Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"fót" cimkék:Frontális ütközés Csomád és Fót között

2016. október 16. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött egy személyautó és egy kisbusz vasárnap a Csomád és Fót közötti úton. A balesetnek két súlyos sérültje van, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Karambolozott az autópályán forgalommal szemben haladó mikrobusz

2016. január 10. Pest megye
BalesetEgy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze vasárnap kora hajnalban az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán. A balesetben ketten megsérültek, őket a tűzoltók emelték ki a roncsból.

Hét embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával

2015. december 3. Pest megye
MérgezésHét embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy fóti családi házból csütörtök este. Az Alberti Béla utcai házban öt felnőtt és két gyerek lett rosszul.

Gandzsa volt az égő tető alatt

2015. február 6. Pest megye
LakástűzKigyulladt pénteken egy körülbelül 60 négyzetméteres családi ház tetőtere Fóton, a Szőlőskert utcában. Az oltás közben több tő marihuánát találtak a tűzoltók.

Videó: Tetőszerkezet égett Fóton

2014. december 9. Pest megye
TűzEgy 80 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében égett kedd dél körül Fóton, a Rév utcában. A tűzben senki nem sérült meg, a tetőszerkezet azonban veszélyessé vált, megdőlt.

Lángba borult egy családi ház tetőszerkezete Fóton

2014. december 9. Pest megye
LakástűzEgy 80 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében égett kedd dél körül Fóton, a Rév utcában. A tűzben senki nem sérült meg, a tetőszerkezet azonban veszélyessé vált, megdőlt.

Kútból mentettek ki egy kutyát a tűzoltók

2014. szeptember 9. Pest megye
ÁllatmentésEgy családi ház udvarában álló kútba zuhant egy kutya Fóton, a Wesselényi utcában.
A szomszédok megpróbálták az ebet kiszabadítani, de nem jártak sikerrel, ezért értesítették a tűzoltókat.

Többen rosszul lettek egy fóti bevásárlóközpontban

2014. augusztus 19. Pest megye
MentésNyolc ember panaszkodott rosszullétre a fóti bevásárlóközpontnál kedd délután. A tűzoltók kiürítették a 20 ezer négyzetméteres hipermarketet, mert az egyik üzlet mennyezetéről állítólag szúrós szagú folyadék csöpögött, ami összefüggésbe hozható a rosszullétekkel.

Leégett egy családi ház tetőszerkezete Fóton

2014. július 20. Pest megye
LakástűzKigyulladt egy családi ház tetőszerkezete vasárnap délután Fóton, a Bokor utcában. A ház tulajdonosa sikertelenül próbálta megfékezni a lángokat még a tűzoltók kiérkezése előtt és oltás közben könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kigyulladt egy raktárépület tetőszerkezete Fóton

2013. december 24. Pest megye
Ipari tűzKigyulladt keddre virradó éjjel egy kétszintes, 500 négyzetméteres raktárépület tetőszerkezete Fóton, a Keleti Márton úton. A tűz a mellette lévő kisebb építményekre is átterjedt.

Öt súlyos sérült a Fót és Csomád között történt balesetben

2013. október 13. Pest megye
BalesetEgy Audi és egy Suzuki típusú személyautó frontálisan ütközött vasárnap délelőtt Fót és Csomád között. Egy embert életveszélyes, négyet súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

Kétszintes családi ház égett le Fóton

2013. október 5. Pest megye
LakástűzTűz ütött ki szombat este egy kétszintes családi házban Fóton, a Garay utcában. A 120 négyzetméteres lakóépület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. Az épületben 10 fő lakott, ők valamennyien időben el tudták hagyni a házat, személyi sérülés nem történt.

Fotók az árvíz elleni védekezésről

2013. június 7.
ÁrvízNagybajcsnál és Komáromnál péntek délelőttre a Duna szintje meghaladta az eddigi legnagyobb vízmagasságot, jelenleg csaknem 760 kilométeren van árvízvédelmi készültség az országban.
Orbán Viktor kormányfő szerint a valaha volt legnagyobb árhullámmal kell szembenézni a Dunán, a legrosszabbra is fel kell [...]

Így dolgoznak a tűzvizsgálók

2013. május 8. Vas megye
Tűzvizsgálók és bűnügyi helyszínelők számára tartottak továbbképzést Vas megyében, melynek keretében tűzoltási gyakorlatra is sor került.
A gyakorlat során a tűzvizsgálók és a helyszínelők feladata az volt, hogy egy tűzesetet követő helyszínelés során meg találják a tűzesetet kiváltó okokat, elrejtett [...]

Árvíz Zala megyében

2013. április 4. Zala megye
ÁrvízAz elmúlt napokban 45-60 milliméternyi csapadék hullott Zalában, egymást követően két árhullámot is előidézve.
Jelenleg 158 ezer hektárt borít belvíz, ami ellen szivattyúzással, homokzsákokkal és ahol szükséges, gépi eszközökkel is folyik a védekezés.

Légifotók a gátakon helyt álló tűzoltókról és önkéntesekről

2013. április 4. Zala megye
RiportVarga György, az MTI fotósának légi felvételei a kiáradt Principális-csatorna gátján homokzsákot pakoló tűzoltókról és önkéntesekről, a Kis-Balatonnál épülő zsilipről és a 74-es út mentén elterülő, belvízzel borított területről.

Fotók: így látták a mentésben részt vevők

2013. március 18.
MentésTűzoltók, polgárőrök, katasztrófavédelmisek fotói a rendkívüli havazás helyszíneiről, ahová újságírók sem jutottak el.

Szédületes fotók az M1 legveszélyeztetettebb szakaszairól

2013. március 16.
HavazásH. Szabó Sándor helikopterről készített légifotói az M1 autópálya Ács és Máriapuszta közötti szakaszáról a rendkívüli időjárás miatt kialakult döbbenetes helyzetről.