt, holttestét a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból.

Halálos baleset a 36-os főúton

2013. október 7. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetHétfő délután egy teherautó és egy kisteherautó ütközött össze a 36-os főúton, a 41-42 kilométerszelvény között, Nagycserkesz és Vajdabokor között. A balesetben egy ember meghalt, egy fő súlyosan, négyen könnyebben sérültek meg.

Meghalt a kamionnal ütköző autó sofőrje

2013. október 7. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetEgy fát szállító kamion és egy személygépkocsi ütközött hétfő délután a 86-os főúton. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Halálos cserbenhagyás Körmend közelében

2013. október 6. Vas megye
BalesetVasárnap este 7 óra körül ismeretlen tettes elütött egy kerékpárost a 86-os számú főúton, Körmend közelében. A férfi az ütközés következtében az úttestre esett és a helyszínen belehalt sérüléseibe. A balesetet okozó járművezető megállás nélkül távozott a helyszínről.

Halálos baleset az M2-es autóúton

2013. október 5. Pest megye
BalesetSzombat délután 4 óra körül két személyautó ütközött össze az M2-es autóúton. A balesetben három felnőtt és három gyermek megsérült, egy 48 éves budapesti nő a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset a 3-as főúton Gyöngyös közelében

2013. október 4. Heves megye
BalesetEgy ember meghalt, négyen megsérültek péntek délután a 3-as számú főúton Gyöngyös közelében, a nagyrédei elágazónál, ahol két személyautó frontálisan összeütközött.

Beszorult sérültek a Jászszentlászló közelében történt balesetben

2013. október 4. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt, négyen – köztük egy tizenkét éves fiú – súlyosan megsérült péntek este Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló között az 5402-es számú úton, ahol két személyautó karambolozott.

Kigyulladt a kisbusszal ütköző motor

2013. október 3. Pest megye
BalesetÖsszeütközött egy motoros és egy román rendszámú kisbusz a 4-es főút 79-es kilométerénél, Abony térségében csütörtök este. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Halálos baleset az 1-es főúton

2013. október 2. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetHalálos baleset történt szerdára virradó éjjel az 1-es főút Mosonmagyaróvár és Kimle közötti szakaszán. Egy Renault típusú személyautó eddig ismeretlen okból fának ütközött, vezetője a helyszínen életét vesztette.

Rakodógép nyomott össze egy embert

2013. október 2. Somogy megye
BalesetKötcsére hívták a mentőket szerda kora este, ahol egy homlokrakodó kanala és a gép közé szorult egy ember. A sérült életét sajnos már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

Halálos baleset a 3-as számú főúton

2013. szeptember 28. Heves megye
BalesetA 3-as számú főúton, az abasári elágazó után egy személyautó és egy teherautó frontálisan ütközött szombaton kora délután. A személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette, tehergépkocsi súlyos sérüléseket szenvedett sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Videó: Meghalt az M0-on segélyhívónak csapódó autó sofőrje

2013. szeptember 25. Pest megye
MentésSzerda délután az M0-s autóúton szalagkorlátnak ütközött, majd a vízelvezető árkon át egy segélyhívó készüléknek csapódott egy Suzuki típusú személyautó. A gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Meghalt a szalagkorlátnak ütköző autó sofőrje

2013. szeptember 25. Pest megye
BalesetSzerda délután az M0-s autóúton szalagkorlátnak ütközött, majd a vízelvezető árkon át egy segélyhívó készüléknek csapódott egy Suzuki típusú személyautó. A gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Kőröshegynél

2013. szeptember 22. Somogy megye
BalesetVasárnap dél körül Bálványos és Kőröshegy között egy Ford Focus típusú személyautó egy balra ívelő kanyarban letért az útról, több fának is nekicsapódott, majd az út menti szántóföldön állt meg. Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset a 6-os főúton

2013. szeptember 19. Tolna megye
BalesetCsütörtök hajnali fél hat körül a 6-os főút 141-es kilométerénél Szekszárd közelében egy személygépkocsi megcsúszott, áttért az út bal oldalára, ahol összeütközött a szemből érkező kisteherautóval. A balesetben a személyautót vezető nő életét vesztette.

