Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"debrecen" cimkék:Tűz miatt közel ötszáz diákot menekítettek ki egy kollégiumból

2016. április 5. Hajdú-Bihar megye
TűzKigyulladt egy faxgép hétfő éjjel egy debreceni kollégiumban. A tűz miatt közel ötszáz diákot menekítettek ki a hatemeletes épületből. Az egyik diák kiugrott az ablakon, többen füstmérgezést szenvedtek.

Átterjedt a tűz a második emeleti lakásról

2016. január 22. Hajdú-Bihar megye
LakástűzKigyulladt péntek délelőtt egy második emeleti lakás Debrecenben, a Trombitás utcában. A tűz a teljes terjedelmében égő lakás feletti harmadik emeleti és tetőtéri lakásokra is átterjedt.

Tömeges karambol Debrecenben

2015. december 22. Hajdú-Bihar megye
BalesetÖt személyautó és egy helyi járatú autóbusz ütközött össze kedd délelőtt Debrecenben a Kishegyesi és Pesti út kereszteződésében. A balesetben hárman megsérültek, őket a mentők kivizsgálásra kórházba vitték.

Öten sérültek meg a Debrecennél történt balesetben

2015. október 11. Hajdú-Bihar megye
BalesetFrontálisan ütközött vasárnap reggel egy mikrobusz és egy személyautó Debrecen és Hosszúpályi között. A balesetben öten megsérültek, az egyik utas a járműbe szorult, őt a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki.

Halálos lakástűz Debrecenben

2015. március 1. Hajdú-Bihar megye
LakástűzVasárnap dél körül riasztották a debreceni tűzoltókat és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot a debreceni Százszorszép utcába, ahol egy 20 négyzetméteres lakóépületben keletkezett tűz. A tűz következtében egy ötven év körüli férfi életét vesztette.

Egy gyereket kellet kórházba vinni

2015. január 19. Hajdú-Bihar megye
MérgezésA mentőszolgálat jelzésére vonultak ki a debreceni tűzoltók a Faraktár utcába, ahol két felnőtt és egy gyerek lett rosszul hétfő este.

Ketten meghaltak a 4-es főúton Debrecen és Ebes között

2014. november 12. Hajdú-Bihar megye
BalesetFrontálisan összeütközött két személygépkocsi szerda délután a 4-es főút Debrecen és Ebes közötti szakaszán, Ebes keleti határánál. A járművekben csak a sofőrök utaztak, az ütközés következtében mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Három jármű ütközött a 47-es úton

2014. július 5. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy kisteherautó és két személyautó ütközött össze szombat délelőtt a 47. számú főút Debrecen és Mikepércs közötti szakaszán. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

Huszonöt embert menekítettek ki a debreceni új városházáról

2014. április 28. Hajdú-Bihar megye
TűzKigyulladt egy kapcsolószekrény a debreceni új városháza épületében hétfő kora este. A füst miatt bejelzett a tűzjelző, így a debreceni tűzoltók azonnal kivonultak a Kálvin téri épülethez.

Eltűntek a gázcsonknak ütköző autó utasai

2014. április 19. Hajdú-Bihar megye
BalesetA kerítést átszakítva ütközött gázcsonknak ütközött egy autó szombat reggel Debrecenben, a Bodai utcában. A megsérült csonkból szivárgó gáz miatt a környező házakból ideiglenesen kimenekítették az embereket.

Halálos lakástűz Debrecenben

2014. április 15. Hajdú-Bihar megye
LakástűzLakástűzben meghalt egy idős asszony kedd reggel Debrecenben. Az ágyban fekvő 92 éves asszony a füstmérgezésbe, illetve égési sérüléseibe belehalt.

Halálos mérgezés egy vasúti járműjavító műhelyben

2014. március 13. Hajdú-Bihar megye
MérgezésEgy ember meghalt, ketten életveszélyesen, hárman könnyebben megsérültek csütörtök reggel egy vasúti tartálykocsi karbantartásakor a Debrecenhez közeli Apafán. A korábban pentán tárolásra használt tartálykocsiba négyen mentek be dolgozni, és mindannyian eszméletüket veszítették.

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy fiatal nő

2014. március 1. Hajdú-Bihar megye
MérgezésSzén-monoxid-mérgezésben meghalt egy 26 éves nő Debrecenben. A tragédia egy társasház tetőtéri lakásában történt szombat hajnalban. A lány szüleinek, akik szintén a lakásban tartózkodtak, nem esett bajuk.

Gázömlés Debrecenben

2013. december 15. Hajdú-Bihar megye
EgyébGázszivárgás miatt több utcában szünetel a gázszolgáltatás Debrecen észak-keleti térségében. A szivárgás 50 méteres körzetében felkérték a lakókat, hogy tartsák zárva az ablakokat, de senkinek nem kellett elhagynia az otthonát.

Halálos kamionbaleset Debrecennél

2013. november 5. Hajdú-Bihar megye
BalesetÁrokba borult és egy fának csapódott egy fűrészárut szállító ukrán rendszámú kamion a 4-es főutat Hajdúszováttal összekötő alsóbbrendű úton. A vezetőfülkébe beszorult két embert a tűzoltóknak kellett kivágniuk.

Hárman meghaltak egy frontális ütközésben

2013. szeptember 14. Hajdú-Bihar megye
BalesetSzombat délelőtt 9 óra körül a 354-es úton, Bocskaikert térségében két személygépkocsi frontálisan ütközött. A balesetet okozó gépkocsit vezető férfi, valamint a szemből érkező autóban ülő férfi és nő a helyszínen meghalt.

Robbanásveszély Debrecenben

2013. augusztus 27. Hajdú-Bihar megye
Égő melléképületRobbanásveszély miatt 45 embernek kellett elhagynia a lakását kedden hajnalban Debrecenben. Éjjel két órakor a Császár Péter utcában kigyulladt egy garázs, amelyben dissous- és oxigénpalackokat tároltak.

Frontálisan ütközött egy román kamion és egy személyautó

2013. május 17. Hajdú-Bihar megye
BalesetEgy Debrecen felől Mikepércs irányába tartó kamion frontálisan összeütközött egy személyautóval péntek délután a 47-es úton. A személyautóból egy beszorult sérültet a tűzoltók szabadítottak ki.

Gyúlékony gáz szivárgott egy vasúti tartálykocsiból

2013. május 7. Hajdú-Bihar megye
Veszélyes anyagGyúlékony gáz szivárgott kedd reggel Debrecenben, a vasútállomás teherpályaudvari részén álló vonat egyik tartálykocsijából. A 90 köbméteres tartály lefejtőcsonkján keresztül cseppfolyósított szénhidrogén gázmaradvány szivárgott.

Áramszünet Debrecenben

2013. május 7. Hajdú-Bihar megye
EgyébDélután háromnegyed egykor riasztották a debreceni tűzoltókat a Posta Bethlen utcai épületéhez, ahol áramkimaradás volt, majd füst jelent meg a tetőn.

Halálos baleset Debrecen és Hajdúsámson között

2013. május 6. Hajdú-Bihar megye
BalesetKét autó ütközött össze Debrecen és Hajdúsámson között, a 471 főúton hétfő este. A sámsonkerti leágazó közelében egy VW Polo és egy Suzuki Swift karambolozott, a balesetben egy ember meghalt.

Társasházi lakásban csaptak fel a lángok

2013. február 5. Hajdú-Bihar megye
LakástűzEgy négyemeletes társasház egyik harmadik emeleti lakásában matrac és ruhaneműk kaptak lángra, amit a lakók még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak.