Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"dunakeszi" cimkék:Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

2016. január 10. Pest megye
BalesetTeherautó és személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt az M2-es autóúton Dunakeszinél, egy benzinkút közelében. Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba csapódott és kigyulladt.

19 tűzesetet okoztak szilveszterkor pirotechnikai terméket

2016. január 3.
TűzOrszágosan összesen 19 pirotechnikai termék miatti tűzesethez riasztották a tűzoltókat Szilveszter napján. A 19 esetből 17 szabadtéri tűz volt, ezek során elsősorban tuják, illetve kukák gyulladtak meg a tűzijátékoktól.

Súlyos baleset az M2-es autóúton

2015. augusztus 2. Pest megye
BalesetÖsszeütközött három személyautó vasárnap dél előtt az M2-es autóút 27-es kilométerénél, Dunakeszi közelében. A balesetben egy ember meghalt, további hét pedig megsérült. A sérültek között két gyermek is van.

Videó: Aceton és etil-acetát elegye szivárgott Dunakeszin

2014. november 12. Pest megye
MentésEtil-acetát és aceton elegye kezdett szivárogni a tisztítónyíláson keresztül egy hatezer literes tartályból Dunakeszin, az Ipari park területén szerda este. Az anyag a nyíláson keresztül a raktárhelyiség padlójára folyt. A tűzoltók teljes védőfelszerelésben, légzőkészülékben kb. négyezer liter anyagot [...]

Busz és személyautó ütközött Dunakeszin

2014. október 14. Pest megye
BalesetKedd reggel eddig ismeretlen körülmények között összeütközött egy személyautó és egy busz Dunakeszin, a Fóti út és Dr. Brusznyai Árpád utca kereszteződésében. Az elsődleges adatok szerint hatan sérültek meg a balesetben.

Halálos buszbaleset Dunakeszin

2014. augusztus 8. Pest megye
BalesetFrontálisan ütközött egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő 126-os busz péntek délután a Dunakeszi határán található bevásárlóközpont szervizútján. Az ütközés következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Videó: Bennégett egy ember egy lakókocsiban

2014. május 22. Pest megye
TűzDunakeszire riasztották csütörtök délután a fővárosi tűzoltókat, mert a vasútállomáson teljes terjedelmében égett egy lakókocsi. A lángokat rövid időn belül eloltották, a romok közt egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók.

Bennégett egy ember egy lakókocsiban

2014. május 22. Pest megye
Égő járműDunakeszire riasztották csütörtök délután a fővárosi tűzoltókat, mert a vasútállomáson teljes terjedelmében égett egy lakókocsi. A lángokat rövid időn belül eloltották, a romok közt egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók.

Villámcsapás miatt égett le a tető

2014. április 28. Pest megye
ViharVillám csapott egy családi ház tetejébe hétfő délután Dunakeszin, a Fóti úton. A 150 négyzetméteres lakóház tetőszerkezete kigyulladt és teljes terjedelmében égett.

Kigyulladt egy családi ház Dunakeszin

2014. március 25. Pest megye
LakástűzKedd este Dunakeszire, a Bocskai utcába riasztották a fővárosi tűzoltókat, ahol egy több mint száz négyzetméteres családi házban gyulladt ki egy helyiség és a tetőszerkezet. A házban lakó idős nőt füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállították a mentők.

Súlyos baleset az M2-es autóúton

2013. április 13. Pest megye
BalesetDunakeszi közelében eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az M2-es autóútról egy személyautó szombat délután. A felborult járműből a tűzoltók egy súlyos és egy könnyű sérültet szabadítottak ki.

Robbanás Dunakeszin

2013. február 9. Pest megye
RobbanásVélhetően gázrobbanás miatt gyulladt ki a 130 négyzetméteres családi ház, az épületből egy anya és gyermeke ki tudott menekülni.
Az oltási munkálatok során egy tűzoltó térdsérülést szenvedett.