Ketten meghaltak a 3-as főúton egy frontális karambolban

2013. szeptember 18. Pest megye
BalesetKét ember életét vesztette, négyen megsérültek két személyautó frontálisan balesetében a 3-as főút domonyvölgyi elágazásánál szerda kora reggel. A baleset sérültjeit és halottait a gödöllői és az aszódi tűzoltók feszítővágóval emelték ki a roncsok közül.

Halálos baleset Tiszabercel és Buj között

2013. szeptember 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEgy ember meghalt, amikor kisteherautó ütközött össze egy személyautóval Tiszabercel és Buj között szerda délután. A személyautó vezetőjének holttestét a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott járműből.

Hárman meghaltak egy frontális ütközésben

2013. szeptember 14. Hajdú-Bihar megye
BalesetSzombat délelőtt 9 óra körül a 354-es úton, Bocskaikert térségében két személygépkocsi frontálisan ütközött. A balesetet okozó gépkocsit vezető férfi, valamint a szemből érkező autóban ülő férfi és nő a helyszínen meghalt.

Halálos baleset Ceglédnél

2013. szeptember 14. Pest megye
BalesetSzombat délután fának csapódott egy Ford típusú személyautó a 40-es úton Abony és Cegléd között. A jármű valószínűleg megcsúszott, majd letért az úttestről és nekirohant egy út menti fának, amelyre szinte felcsavarodott.

Ketten meghaltak a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között történt balesetben

2013. szeptember 14. Bács-Kiskun megye
BalesetKetten a helyszínen meghaltak, egy ember megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött Kiskunmajsa és Kiskunhalas között szombaton este. Az egyik autóból a tűzoltók szabadították ki a beszorult gépkocsivezetőt.

Meghalt az árokba csapódó BMW sofőrje

2013. szeptember 14. Hajdú-Bihar megye
BalesetSzombaton hajnali 5 óra 40 perc körül eddig ismeretlen okból letért az úttestről és árokba hajtott egy BMW típusú személyautó az a 3323-as úton Balmazújváros közelében. A baleset következtében a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset az M3-ason

2013. szeptember 13. Heves megye
BalesetPéntek 13-án éjjel öt személyautó és egy kisbusz ütközött össze az M3-as autópálya 92-es kilométerszelvényénél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

Halálos baleset a Nagyvárad téren

2013. szeptember 9. Budapest
BalesetVillanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő délután a budapesti Nagyvárad téren. A jármű vezetője a IX. kerületi Haller utcából kanyarodott volna az Üllői útra, amikor - eddig ismeretlen okból - nekihajtott a villanyoszlopnak.

Lezuhant és kigyulladt egy kisrepülőgép Nádudvarnál

2013. szeptember 8. Hajdú-Bihar megye
BalesetA földhöz csapódott és kigyulladt egy ultrakönnyű repülőgép vasárnap délután a Hajdú-Bihar megyei Nádudvar és Nagyhegyes-Elep között. A tűz átterjedt további kétezer négyzetméter legelőre is.

Két fiú meghalt a templom falának csapódó autóban

2013. szeptember 1. Baranya megye
BalesetSzombat éjjel Romonyán, a Béke utcában a templom kerítésének ütközött egy Renault típusú személyautó. A kocsiban ülő három fiatal fiú közül ketten a helyszínen meghaltak, a harmadik súlyos sérüléseket szenvedett.

Személyautó és kamion ütközött az M7-esen

2013. szeptember 1. Somogy megye
BalesetVasárnap reggel egy román rendszámú személyautó belecsapódott egy magyar rendszámú kamion hátuljába az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Siófok-Sóstónál. A balesetben egy kisgyerek és egy felnőtt sérült meg, az anyósülésen utazó nő a kórházban meghalt.

Halálos tömegbaleset az M5-ös autópályán

2013. augusztus 30. Pest megye
BalesetEgy kamion, három kisbusz és legalább öt személyautó ütközött össze péntek hajnalban az M5-ös autópálya 26-os kilométerénél az ócsai lehajtó közelében. A balesetben hárman meghaltak, harmincan megsérültek.

