Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

"békéscsaba" cimkék:Ketten meghaltak egy békéscsabai sorházban

2016. december 5. Békés megye
LakástűzKigyulladt hétfő reggel egy békéscsabai sorház egyik, körülbelül 15 négyzetméteres helyisége. A tűz oltása közben az egységek két embert hoztak ki a lángok közül, róluk a mentők megállapították, hogy mindketten életüket vesztették.

Többen is mérgezést szenvedtek a hétvégén

2015. november 22.
MérgezésA mentők három embert szállítottak kórházba, akik rosszul lettek egy békéscsabai lakásban. Sajószentpéteren a fürdőszobában lett rosszul egy nő, Bárándon egy másik nő szenvedett szén-monoxid-mérgezést. A tűzoltók nagyon magas, veszélyes szén-monoxid értéket mértek az ingatlanban.

Halálos baleset Csorvás és Békéscsaba között

2013. június 13. Békés megye
BalesetEgy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült csütörtök reggel a 47-es főúton, Békéscsaba és Csorvás között, amikor két személyautó frontálisan összeütközött. Az egyik jármű az út melletti árokban, a feje tetejére borulva állt meg, a másik autóból ketten kizuhantak.

Pénznyelő szökőkút

2013. június 1. Békés megye
OmlásEgy Mercedes típusú pénzszállító autó ráhajtott Békéscsabán a Szent István téren levő szökőkút gyalogosok számára épített burkolatára, amely beszakadt a páncélozott jármű alatt. A beszakadt járművet a békéscsabai tűzoltók műszaki mentőszere emelte ki.

Frontálisan ütközött egy terepjáró és egy kisteherautó a 47-esen

2013. május 7. Békés megye
BalesetEgy Renault kisteherautó és egy Nissan típusú terepjáró ütközött össze kedd délelőtt a 47-es főúton Békéscsaba közelében. Az ütközés következtében a terepjáró a fák közé csapódott, vezetője megsérült.

Konyhatűz Békéscsabán

2013. március 28. Békés megye
TűzBékéscsabán, a Zsigmond utcában égett szagot éreztek reggel a szomszédok, ezért értesítették a tűzoltókat. Egy családi ház konyhájában berendezési tárgyak égtek, a ház tulajdonosa enyhe füstmérgezést szenvedett.

Halálos baleset Békéscsaba és Doboz között

2013. február 5. Békés megye
BalesetHajnalban egy román rendszámú, 7,5 tonnás hússzállító teherautó fának ütközött Békéscsaba és Doboz között.
A baleset következtében a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.