Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"hévíz" cimkék:Egy nőt az erkélyéről mentettek le a tűzoltók

2016. szeptember 30. Zala megye
LakástűzKigyulladt egy hévízi társasház harmadik emeleti lakása péntek este. A tűz miatt egy nő az erkélyre menekült, őt magasból mentő szerrel mentették le a tűzoltók, majd a mentők kivizsgálásra kórházba vitték.

Kigyulladt egy hévízi társasház tetőtere

2015. december 16. Zala megye
TűzSzerda délután fél négy előtt nagy kiterjedésű tűz keletkezett egy négy emeletes, húszlakásos társasház tetőterében Hévízen, a Semmelweis utcában. Jelentős részben leégett az épület tetőszerkezete, több tetőtéri lakás károsodott.

Lakástűzben életét vesztette két kisgyermek Galgahévízen

2015. június 27. Pest megye
LakástűzTűz ütött ki szombat délelőtt a Pest megyei Galgahévízen, a Szent István utcában. A kigyulladt épületben két eszméletlen kisgyermeket találtak, akiket a mentők megpróbáltak újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Vihar pusztított

2014. május 4.
ViharA szombat délután óta tomboló erős szél miatt autókra, családi házra, úttestre, villanyvezetékre dőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat. Templom és víztorony tetejét is megbontotta a viharos szél. A nagy mennyiségű eső is több helyen okozott károkat a hétvégén.

Több melléképület égett Galgahévízen

2013. május 11. Heves megye
Égő melléképületLakóházzal egybeépített melléképület, valamint több másik különálló épület égett összesen mintegy 300 négyzetméternyi területen Galgahévízen. A Jókai utcai ingatlanban szombat hajnalban csaptak fel a lángok, a tűzoltókat fél 5 előtt riasztották.