Két halálos baleset is történt Ceglédnél

2013. augusztus 29. Pest megye
BalesetSzerdán és csütörtökön is halálos baleset történt Cegléd és Ceglédbercel között. Mindkét esetnél kamion és személyautó ütközött, több embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból.

BMW halálos balesete

2013. augusztus 25. Veszprém megye
BalesetLetért az útról, egy fának csapódott, majd az árokba borult egy BMW típusú személyautó vasárnap reggel Csót és Nagygyimót között. Az autót vezető 26 éves férfi a helyszínen meghalt.

Egy ember meghalt a kiégett Golfban

2013. augusztus 24. Csongrád megye
Égő járműSzombat kora reggel szalagkorlátnak ütközött és az árokba csúszva kigyulladt egy VW Golf típusú személyautó s az M5-ös autópályán Kisteleknél, a Szeged felé vezető oldalon.

Meghalt a villanyoszlopnak ütköző kisbusz vezetője

2013. augusztus 24. Budapest
BalesetSínekre hajtott és villamos felső vezetékét tartó oszlopnak ütközött egy VW típusú kisbusz a X. kerület Bihari utcában szombat délelőtt. Az autót vezető középkorú férfi a helyszínen meghalt.

Benzinszállító halálos balesete az M5-ösön

2013. augusztus 23. Bács-Kiskun megye
BalesetKét személyautó és egy benzint szállító kamion ütközött össze péntek éjjel az M5-ös autópályán Kecskemét mellett. A balesetben egy ember a helyszínen meghalt, két súlyos sérültet kórházba szállítottak a mentők.

Halálos baleset az M7-es autópályán

2013. augusztus 21. Fejér megye
BalesetEgy Opel és egy Audi típusú személyautó ütközött össze az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Martonvásár közelében. Az autó 24 éves vezetője a helyszínen meghalt, a mellette ülő nőt a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.

Hatan meghaltak a 6-os főúton történt balesetben

2013. augusztus 21. Tolna megye
BalesetKét autó frontálisan ütközött szerdán este a 6-os főút 130-as kilométerszelvénynél, Tolnánál. A balesetben négyen meghaltak, ketten súlyosan megsérültek.

Autó és vonat ütközött

2013. augusztus 15. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt, két másik pedig megsérült abban a balesetben, amelyben autó személyvonattal ütközött Jánoshalma belterületén. Csütörtök reggel vasúti átjáróba hajtott és összeütközött a vonattal egy Trabant Bakonygyirótnál, itt a sofőr szintén életét vesztette.

Villamosmegállóba hajtott egy autó az Örs vezér téren

2013. augusztus 14. Budapest
BalesetEgy ember életét vesztette, öten megsérültek, amikor egy autós a korlátot átszakítva a villamosmegállóba hajtott szerda reggel a fővárosban, az Örs vezér téren.

Halálos baleset Balatonedericsnél

2013. augusztus 10. Veszprém megye
BalesetSzombat délelőtt frontálisan összeütközött két személyautó a 84-es úton, Nemesvita és Balatonederics között. A balesetben három ember meghalt, öten megsérültek.

Frontálisan ütközött két kamion, mindkét sofőr meghalt

2013. július 30. Hajdú-Bihar megye
BalesetKedd hajnalban frontálisan összeütközött két kamion a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán. Az egyik nyerges vontatóba egy kisbusz is beleszaladt. A balesetben mindkét kamionsofőr meghalt.

Halálos baleset az 53-as főúton

2013. július 30. Bács-Kiskun megye
BalesetFrontálisan ütközött egy kamion és egy kisbusz az 53-as számú főút Akasztó és Dunatetétlen közötti szakaszán kedden késő délután. A balesetben a kisbusz sofőrje életét vesztette.

