Tűzoltóság.info

A tűzoltók által szerkesztett hírportál

Próbáld ki:

A Tűzoltóság.info weboldalon az oldal újratöltése nélkül is megjelennek a friss hírek!
Legutóbbi újratöltés:

19 tűzesetet okoztak szilveszterkor pirotechnikai terméket

2016. január 3.TűzOrszágosan összesen 19 pirotechnikai termék miatti tűzesethez riasztották a tűzoltókat Szilveszter napján. A 19 esetből 17 szabadtéri tűz volt, ezek során elsősorban tuják, illetve kukák gyulladtak meg a tűzijátékoktól.

A Nógrád megyei Ősagárdon egy forgalomból kivont személygépkocsi is kigyulladt. Két esetben lakóházban okozott tüzet a felhasznált pirotechnikai termék. Nyíregyházán egy családi ház padlásterén kis mennyiségű papír égett, illetve Veszprémben egy első emeleti lakás erkélyén gyulladtak ki az ott tárolt használati tárgyak.
Pirotechnikai termék okozta tűzeset kapcsán személyi sérülésről a katasztrófavédelem ügyeleteire nem érkezett bejelentés.

Az este folyamán több olyan tűzesetnél is tűzoltói beavatkozásra volt szükség, amelyeket feltehetően nem pirotechnikai termék okozott: Simontornyán egy családi ház egyik szobájában gyulladtak meg berendezési tárgyak. A tűzben egy ember füstmérgezést szenvedett.

Nyíregyházán egy lakóépület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A lángok a családi ház garázsára is átterjedtek, a helyiségben pedig egy gázpalack is felrobbant.

Dunakeszi külvárosában egy negyven négyzetméter alapterületű hétvégi ház gyulladt ki.

Szigetmonostoron egy hétvégi ház kandallója, Kartalon pedig egy vegyes tüzelésű kazán robbant fel egy családi ház pincéjében.

Hajnalban Zalaigrice településen egy lakatlan családi ház tetőszerkezete és melléképülete gyulladt meg.

Cimkék: dunakeszi kartal nyíregyháza simontornya veszprém zalaigrice õsagárd
Forrás: OKF
Ajánld ezt a hírt mások figyelmébe is:

További hírek:A Tűzoltóság.info további hírei »