Hárman meghaltak Érdnél egy balesetben

2013. július 26. Pest megye
BalesetBetonkerítésnek ütközött egy személyautó péntek este 11 óra előtt Érden. A balesetben hárman meghaltak, egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

Meghalt az oszlopnak csapódó autó vezetője

2013. július 25. Fejér megye
BalesetSzékesfehérváron, a Budai úton egy egy VW Golf típusú személyautó az út menti lámpaoszlopnak csapódott, amelyről az ütközéskor a lámpatest leszakadt.

Meghalt a fának ütközött autó sofőrje

2013. június 30. Komárom-Esztergom megye
BalesetVasárnapra virradó hajnali fél 4 előtt Tardos és Vértestolna között árokba hajtott, majd egy fának ütközött egy Fiat Punto típusú személyautó. A gépkocsit vezető nő a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű ütközés Szolnoknál

2013. június 26. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKét személyautó ütközött össze a 4-es számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán szerda délután. Az egyikbe hátulról belecsapódott egy harmadik autó is, melynek vezetője a helyszínen meghalt. A balesetben öten sérültek meg, köztük egy gyerek könnyebben, egy másik gyermek súlyosan.

Halálos baleset Székesfehérvár és Sárkeresztes között

2013. június 25. Fejér megye
BalesetMeghalt annak a személygépkocsinak a sofőrje, amelyik frontálisan ütközött egy kukásautóval a 81-es úton Székesfehérvár és Sárkeresztes között. Az ütközést követően mind az személyautó, mind a hulladékszállító jármű az árokba került.

Három gyerek súlyosan megsérült a fának csapódó Ladában

2013. június 22. Bács-Kiskun megye
BalesetSzombat este 7 óra előtt árokba hajtott, majd egy fának ütközött egy Lada típusú személyautó a 5203-as számú úton, Szabadszállás és Kunszentmiklós között. Az autóban öten utaztak, közülük egy embert a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki az összeroncsolódott járműből.

Egy ember meghalt a Szentes közelében történt balesetben

2013. június 21. Csongrád megye
BalesetÉpítési állványokat szállító teherautó és egy személyautó ütközött össze péntek dél körül Szentes közelében. A személyautó a tehergépkocsi alá szorult, két embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

Halálos baleset Diósjenőnél

2013. június 20. Nógrád megye
BalesetEgy traktort akart megelőzni egy személyautó, de először a traktornak, majd egy út széli fának ütközött. A kocsiban egy ember életét vesztette, ketten súlyosan, egy ember könnyebben sérült meg.

Meghalt a kamionnal ütköző Renault vezetője

2013. június 20. Fejér megye
BalesetCsütörtök délelőtt Zámoly és Székesfehérvár között, a 8123-as számú úton egy személygépkocsi és egy üdítős dobozokat szállító kamion ütközött. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott Renault típusú személyautót a nyerges vontató az árokba lökte.

Halálos áramütés a váci vasútállomáson

2013. június 15. Pest megye
EgyébSzombatra virradó éjjel a váci vasútállomáson egy fiatalember felmászott az egyik vagon tetejére. A kocsi tetején halálos áramütés érte, belezuhant az egyik vagonba.

Meghalt az autóbusszal ütköző Opel sofőrje

2013. június 15. Fejér megye
BalesetSzombat reggel a 81-es út Sárkeresztes és Magyaralmás közötti szakaszán áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Opel Astra típusú személyautó egy autóbusszal. A gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Csorvás és Békéscsaba között

2013. június 13. Békés megye
BalesetEgy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült csütörtök reggel a 47-es főúton, Békéscsaba és Csorvás között, amikor két személyautó frontálisan összeütközött. Az egyik jármű az út melletti árokban, a feje tetejére borulva állt meg, a másik autóból ketten kizuhantak.

Meghalt a vétlen sofőr

2013. június 10. Csongrád megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó hétfő délután Szeged és Sándorfalva között. A vétlen autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette, női utasa súlyosan-, az előzést kezdeményező autó vezetője könnyebben sérült meg.

Egy gyermek is életét vesztette a törökszentmiklósi balesetben

2013. június 8. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetEgy felnőtt és egy gyerek meghalt Törökszentmiklós közelében, ahol személyautó ütközött traktorral. A balesetnek három súlyos és egy könnyebb sérültje is van.

Halálos baleset Jászapátinál

2013. június 4. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetKedd este fél 8 előtt egy Heves felől Jászapáti irányába tartó személygépkocsi összeütközött egy vele szemben haladó nyerges vontatóval a 31-es főút 100-as kilométerszelvényénél. A személyautót vezető férfi a balesetben életét vesztette, a mellette utazó miskolci nőt életveszélyes sérüléssel szállították [...]

Halálos baleset Szentendrén

2013. június 1. Pest megye
BalesetSzombatra virradó éjjel eddig ismeretlen körülmények között egy személyautó kisodródott, majd egy villanyoszlopot és egy gázcsonkot kidöntve egy házfalnak csapódott Szentendrén. Az autóban öten utaztak, egy 16 éves fiatalember a helyszínen meghalt, négyen könnyebben sérültek meg.

Halálos baleset Bonyhád és Cikó között

2013. május 27. Tolna megye
BalesetBonyhád és Cikó között egy rakomány nélküli Steyr teherautó és egy személyautó ütközött össze hétfő reggel 9 óra előtt. A személygépkocsit vezető nő a baleset következtében életét vesztette, holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból.

Motorosok szenvedtek halálos balesetet

2013. május 25. Veszprém megye
BalesetKét halálos motorbalesethez is vonultak ma a tűzoltók a 8-as számú főúton, valamit egy Kiskunfélegyháza közelében történt ütközésben is életét vesztette egy motoros.

Kamionnak hajtott az öngyilkos taxis

2013. május 23. Csongrád megye
BalesetEgy kézi súlyzó rúdjával megölte a feleségét, majd taxijával egy kamion elé hajtott egy férfi csütörtök este Csongrádon.
A taxis azonnal meghalt, a kamionsofőr - akinek ez volt az első munkanapja - könnyebben sérült.

Súlyos baleset a 42-es úton

2013. május 22. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy román rendszámú kamion és egy szintén román rendszámú mikrobusz ütközött össze szerda hajnalban a 42-es főúton, Püspökladány határában. A balesetben egy ember meghalt, egy fő súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg.

Maró anyagot szállító kamion karambolozott, egy ember meghalt

2013. május 22. Veszprém megye
BalesetKisáruszállító és tartályos kamion ütközött szerda kora este Balatonkenese közelében. A kamion erősen maró anyagot szállított, de a rakomány nem sérült meg. A kisáruszállító sofőrje a balesetben életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki.

Egy ember meghalt a Mezőfalvánál felborult autóban

2013. május 15. Fejér megye
BalesetEgy Suzuki típusú személyautó letért az útról és az út menti füves területen fejtetőre borult szerda délután 3 óra körül Mezőfalva és Mezőfalva-Szőlőhegy között. A balesetben egy ember életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek.

Halálos borulás az M7-esen

2013. május 12. Zala megye
BalesetLetért az autópályáról, majd a tetején többször átpördült és az oldalára borulva állt meg egy bolgár rendszámú személyautó az M7-es 220-as kilométernél vasárnap reggel. A balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Halálos baleset Nyíradony és Aradványpuszta között

2013. május 11. Hajdú-Bihar megye
BalesetFrontálisan ütközött két személyautó a 471-es számú főúton szombat délután. A balesetben egy ember meghalt, négyen súlyos-, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

Halálos baleset a 4-es főúton

2013. május 10. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetA 4-es főúton Kisvárda és Ajak között egy személyautó és egy teherautó ütközött péntek délelőtt. A balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

Kamion defektje miatt halt meg egy ember

2013. május 10. Békés megye
BalesetEgy gyapjút szállító, román rendszámú kamion haladt a 44-es főúton, amikor Kardos település közelében a bal első kereke defektet kapott. A kamion átsodródott a bal oldali sávba és félfrontálisan ütközött a szemből érkező személyautóval. Az autó vezetője a helyszínen meghalt.

Fiatal nőt gázolt halálra egy tartálykocsi Újszegeden

2013. május 8. Csongrád megye
BalesetDeszkről Szeged felé tartott egy tartályos kamion szerda reggel, amikor balra kanyarodva elgázolt egy nőt Újszegeden a Fő fasoron. A nő a balesetben életét vesztette, a kamion hátsó kerekei alá szorult holttestét a tűzoltók emelték ki.

Videó: Halálos baleset az M2-es autópályán

2013. május 7. Budapest
MentésEgy személyautó és egy Mercedes típusú kisteherautó ütközött össze május 7.-én délután 5 óra körül az M2-es autóúton. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba hajtott, a balesetben két ember meghalt.

Halálos baleset Zalacsánynál

2013. május 7. Zala megye
BalesetKisteherautó és személyautó ütközött össze kedd délután a 76-os úton Zalacsány közelében. A személygépkocsiba egy ember beszorult, őt a tűzoltók emelték ki a roncsból, életét azonban már nem sikerült megmenteni.

Ketten haltak meg az M2-es autóúton történt balesetben

2013. május 7. Pest megye
BalesetEgy személyautó és egy Mercedes típusú kisteherautó ütközött össze délután 5 óra körül az M2-es autóúton. Az ütközés következtében a kisteherautó az árokba hajtott, a balesetben két ember meghalt.

Halálos baleset Debrecen és Hajdúsámson között

2013. május 6. Hajdú-Bihar megye
BalesetKét autó ütközött össze Debrecen és Hajdúsámson között, a 471 főúton hétfő este. A sámsonkerti leágazó közelében egy VW Polo és egy Suzuki Swift karambolozott, a balesetben egy ember meghalt.

Egy ember meghalt a fának ütközött autóban

2013. április 30. Bács-Kiskun megye
BalesetOpel Corsa típusú személyautójával fának hajtott egy nő az 54-es főúton Császártöltés és Hajós település között. A balesetben egy ember meghalt, egy fő súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg.

Két ember meghalt a 31-es főúton történt balesetben

2013. április 29. Pest megye
BalesetSzemélygépkocsi motorossal ütközött hétfő délelőtt a 31-es főúton Jászberény felé. A motoron ülő mindkét személy a helyszínen meghalt.

A Dunába hajtott egy autó Adonynál

2013. április 29. Fejér megye
BalesetAz adonyi révnél a Dunába hajtott egy személyautó hétfő este, eddig nem tudni miért. Vízi rendőrök és tűzoltó búvárok keresték a folyóban elmerült autó utasait.

Kamion pótkocsijának ütközött egy autóbusz

2013. április 25. Baranya megye
BalesetKamion pótkocsijának ütközött egy menetrend szerinti autóbusz csütörtök reggel Pécs és Mánfa között. A buszba egy személy beszorult, a 66-os utat teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset Jászjákóhalma és Jászapáti között

2013. április 23. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetHalálos baleset történt Jászjákóhalma és Jászapáti között a 31-es számú főúton. Egy személygépkocsi a jászjákóhalmi kereszteződésnél az úton megcsúszott és árokba hajtott. Az autó vezetője és utasa kirepült a járműből.

Traktor és InterCity vonat ütközött, a mozdony kigyulladt

2013. április 22. Fejér megye
Égő járműTraktor és InterCity vonat ütközött a sárosdi vasútállomásnál. A mozdony kigyulladt, a traktor kettészakadt. A balesetben a traktor vezetője meghalt, a mozdonyvezető füstmérgezést szenvedett.

Felborult egy autó az M1-esen, vezetője a jármű alá került

2013. április 20. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetAz M1-es autópályán Börcs közelében letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, majd a tetejére borulva az árokban állt meg egy autó szombat reggel. Az autót vezető nő kizuhant a kocsiból, amely ráborult. A nő életét vesztette, ketten súlyosan, egy ember könnyebben sérült meg.

Egy ember meghalt a fának csapódó autóban

2013. április 18. Békés megye
BalesetA 44-es úton Szarvas és Ezüstszőlők között egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött, majd az oldalára borult csütörtök reggel. Az autót vezető férfi a balesetben életét vesztette, holttestét a szarvasi tűzoltók emelték ki a roncsból.

Négy halott egy tartálykocsi és egy személyautó karamboljában

2013. április 18. Zala megye
BalesetFrontálisan ütközött egy vizet szállító tartálykocsi és egy személygépkocsi a 75-ös főúton Hernyék közelében. A személyautó négy utasa közül hárman a helyszínen meghaltak. Egy ember kirepült az autóból, ketten a járműbe szorultak.

Maga alá temette a traktor az idős férfit

2013. április 18. Zala megye
BalesetA Zala megyei Rezi szőlőhegyen egy felborult kistraktor maga alá temette tulajdonosát.
Az férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a traktor alól.

Halálos baleset történt éjjel az M1-esen

2013. április 17. Komárom-Esztergom megye
BalesetEgy Fiat Punto típusú személygépkocsi hátulról belerohant egy román rendszámú kamionba az M1-esen Tatánál. A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Vendéglő falának csapódott egy autó

2013. április 15. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetHétfő reggel egy Suzuki típusú személyautó egy vendéglő falának ütközött a Győr-Moson-Sopron megyei Szakony településen.
Az autót vezető férfi az ütközésben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Meghalt a férfi, akire ráborult egy traktor a Berettyó mellett

2013. április 14. Hajdú-Bihar megye
BalesetA Berettyó híd közelében, a folyó töltésén utánfutóval együtt felborult egy kistraktor vasárnap délelőtt. Egy ember a traktor alá került, ő a helyszínen életét vesztette.

Ketten meghaltak a kisteherautóval ütköző gépkocsiban

2013. április 10. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét ember meghalt, ketten pedig megsérültek az 1-es számú főúton Abda közelében, ahol egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze.
A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Első fokon hét évet kapott a 14 ember halálát okozó kamionsofőr

2013. április 10.
BalesetElső fokon hét év fogházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Járásbíróság szerdán azt a román kamionsofőrt, aki tizennégy halálos áldozattal járó tömegszerencsétlenséget okozott 2011. október 30-án az M43-as autópályán.
Hét évre eltiltották a közúti járművezetéstől és öt esztendőre kiutasították Magyarország [...]

Egy ember meghalt az oszlopnak csapódó autóban

2013. április 6. Pest megye
BalesetVácon, a Gombás úton egy személyautó többször megpördült és oszlopnak csapódott. A szombat hajnalban történt balesetben egy 24 éves férfi életét vesztette.

Elhunyt a kilenc gyermekes édesanya

2013. április 5. Bács-Kiskun megye
BalesetA kórházban életét vesztette az az asszony, aki tíz nappal korábban szenvedett balesetet Kiskunhalas és Kiskunmajsa között.
A 45 éves majsai nőt a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Egy ember meghalt, többen megsérültek a kamionnal ütköző Skodában

2013. április 4. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy Skoda Fabia típusú személyautó ütközött kamionnal csütörtök délután a 4-es út Hajdúszoboszló és Ebes közötti szakaszán.
A balesetben az autó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy sérültet a tűzoltók vágtak ki a roncsból.

Halálos közlekedési baleset Hódmezővásárhelyen

2013. március 29. Csongrád megye
BalesetHódmezővásárhelyen az Andrássy úton egy beton virágládának ütközött egy személygépkocsi csütörtök éjjel.
A balesetben egy ember meghalt, négyen könnyebben sérültek meg.

Meghalt a felborult kamion sofőrje

2013. március 27. Zala megye
BalesetLehajtott az útról és az oldalára borult egy fagyasztott árut szállító szlovén kamion a Zala megyei Szentliszlón. A kamion vezetője a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset miatt ismét le van zárva az M1-es

2013. március 18. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetLébénynél, az M1-es autópálya 142-es km szelvényénél a Budapest felé vezető oldalon egy Audi típusú személyautó és egy kamion ütközött hétfő reggel. A személyautóban hárman utaztak, egyikük életét vesztette, másikukat a helyszínen újraélesztették.

Hatan ültek a felborult autóban

2013. március 10. Tolna megye
BalesetÁrokba borult éjjel egy személyautó Paks közelében. A kocsiban hatan utaztak, egyikük meghalt, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

Kisgyerek is sérült a frontális karambolban

2013. március 10. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét személygépkocsi frontálisan ütközött az 1-es számú főúton Győr közelében.
A balesetben négy személy - köztük egy kislány - sérült meg, egy ember pedig életét vesztette.

Meghalt a fának csapódott terepjáró vezetője

2013. március 9. Jász-Nagykun-Szolnok megye
BalesetJászboldogháza közelében egy kanyarban fának csapódott egy Ford Ranger típusú terepjáró.
A tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították az autó vezetőjét, életét azonban már nem sikerült megmenteni.

Robbanás következtében meghalt egy férfi Angyalföldön

2013. március 8. Budapest
RobbanásEgy középkorú férfi meghalt, amikor lakásában ismeretlen eredetű robbanás történt péntek reggel Budapesten.
Ablakok törtek ki, de a tűzoltóknak csak kisebb parázslást, izzást kellett eloltaniuk.

Halálos baleset Baja és Csávoly között

2013. március 8. Bács-Kiskun megye
BalesetEgy ember meghalt abban a személygépkocsiban, amely leszaladt az útról és egy fának ütközött pénteken az 55-ös úton Baja és Csávoly között.
A baleset közelében egy másik autó is az árokba hajtott.

Meghalt a patakba hajtó sofőr

2013. március 3. Heves megye
BalesetEgy ember életét vesztette, amikor autójával a Gyöngyös patakba hajtott vasárnap reggel a 3-as számú főút és a gyöngyöshalászi elágazás kereszteződésében.

Halálos baleset az M15-ösön

2013. február 26. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét teherautó ütközött az M1-es autópályát a szlovák határral összekötő szakaszon. Az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból. A másik sofőr sértetlenül úszta meg a karambolt.

Halálos baleset a 7-es főúton

2013. február 26. Fejér megye
BalesetKedd délelőtt a 7-es főút kápolnásnyéki szakaszán egy Suzuki típusú személygépkocsi fának ütközött. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Halálos autóbaleset Petneházán

2013. február 18. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
BalesetEddig tisztázatlan ok miatt lesodródott az útról, fának ütközött, majd az árokba csapódott egy személyautó Petneházán.
A járművet vezető 39 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Súlyos baleset a Szigetközben

2013. február 18. Győr-Moson-Sopron megye
BalesetKét személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött ütközött össze a Szigetközben délután fél 3 körül.
Két ember meghalt, hárman megsérültek. A Szigetközt átszelő utat teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset a 44-esen

2013. február 11. Bács-Kiskun megye
BalesetFának csapódott egy Suzuki Swift a 44-es számú főút Szentkirályi elágazása előtt. A hétfő délután történt balesetben egy ember meghalt, holttestét a kecskeméti tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a roncsból.

Halálos karambol a 7-es főúton

2013. február 7. Somogy megye
BalesetKét személygépkocsi frontálisan ütközött Balatonszabadi Sóstónál, egy ember meghalt, ketten könnyebben sérültek meg. A baleset miatt a 7-es főutat teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset Székesfehérváron

2013. február 5. Fejér megye
BalesetEgy ember meghalt, további öt megsérült kedd hajnalban a székesfehérvári Sárkeresztúri úton történt balesetben.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Halálos baleset Békéscsaba és Doboz között

2013. február 5. Békés megye
BalesetHajnalban egy román rendszámú, 7,5 tonnás hússzállító teherautó fának ütközött Békéscsaba és Doboz között.
A baleset következtében a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

Két ember meghalt a Nosztori völgyben

2013. február 2. Veszprém megye
BalesetA 73-as számú főúton egy ©koda és egy Renault típusú személyautó ütközött össze, a balesetben egy 38 éves nő egy 56 éves férfi halt meg.